• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

yok yok yawrum ıyıyız çok şükür, artık bırbırımıze hayat arkadası olucaz oda olayın cıddıyetının farkında

Sevindim kuzum :) Evet olayın ciddiyetinin farkında olmak çok önemli.4 ay sonra evli bi hatun olacaksın artık anlatırsın bize evlilik nasıl bişey :1:

Bana kalsa koşa koşa gelirim :1: Bizim evlenmemize bi 2 sene varda fazlasını bilmiyorum :ssz:

yawrum zaman cabuk gecıyo bekarlıkta guzel kıymetını bıl valla dusunuyorumda smdı prensesler gıbıyım bulasık camasır utu derdım yok ama ewlenınce butun sorumluluklar ustume bınıcek:31:

yawrum zaman cabuk gecıyo bekarlıkta guzel kıymetını bıl valla dusunuyorumda smdı prensesler gıbıyım bulasık camasır utu derdım yok ama ewlenınce butun sorumluluklar ustume bınıcek:31:

Evet canım orası öyle ama insan onları yapmayada alışır ya :) Uzun ilişkilerde çok zor gerçekten hani güzel yanlarıda var ama bide uzaklık varsa hasret zor :31:Aynı yerde olsak, her istediğimde görsem bende bu kadar çok evlilik istemezdim sanırım :31:

Evet canım orası öyle ama insan onları yapmayada alışır ya :) Uzun ilişkilerde çok zor gerçekten hani güzel yanlarıda var ama bide uzaklık varsa hasret zor :31:Aynı yerde olsak, her istediğimde görsem bende bu kadar çok evlilik istemezdim sanırım :31:

uzaklık olunca evlenmek ıstemek daha normal canm haklısın, ya ılk etapta zor tabı ama zaman gectıkce ınsan ev işlerınde pratık oluyor, insan sewdıgıyle evlenınce bazı zorluklara sewe sewe katlanıyor hoş..

uzaklık olunca evlenmek ıstemek daha normal canm haklısın, ya ılk etapta zor tabı ama zaman gectıkce ınsan ev işlerınde pratık oluyor, insan sewdıgıyle evlenınce bazı zorluklara sewe sewe katlanıyor hoş..

Bakalım nasıl ev kadınları olucaz merak ediyorum :1:

demı canm ay ben cok sakar olmasam barı:1: geçen tavayı yaktım ya ahahaha

Korkuyodun seninkine söylemeye söyledin mi canım :1: Ben neler yaparım bilmem annemin yanında tek bi işe elimin ucunu sürmüyorum :1: Büyük temizliklerde bayram vs temizlik için kadın tutarım büyük ihtimalle :1:

Yettim gari yine :27::27:
Ev hanımı mı dedi birileri
Ya ben ergenken benden ev temizliği yemek yapma konusunda cacık olmaz diyordum
Ama şimdi temizlik manyağı oldum.
Mutfakta annemi geçtim sayılır. O da öyle diyor :1:
İnsanın içinden geldikten sonra herşey olur

Yettim gari yine :27::27:
Ev hanımı mı dedi birileri
Ya ben ergenken benden ev temizliği yemek yapma konusunda cacık olmaz diyordum
Ama şimdi temizlik manyağı oldum.
Mutfakta annemi geçtim sayılır. O da öyle diyor :1:
İnsanın içinden geldikten sonra herşey olur

Kankam nerelere kayboldun :1: Ne güzel yaa benim hiç içimdende gelmiyor valla.Gerçi iş başa düşünce don başa geçer diye bi söz vardır benimde böyle olur :1:

Kankam nerelere kayboldun :1: Ne güzel yaa benim hiç içimdende gelmiyor valla.Gerçi iş başa düşünce don başa geçer diye bi söz vardır benimde böyle olur :1:

Manita oyun oynuyor bende onu izliyorum taktik veriyorum :27:
Şimdi de yemek yapıcam karnımız acıktı
Kız bundan 4-5 sene önce benimde hiç içimden gelmezdi ama sürekli acıkan bi sevgilin olunca mecbur öğreniyorsun :27:
Ayol herifim 2-3 saatte bir acıkıyor nereye yiyor o kadar şeyi anlamıyorum :27:

Selam kızlaaarrr ben geldim deli gibi alışveriş yaptım ayaklarım zonkluyor :43:
Hem biri evlilik mi dedi :)
Evlilik deyince ilk aklıma gelen benimkinin lafı geliyor :1:
İş yapamazsın mutfakta bir şeyi beceremezsin off offf yandım ben bütün işler bana mı kalıcak ben işteyken gezicene bi yemek kursuna gitsende yemek yapmayı öğrensen diyor :1:
Aslında ben yemek yapmayı biliyorum ama yapmıyorum :))) Bana hizmet etmesine bayılıyorum eheheh:)
Ben tembel bi ev hanımı olurum :))

İş yapamazsın mutfakta bir şeyi beceremezsin off offf yandım ben bütün işler bana mı kalıcak ben işteyken gezicene bi yemek kursuna gitsende yemek yapmayı öğrensen diyor :1:
Aslında ben yemek yapmayı biliyorum ama yapmıyorum :))) Bana hizmet etmesine bayılıyorum eheheh:)

