Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

ben yoktum kızlar, 4 gundur benımkının memleketındeydık ondan.. nıkah tarıhı aldık dugun gunumuze..o gun yapılcak.sızler nasılsınız yawrular

Son düzenleme:
Selam kızlar. Nasılsınız. Ne zamandır ders çalıştığım için giremiyorum.
Yarın sınava girecek herkese başarılar. Öptüm hepinizi

Herkese merhaba :)
1 kaç gün oldu foruma katılalı.. bir merhaba diyim dedim ...

Selam kızlar. Nasılsınız. Ne zamandır ders çalıştığım için giremiyorum.
Yarın sınava girecek herkese başarılar. Öptüm hepinizi
başarılar canm naber ne war ne yok döndü mü erkek arkadasn
Kimler burdaaaa:))))))
naber canm
Herkese merhaba :)
1 kaç gün oldu foruma katılalı.. bir merhaba diyim dedim ...

merhaba canm nasılsın kac yasındasın nerden katılıyosun

topiği görünce yazmak istedim
5.yılımızın içindeyiz
birbirimizi çok seviyoruz
ama artık adı konsun istiyorum
tamam kendi aramızda yüzük takmış olabiliriz
yada ne bileyim samimiyetimiz güvenimiz aşkımız tam anlamıyla oturmuş olabilir ama
hem onunla daha rahat zaman geçirmek için
hem hayatımıza güzel bi yön vermek için
hem de liseli aşıklar gibi köşe bucak kaçmayıp ailemle kaçak dövüş oynamayıp
herşeyin daha da tadını çıkarmak için istiyorum
bian önce bu güzel telaşları yaşamak söz nişan kıyafetimi seçmek
ev eşyamı seçmek gelinliğimi özenle seçip giymek istiyorum
babamın evinden telimle duvağımla mutluluktan ağlayarak çıkmak istiyorum
çok mu şey istiyorum yazıya ve hayallerime bakılırsa evet
ama kelimelerde o kadar da çok gelmiyor bana

Selam kızlar yazdıklarımı okuduktan sonra özelden msjlar gelmeye başlayınca bi basın açıklaması yapayım dedim :)) Biz ayrıldık 10 gün falan oldu biliyosunuz sorunlarımız zaten hiç bitmedi en sonunda yürütemeyeceğimize karar verdim herkes için hayırlısı olsun :) Buarada ben iyiyim canlarım :))

yawrucum senle zaten konusuyoruz ama burdanda yazayım hakkında hayırlısı olsun canm senı hakeden bırıyle olursun umarım artık bundan sonrakı hayatında..buarada toplanalım geyık yapalım kafa dagıttalım bıraz yaaa kımsecıkler yok

Amin canım umarım :) Evet pek kimse yok artık havalarda güzelleşti eskisi gibi kk da fazla takılmazlar zaten :))

aynen yawrucum bende bugun yazlıklarımı cıkardım valla

Ben çoktan çıkardım kız Yaz gibisi var mı yaaa insanın içi sevinç doluyor :)) Buarada ben yazı stilimi değiştiremiyorum ve surat ifadelerini kullanamıyorum nedense :/

Ben çoktan çıkardım kız Yaz gibisi var mı yaaa insanın içi sevinç doluyor :)) Buarada ben yazı stilimi değiştiremiyorum ve surat ifadelerini kullanamıyorum nedense :/

aa nıyekı canım değiştirebilmen lazım aslında kullanıcı kontrol panelınden ayarlarını bı kontrol et.
yalnız yaz gıbısı yok ama su terleme olayından da nefret edıyorum vallahı

Ben geldim kızlar
Uzun zaman sonra bişiler yazılmış buraya
Konserdeydim anca geldim

aa nıyekı canım değiştirebilmen lazım aslında kullanıcı kontrol panelınden ayarlarını bı kontrol et.
yalnız yaz gıbısı yok ama su terleme olayından da nefret edıyorum vallahı

Evet bi kontrol edeyim..Benim iyi bi özelliğim var adam akıllı terlemem ben ter bezlerim az çalışıyor sanırım işteyken millet süzülüyodu bende gram ter yok şaşırırlardı bana :))

Ben geldim kızlar
Uzun zaman sonra bişiler yazılmış buraya
Konserdeydim anca geldim
ooo kımın konserıydı bakalımmm
Evet bi kontrol edeyim..Benim iyi bi özelliğim var adam akıllı terlemem ben ter bezlerim az çalışıyor sanırım işteyken millet süzülüyodu bende gram ter yok şaşırırlardı bana :))
ne guzel bende aşırı terlemem hanı boncuk boncuk süzülmez ama cok sıcakta hararet basıyor

ooo kımın konserıydı bakalımmm

ne guzel bende aşırı terlemem hanı boncuk boncuk süzülmez ama cok sıcakta hararet basıyor

Sıla'nın konseriydi canım
Şarkılara eşlik et bol bol ıslık çal derken yoruldum baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…