Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

tildoş naber
kızlar dün gece bir film izledim aşk sarhoşu çok güzel di
her gece aşk filmi izliyorum ağla ağla burnumun direği kırılacak sızıdankendime işkence etmek gibi yaa

bu arada şu sol köşede ki kurdelalı elbiseye bittimmmsağda ki ayakkabının da pembesine bittim yaaa

bu arada bu aralar ne zman gelsem kimse olmuyor ya başka topiklere gidecem ama haaa

bu arada şu sol köşede ki kurdelalı elbiseye bittimmmsağda ki ayakkabının da pembesine bittim yaaa

bu arada bu aralar ne zman gelsem kimse olmuyor ya başka topiklere gidecem ama haaa

ewet elbıse cok hoş seksılıkle tatlılık arası bişi,ama sağda pembe ayakkabı goremıoym ben anam,kızım sende cok gec gelıon benm uykum geldı valla

ewet elbıse cok hoş seksılıkle tatlılık arası bişi,ama sağda pembe ayakkabı goremıoym ben anam,kızım sende cok gec gelıon benm uykum geldı valla

gündüzleri meşgul oluyorum çoğu zaman canım napayım sonra gece film izliyorum izlemeden önce minnak kelebeklerimi göreyim neler yazmışlar diyorum işte uğruyorum
pembe ayakkabı yandan görünmüyor tıklayınca listeden baktım şu yanda ki kırmızı kurdelelilinin pembesi var çok bayıldım ona

hmm guzelmiş kuzm buguece cok geç kalma ınsallah bi aksılık olmAZSA bende gelırım knsz

Manitayla sohbet ederek geçti
Dizi izledik falan off dizinin de sezonun bitiyor haftaya
Senin nasıl geçti günün yine dışarda mıydın kız

bu hafta gündüzcü benimki bende hep onlayım :)
Bizde uyuduk biraz sonrada film izledik yemek yedik bu saati yaptık gene :)

Oh oh ne güzel kız
Bol bol vakit geçirin işte hazır gündüzcü olmuşken
Yarın bende yemek yapıcam manitama ne yapsam derdindeydim.
Ona kalsa köfte ve bol patates kızartması yeterli

Manitayla sohbet ederek geçti
Dizi izledik falan off dizinin de sezonun bitiyor haftaya
Senin nasıl geçti günün yine dışarda mıydın kız

kızlar sız hergun gorusuyonuz galba manıtalarla

Oh oh ne güzel kız
Bol bol vakit geçirin işte hazır gündüzcü olmuşken
Yarın bende yemek yapıcam manitama ne yapsam derdindeydim.
Ona kalsa köfte ve bol patates kızartması yeterli
Mantar sote yap :) Tavuketi ile beraber :)
kızlar sız hergun gorusuyonuz galba manıtalarla

Valla canım biz haftanın 6 günü görüşüyoruz :)
Gündüzcüyken 3 ten sonra gececiykende sabahtan saat 2ye kadar :)E haftanın bi gününü de arkadaşlarımıza ayırıyoruz

Mantar yemiyoruz biz
Ama tavuk sote olabilir bak

Ben her gün görüşüyorum tildam
Eve yatma amaçlı geliyorum hatta bazen o bile olmuyor
yawrum sızınkıler bişi demıyo mu, biz cuma cmt pazar gorusuyoruz , gece eve 12 de anca gelıyorum annem bazen surat yapıyo

alışkanlık olur cok sık gorusunce demı görmediğinde onu arıyosundur

feronia valla yemek önerisi guzeldı canım suan canım ıstedı resmen ama gece yemeği kestim artık:2:

yawrum sızınkıler bişi demıyo mu, biz cuma cmt pazar gorusuyoruz , gece eve 12 de anca gelıyorum annem bazen surat yapıyo

Bizim evler yakın yürüyerek 10 dakika sorun olmuyor fazla
Yatmadan yatmaya dediysem öyle gece 12 de girmiyorum tabi akşam 9 gibi evde oluyorum
Sevgilimde bize geliyor haftada 2-3 gün falan
Mesela yarın o bize gelecek kahve içip annemle sohbet ettikten sonra dolaşmaya çıkıcaz.

Bende eve yatmaya geliyorum gündüzcüyken valla :) Bazende onlarda kalıyorum.
Canım siz nişanlısınız neden surat yapıyor ki annen:26:

feronia valla yemek önerisi guzeldı canım suan canım ıstedı resmen ama gece yemeği kestim artık:2:

Benimde canım istedi canım :)
Mantardan tavuktan bir şey olmaz kilo yapmaz çok :) :)
Yada bu benim tesellim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…