Hoşgeldin canım benimde alışveriş günüm yarın
Ceket alıcam yazlık sen neler aldın
Yemek kursuna ne gerek var kız manitanın üzerinde test et yemeklerini :27:

Manita oyun oynuyor bende onu izliyorum taktik veriyorum :27:
Şimdi de yemek yapıcam karnımız acıktı
Kız bundan 4-5 sene önce benimde hiç içimden gelmezdi ama sürekli acıkan bi sevgilin olunca mecbur öğreniyorsun :27:
Ayol herifim 2-3 saatte bir acıkıyor nereye yiyor o kadar şeyi anlamıyorum :27:

Ben benimki sayesinde kek yapmayı öğrendim normalde bilmiyodum :1: O yeterki istesin yaparım valla ellerimle beslerim :1: Afiyet olsun kanka sizede :56:

Selam kuzumm hoş geldin :3: Neler aldın bakalım alışverişte :) Benimkide öyle diyo yemek kursuna git diye :1: Bebeğimiz olduğunda da bana yardım edeceksin gerekirse altını alacaksın diyorum evet yardım ederim bacaklarını tutar kaldırırım diyo süper bi yardım gerçekten :27:

Hoşgeldin canım benimde alışveriş günüm yarın
Ceket alıcam yazlık sen neler aldın
Yemek kursuna ne gerek var kız manitanın üzerinde test et yemeklerini :27:

Yemek yapmayı biliyorum ki canım sadece mutfağa girdiğimizde ama ben bunu yapamıyorum ki diyorum :)
Oda tamam ben yaparım sen de benden öğren diyor :))
Ben ona sürekli kek kurabiye yaparım :)Aman yemekleride o yapsın :) Yemekleri hazırlayıp hizmet etmesi hoşuma gidiyor :)Bende ona yardım ediyorum :)
Canım bende baharlık ceket yada ince mont arıyorum ama bulamıyorum :(
Bugünde iki tane pantalon aldım bi sürü iç çamaşırı aldım kendime ve sevgilime,beş tane kalem aldım (kaş kalemi ve dudak kalemi) pudra aldım,sonra çerçeve aldım 2 tane bi sürü takı aldım göz kremi aldım yüz kremi aldım 2 tane parfüm aldım :) Başka daha alıcaklarım vardı ama çok fena yoruldum ayakklarım zonkluyor :(
Ve eve gelince ne göreyim kargom gelmiş :) Marks&spencer dan sipariş verdiğim 3 adet vücut losyonum gelmiş çok mutlu oldum biraz gecikmişti çünkü :)

Selam kuzumm hoş geldin :3: Neler aldın bakalım alışverişte :) Benimkide öyle diyo yemek kursuna git diye :1: Bebeğimiz olduğunda da bana yardım edeceksin gerekirse altını alacaksın diyorum evet yardım ederim bacaklarını tutar kaldırırım diyo süper bi yardım gerçekten :27:

Eheheheh bacaklarınımı tutucakmış sadece:1:
Allahtan ben çok şanslıyım benimki mutfakta zaman geçirmeyi sever iş yaparken bana yardım eder evlendiğimizdede sana yardım ederim ben böyle ikimiz yaparız temizliği diyor :)
Oh diyorum sen gibi sevgili bana nasip oldu :))

Eheheheh bacaklarınımı tutucakmış sadece:1:
Allahtan ben çok şanslıyım benimki mutfakta zaman geçirmeyi sever iş yaparken bana yardım eder evlendiğimizdede sana yardım ederim ben böyle ikimiz yaparız temizliği diyor :)
Oh diyorum sen gibi sevgili bana nasip oldu :))

Aynen canım şanslısın :1: Benimkinin ev işlerine falan yardım edeceğini sanmıyorum ama bakalım :1: Kız neler almışsın öyle özendim valla param yok ya en son orflimeden eyelıner aldım hoşuma gitti ucu falan kalın, güzel çekiyo bide yine orflimeden kırmızı ruj ısmarladım kalem ruj yeni çıkmış :)

Aynen canım şanslısın :1: Benimkinin ev işlerine falan yardım edeceğini sanmıyorum ama bakalım :1: Kız neler almışsın öyle özendim valla param yok ya en son orflimeden eyelıner aldım hoşuma gitti ucu falan kalın, güzel çekiyo bide yine orflimeden kırmızı ruj ısmarladım kalem ruj yeni çıkmış :)

Canım ben tam bi alışveriş delisiyim :)
Benim hep bi listem vardır :)
Biticek olan malzemelerimin listesi.Alıncaklar listesi vs:)
Buna göre alışveriş yaparım ben :)
Bitenlerin yerini hemen doldururum :)
Söz konusu kıyafetse bunda işte limit yoktur :)
Beğendiğim her şeyi alırım :)Ama bu aralar pek bir şey beğenemiyorum kıyafet konusunda :(

Back
X