Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Kanka ne güzel kızsın he İlk baktığımda sana kızıl kahve tonlarının çok yakışacağını düşündüm çikolata kahvesi mesela :)

Sağol kankam :13:
Ben boyadım çikolata kahve kızıl yansımalı oluyor o da işte ama daha canlı renkler istiyorum

Amin kuzum iyi diyelim iyi olalım işte hasret ağır basıyo son günlerde :/

sedulu yawrucum sana kızıl yakısır ewetr ama olgun gosterebılır bende shanna gıbı dusunuyorum çikolata kahve tonları dusunebılırsın bırkac acık renkte balyaj attırabılırsın

Sağol kankam :13:
Ben boyadım çikolata kahve kızıl yansımalı oluyor o da işte ama daha canlı renkler istiyorum

O zaman ateş kızılı falan var baya canlı bi renk onu boya kanka yüzün güzel her renk yakışır :)

Gircem canım ama on parmak yazamıyorum hızlı yazıyorum ama on parmak değil
Ve geçen sene stres heycan vs geçemedim Bu senede bence umut yok bende
keşke sende girseydin en azından dediğin gibi tecrübe etmiş olurdun canım
Albüm yaptım kızlar

Canım bende sana çukulata kahve ve kızılın koyu tonlarının yakışacağını düşünüyorum maşşallah duru bi güzelliğinde var güzel yakışır bence:)

sedulu yawrucum sana kızıl yakısır ewetr ama olgun gosterebılır bende shanna gıbı dusunuyorum çikolata kahve tonları dusunebılırsın bırkac acık renkte balyaj attırabılırsın

Olgun gösterecekse kesin boyarım ya
Genellikle hafif makyaj yapıyorum dışarıda görenler küçük sanıyor beni
Tamam bu artı ama bazen sıkılıyorum bu durumdan 24 yaşım deyince tepki veriyorlar

O zaman ateş kızılı falan var baya canlı bi renk onu boya kanka yüzün güzel her renk yakışır :)

O zaman kesin kızıla boyuyorum kızlar
Çikolata kahve yaptım ama işte kesmedi o beni
Ten rengime uyar mı diye hep bi tereddüt ettim ama 3ünüz de olur dediğine göre oldu bu iş
Teşekkür ederim kızlar

Kızlar ben çıkıyorum film izlicem gene görüşürüz öpüldünüz

Olur canım gayet güzel olur boyayıncada ekle görelim :)

Olgun gösterecekse kesin boyarım ya
Genellikle hafif makyaj yapıyorum dışarıda görenler küçük sanıyor beni
Tamam bu artı ama bazen sıkılıyorum bu durumdan 24 yaşım deyince tepki veriyorlar

niye olgun gostermek ıstıyosun kız alemsın yaşında gösterıyosun canım bence, açık ton istiosan küllü kumral dene yawrum , ama ılla kızıl tonu dıyorsan kızıl gider sana yanı..

niye olgun gostermek ıstıyosun kız alemsın yaşında gösterıyosun canım bence, açık ton istiosan küllü kumral dene yawrum , ama ılla kızıl tonu dıyorsan kızıl gider sana yanı..

Bence de yaşımda gösteriyorum ama dışarıda bana 20 yaşındasın diyen çok oldu ondan kafaya taktım bende ne yapayım
Bir de sevgilim de 186 cm. boy olunca hepten yanında ufacık kalıyorum
Küllü kumral biri daha önermişti ama onu evde boyama cesaret edemem heralde araştırdım yeşil renk falan oluyormuş bende tırstım.
Ben direkt gidip kızıl boya kapayım kendime
Yaş 30 olunca küllü kumralda denerim

ewet yawrum kızılı kendın boya madem rısk yok ama ıste kızıl renkte sık sık boya ıstıo akıyo hmen,
ya benım suan sarı röflem var, bugun eskı resımlerıme baktım müthiş bi şekilde karamel saclarımı özledıgımı farkettım:))
karamel ve uzun saclarımı, saf gıbı kestım bıde saclarımı omuzlarımın hemen aşağısında, eskı resımlere bakınca bırden uzasın ıstedım napabılırım kızlar yaaa uzaması ıcın, sinamekı den hariç o kokuyu kaldıramam

Evet çabuk akıyor da olsun ne yapalım çok fazla değişiklik yapma isteğim var saçlarımda
Bende kısa kestirmeyi düşünüyorum ama işte uzun saç seviyorum kıyamıyorum.
Karamel boyasana sende yeniden değişiklik olur işte.
Saç uzaması için sinameki haricinde lavanta suyu kullanıyorlar

saol kuzum sana ıyı seyırler bende su linki inceleytım kotu kokmaz demı sacım:)

ALLAH acil şifalar versin şafi adının hürmetine AMİN
şu hayatta yarın ne oalcağımız hiç belli değil yarınımızın hiççç garantisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…