Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

kızlar 4000 miş bu takı seti guzel demı kıbar.ay bende mücevherlere bakıp duruyorum bu aralar:)

kızlar 4000 miş bu takı seti guzel demı kıbar.ay bende mücevherlere bakıp duruyorum bu aralar:)

cok guzelmis bence bende var buna benzer bir set cok zarif duruyor

ben de elmas zumrut yesili bi aet begendim 3.600 tl babama aldiracagim kiz isteme sirasinda bana hediye etsin diye

cok guzelmis bence bende var buna benzer bir set cok zarif duruyor

ben de elmas zumrut yesili bi aet begendim 3.600 tl babama aldiracagim kiz isteme sirasinda bana hediye etsin diye

bız nişanda damada saat taktık onlarda bana söz bilezıklerınden taktı.aldır sende fıstık tabı,babamda bugun bana saat almıs ındırımde dıye ama değiştiricem buyuk geldı küçültcem hem

Çok zarif tatlım

demı caım cok zarıf bende boyle takılarda zarıflık sevıyorum yaaa.
boyle köstek gıbı goze sokulan altınları da severım ama onu da kıyafetle felan taşımak onemlı onunda yerı ayrı,genelde zarıf takılar tercıhım

Sağol canımm. Yok 1 aylık tatile gelmişti. Yine gitti oraya 6 ay sonra temelli dönecek inşallah.

sayılı gün çabuk geçer canım ALLAH sağ salim gelmesini nasip etsin İNŞALLAH
peki gelince evlilik mi düşünüyorsunuz,sen kaç yaşındasın o kaç yaşında

moralman çok bozuk durumdayım şu bi kaç gündür herşeye ağlayasım geliyor
zaten adetimde gecikti gene

bız nişanda damada saat taktık onlarda bana söz bilezıklerınden taktı.aldır sende fıstık tabı,babamda bugun bana saat almıs ındırımde dıye ama değiştiricem buyuk geldı küçültcem hem

Bohça falan yaptınız mı tatlım , ben ailesi için keselere sabun ve küçük havlular hazırlamayı düşünüyorum .

moralman çok bozuk durumdayım şu bi kaç gündür herşeye ağlayasım geliyor
zaten adetimde gecikti gene

bebişim neyın var canım senınkıyle mı ılgılı baska bişey mı oldu.

berceste canım o set elmas demı bence cok hoş

Son düzenleme:
Bohça falan yaptınız mı tatlım , ben ailesi için keselere sabun ve küçük havlular hazırlamayı düşünüyorum .

yok canm bohça yapmadık hiç.sadece gelenlere çorap dagıttık hedıye paketı ıcınde:) arzu eden mendıl dagıtıyormus ama corap daha cok hora gecer dıye dusunduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…