Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Belki sonuç iyi gelir canım belli olmaz ?
Neden konuşmuyorsunuz :26:

Çalışıyor yoğun beni eskisi gibi arayıp sormuyor ben artık sinirleniyorum sürekli bu konudan kavga ediyoruz. Zzaten tek kavga sebebimiz. Cumartesi patladım artık o kavga etmemek için direndi ama ne çare. Bana gelip demez mi aşkım angry bird varya aynı onlar gibisin. Kızgın cücük Gülermisin ağlar mısın Dedim sen benle neden dalga geçiyorsun. Verdim veriştirdim en sonunda ben seherle dışarı çıkıyorum sevgiliside gelcek dedim. Yemek yicektim. Demez mi her fırsatı değerlendir arkadaşıda gelir şimdi :O
Kimse yok halbu ki. İnanmadı bana bende neye inanırsan inan dedim.Neler neler dedi bana aklın hayalin şaşar.. Bana dedi ki ben yanılır özürdilerim , konuşurum sen sakın dönme.
Pazar günü bana o faceyi kapat sil benim ilk işim o olcak dedi . Ben kapattım . Kendi giriyor silmedi hiç bişeyi hala ilişkisi var profil resmi aynı. Güllüden şarkılar paylaşıyor inanamıyorum neyapmaya çalışıyor anlamadım

Bilmemki gereksiz harcamalara girmek istemiyorum canım , dediğin gibi 1 kere yaşanıyor ama zaman ne gösterecek bilemiyorum .

Canım benim sorunuma baksana bi

Bunların derdi ne anlamıyorumda zaten bende senden farkısızım yani bizimde bitti gibi bir şey.
3 gündür hiç konuşmadınız mı sen aradın mı peki ?

işte benim ilişkimde böyle sebeplerden bitti aynı senin gibi
ilgisizlik,umursamazlık vs. birde ilgisizsin dediğimde yoo hayır demiyor mu kafasına bi tane patlatasım geliyor hayvan nefret ediyorum artık aşktan da erkekelrden de
ALLAHIM yardım et sabır ver sinirden delirecemmmmmmmm

Bende nefret ediyorum hep acı hep acı

Bunların derdi ne anlamıyorumda zaten bende senden farkısızım yani bizimde bitti gibi bir şey.
3 gündür hiç konuşmadınız mı sen aradın mı peki ?

Yok ararmıyım aramadım tabi ki .
Aramayacağım da .
Ordan şarkı paylaşıyor gülüşüm yazıyor istiyor ki ben arayayım.
Bana dedi ya özürdilesemde dönme.
Pişman edeceğim.
Sizin bitiyor mu ?

Sakin ol sakin.
Bende aynı durumdayım şuan.
Ama bu bişey yapıyor tam yapmıyor.
Ne faceyi sildi ne bişey yaptı.
Bide bana şarkı paylaşıyor.
Ama arayamıyor , biliyor neler yapacağımı.

Sana çok klişe ama çokta doğru bi söz söylicem canım.
ZAMAN herşeye ilaç .
Ne acıları , ne üzüntüleri silip aalıyo unutturuyo , ne kadar zaman oldu biteli

Sana çok klişe ama çokta doğru bi söz söylicem canım.
ZAMAN herşeye ilaç .
Ne acıları , ne üzüntüleri silip aalıyo unutturuyo , ne kadar zaman oldu biteli

2 ay kadar işte
evet doğru söylüyorsun zaman herşeyin ilacı zamana bıraktım RABBİM hakkımda hayırlısı ne ise kim ise onu versin bana

Onun aramasını bekle bakalım eğer aramamakta kararlıysan.
Çok mu yüz verdik ne çözemedim gerçekten.
Bitti gibi bir şey yani olmuyormuş falan bitirmedide arayıp sormuyorda bende aramıyorum...

senin neyin var beybi sen de mi büyük baş yüzünden nefret ediyorsun

Evet canım benimde 2 buçuk senelik bir ilişkim var ama bitti gibi bir şey zaten beni deli edende bu belirsizlik.
Olmuyor bilmem ne diyor bitirmiyorda aramadıda bugün hiç.

2 ay kadar işte
evet doğru söylüyorsun zaman herşeyin ilacı zamana bıraktım RABBİM hakkımda hayırlısı ne ise kim ise onu versin bana

Daha yeni sayılır canım geçecektir inşallah
Amiin , hayırlı insanlarla karşılaştırsın her daim.
Kaç yaşındaydın tanışmışmıydık unutuyorum da

Sakin ol sakin.
Bende aynı durumdayım şuan.
Ama bu bişey yapıyor tam yapmıyor.
Ne faceyi sildi ne bişey yaptı.
Bide bana şarkı paylaşıyor.
Ama arayamıyor , biliyor neler yapacağımı.

aramazlar öküzler çünkü
o kadar şey biriktirdim ki sonuna geldi artık sabrım ,sabır taşım çatlattı en sonunda
bi de ben normaldde sosyal hayatımda kimseye karşı sabırlı değilimdir bir tek ona bu kadar sabrediyordum ama bu onu bildiği için şımardı kendi kaybetti napayım
ahh yavrum ben 5-6 ay önce dedim face ini kapat diye ama nerdeeeee sen kimsin ki dercesine ne kapadı ne birşey
hiç bir sözümü dinlemiyor sinek de küçük ama mide bulandırır hesabı ,değerimi bilemedi işte kendi kayb eettti

Evet canım benimde 2 buçuk senelik bir ilişkim var ama bitti gibi bir şey zaten beni deli edende bu belirsizlik.
Olmuyor bilmem ne diyor bitirmiyorda aramadıda bugün hiç.

Bunlar ne istiyo aceba ben çok merak ediyorumm , benimkide bi hallerde ses etmiyorum sıkıntıları var biraz ama benim onu düşündüğüm kadar oda beni düşünsün istiyorum.
Olmuyorsa çokta zorlamanın anlamı yok canım , onunla mutsuz olup daha çok üzülmektense .
Yoluna tek başına devam etmen daha mantıklı değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…