Ben geldim kızlar
Uzun zaman sonra bişiler yazılmış buraya
Konserdeydim anca geldim
Hoş geldin kankam ooo kimin konserine gittin bakalımm :)
waaaw sıla yıda cok sewerım haa şarkılarıda super olur oh ne guzel bnmde bı konsere gıdıp sarkılar soylemeye deşarj olmaya ıhtıyacım var aslındaSıla'nın konseriydi canım
Şarkılara eşlik et bol bol ıslık çal derken yoruldum baya
bana kimse bakmıcak sanırım
sadece muhabbet etmek istemiştim
neyse size iyi muhabbetler iyi geceler kızlar..
waaaw sıla yıda cok sewerım haa şarkılarıda super olur oh ne guzel bnmde bı konsere gıdıp sarkılar soylemeye deşarj olmaya ıhtıyacım var aslında
merhaba canım buyur gel gormedım ben yazını,nasılsın nerdensın kac yasndasın bakalım :)
topiği görünce yazmak istedim
5.yılımızın içindeyiz
birbirimizi çok seviyoruz
ama artık adı konsun istiyorum
tamam kendi aramızda yüzük takmış olabiliriz
yada ne bileyim samimiyetimiz güvenimiz aşkımız tam anlamıyla oturmuş olabilir ama
hem onunla daha rahat zaman geçirmek için
hem hayatımıza güzel bi yön vermek için
hem de liseli aşıklar gibi köşe bucak kaçmayıp ailemle kaçak dövüş oynamayıp
herşeyin daha da tadını çıkarmak için istiyorum
bian önce bu güzel telaşları yaşamak söz nişan kıyafetimi seçmek
ev eşyamı seçmek gelinliğimi özenle seçip giymek istiyorum
babamın evinden telimle duvağımla mutluluktan ağlayarak çıkmak istiyorum
çok mu şey istiyorumyazıya ve hayallerime bakılırsa evet
ama kelimelerde o kadar da çok gelmiyor bana
İnsan bi dağıtıp geliyor iyi oluyor
Bahar şenlikleri başlamış üniversitede ondan iyi oldu bu hafta konser var bol bol
aa demı senlık vaktı bu sıralar..ayy ünı yıllarım geldı aklıma arkadasımla bi heves konsere gıtmıstık o gecede hayko cepkın varmıs bende ozamanlar pek bılmıyordum hayko cepkını konsere gıttık hayko bı basladı bagırmaya genclerde onunla bırlıkte bagırıyor vallahı korkmustum haaa
23üme yeni girdim uzun süreli ilişkide sıkıntıdayım biraz daha doğrusu acelelerdeyim nedensemerhaba canım buyur gel gormedım ben yazını,nasılsın nerdensın kac yasndasın bakalım :)
5 yıllık bi ilişki içindeyken bunları istemen gayet normal ve çok görülmeyecek şeyler.
Peki adı konmamasının sebebi nedir ?
Yaş mı iş mi aileler arası sorun mu askerlik mi ? vs..
