• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Ben siyah cok giyerim mutlaka siyah bişeyler olur kıyafetimde ya çantam, ya siyah tayt ya deri mont vazgecemıyorummm :1:

Benimde siyah pantolonlarım doludur.
Siyah oje severim ama kırmızı renk giyeceğim zaman sürerim genelde o zaman seksi duruyor :27:
Siyah platform ayakkabı bayılırım :21:
Deri montu yaşım küçükken daha çok giyiyordum şimdi kaşe montlara sardım :1:

Kızlaaaar :53::53::53:

Az önce annemle sohbet ediyoduk. Nerden geldiyse konu sevgilime geldi. Bende planlarımızdan bahsettim. Annemde dedi dönsün işini gücünü kursun babanla tanışır dedi. Sonra aileler tanışır dedi. Şok oldumm :53::52:
Gerçi hemen yarın gelsin demedi yani nerden baksanız 1 sene var ama olsun buda bi adım adımı sayılır yani dimi :52:

Az önce annemle sohbet ediyoduk. Nerden geldiyse konu sevgilime geldi. Bende planlarımızdan bahsettim. Annemde dedi dönsün işini gücünü kursun babanla tanışır dedi. Sonra aileler tanışır dedi. Şok oldumm :53::52:
Gerçi hemen yarın gelsin demedi yani nerden baksanız 1 sene var ama olsun buda bi adım adımı sayılır yani dimi :52:

Tabi adım sayılır canım anneler işi halleder :27:

Neyse madem hepinize iyi muhabbetler

Akşamınız güzel olsun

Dur nereye kız eee ne yaptınız seninkiyle anlaştınız mı :)

Benimde siyah pantolonlarım doludur.
Siyah oje severim ama kırmızı renk giyeceğim zaman sürerim genelde o zaman seksi duruyor :27:
Siyah platform ayakkabı bayılırım :21:
Deri montu yaşım küçükken daha çok giyiyordum şimdi kaşe montlara sardım :1:

Kaşe bendede var ama derinin yeri ayrı yaaa deri taytla kombinliyorum siyah çerçevelide gözlüklerim var :12::1:

Ailelerin olumlu bakması cok önemli gerçekten sevındım senın adına canım :)

Sanki hiç kavga etmemiş gibi konuyu baştan aldık

Şimdi sevgilim memlekette, sömestr bitip geldiğinde yüzük bakalım seninle dedi

oleyyyyyyyyyyyy :69::69:

Ne güzel sevindim senın adına :) İkna etmişsin seninkini işe yaramış taktik değiştirmen :)

Bu hemde GOCAMAN bi adım canım süper !!

Ne güzel sevindim senın adına :) İkna etmişsin seninkini işe yaramış taktik değiştirmen :)

evet canım işe yaradı yaaa

inş. bi daha maddiyat yuzunden kavga etmeyiz

anneme de söyledim tektaş alacağını

kadının hoşuna gitsin diye :1:

Bu hemde GOCAMAN bi adım canım süper !!

evet canım işe yaradı yaaa

inş. bi daha maddiyat yuzunden kavga etmeyiz

anneme de söyledim tektaş alacağını

kadının hoşuna gitsin diye :1:

İyi yapmıssın anneler önem verir böyle şeyleree :) Bende bugun inci seti gördümmm kuyumcuda bayıldım annem düğünümde 4 bilezik ve inci takımı alacak :12:

Ben ailemden bu seti isteyeceğimm güzel mi sizce ?

$elmaszümrütkolye.webp

##

$elmaszümrütyüzük.webp

##

$elmaszümrütküpe.webp

Son düzenleme:
Back
X