Yaşlandık kızım bugün şenliğe gidince benimde üniversite yıllarım aklıma geldi
23üme yeni girdim uzun süreli ilişkide sıkıntıdayım biraz daha doğrusu acelelerdeyim nedense
aslına bakılırsa askerlik iş vs deniyor hepsine de bi çözüm bulduk esasında
ama nedense ben annesinin istemediğini düşünüyorum devamlı bişilerin arkasına sığınılıyor
iş yok askerlik olmadı vs ve birsürü saçmalıklar
ben zaten bugün isteyin yarın düğün yapalım demiyorum
kendi mutluluğumuz ve aileme karşı dürüst olmak için bi söz istiyorum hepsi bu
altı üstü bi yüzük 2 3bilezik onda da gözüm yok ya neyse
bu arada ben muhabbetin seyrini değiştirdim hepiniz keyifliydiniz
ben şimdi bir derdim var köşesine çeviririm buralarıözür dilerim hepinizden
23üme yeni girdim uzun süreli ilişkide sıkıntıdayım biraz daha doğrusu acelelerdeyim nedense
aslına bakılırsa askerlik iş vs deniyor hepsine de bi çözüm bulduk esasında
ama nedense ben annesinin istemediğini düşünüyorum devamlı bişilerin arkasına sığınılıyor
iş yok askerlik olmadı vs ve birsürü saçmalıklar
ben zaten bugün isteyin yarın düğün yapalım demiyorum
kendi mutluluğumuz ve aileme karşı dürüst olmak için bi söz istiyorum hepsi bu
altı üstü bi yüzük 2 3bilezik onda da gözüm yok ya neyse
bu arada ben muhabbetin seyrini değiştirdim hepiniz keyifliydiniz
ben şimdi bir derdim var köşesine çeviririm buralarıözür dilerim hepinizden
valla yaşlandık be sedulumya smdı bakıyorum da devir 95 lilerin devrı resmen 18-19 yasında gencler cıvıl cıvıl..henuz ınsanların kahpelıklerıyle hayatın zorluklarıyla karsılasmamıs mutlu mesut gozlerı parlayan tıpler .. aslında bızde cok gencız ama kendımı yaslı hıssedıyorum ınan:)
evet malesef uzatılması hoş karşılanmıyor haklısınızAma uzun süreli de sözlü yada nişanlı kalmak iyi birşey değil ki
Aileler işin içine girdi mi herşey daha farklı boyut alıyor.
Bence askere gidip gelmesini bekleyin
canım bence annesı de erken demekte haklı bıraz cunku askerlık ve iş varmıs önunuzde daha, ama sen illa ıstıyorsan dedıgın gb aıleler arası bır yuzuk takılabılır ama buda daha smdıden cok baglayıcı olur ve ustune sorumluluklar bınebılır bılemıyorum sewgılıne guwenıyorsan sevıldıgıne ınanıyorsan flört dönemının de tadını cıkarabılırsın..
Hahaha hakikaten yahu bildiğin çocuklar ama bugün giyimlerine bi bakıyorum maşallah yaşı 25-26 göstermek için uğraşmışlar
Ne gerek var geleceksin zaten o yaşa sonra böyle yaşlandık diyecekler bizim gibi
Bazı anlarda bende kendimi acayip yorgun hissediyorum ( yaşlı demeyeyim hadi )
evet malesef uzatılması hoş karşılanmıyor haklısınız
ama zaten yüzük takılsa ne kadar uzatılabilir ki 5yıldır birlikteyiz zaten
en fazla 1 1buçuk yıla evlenebiliriz sadece bi bismillah demek gerekiyor benim tarafımdan bakınca
ay evet yaa acayıp ozentıler ılerıde pişman olucaklar... fıstıklar ben kacayım smdılık opuyrum sızı snra knsz yıne
Siz biraz daha masum düşünüyorsunuz ama işler öyle yürümez.
Yüzük takılsa 1 yıla evlenmeniz için askerliği bitirip çalışmaya başlaması gerek ve birikim yapıp ev eşyaları toparlanması gerek ki askerden gelince de pat diye çalışılmaz o psikolojiden çıkmak kolay değildir.
Ayrıca anneniz de haklı askerlik bambaşka birşey bence okulunu bitirsin ve askerliğini yapsın.
Ama illa yüzük takılsın diyorsanız okulu bitirmesini bekleyin madem askere gitmeden önce bi yüzük takılır.
inşallah diyelim..hayatımız sihirli değneğe kaldı belli oldu
gecenin bu saatinde bana akıl vermekle uğraştığınız için çok teşekkür ederim ikinize de
iyi geceler..
Öyle mucizevi diye düşünme sadece zaman lazım erken yaşta ilişkiye başlamak bu tür sıkıntıları doğuruyor. ( bekleme süresi açısından )
Biraz daha sabredersen yoluna girer herşey
Ben zaten genelde geceleri buradayım seni de bekleriz artık buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?