Atractive
Böyle hissetmekte yalnız değilsin bende öyleyim
Belki sonuç iyi gelir canım belli olmaz ?
Neden konuşmuyorsunuz :26:
Bilmemki gereksiz harcamalara girmek istemiyorum canım , dediğin gibi 1 kere yaşanıyor ama zaman ne gösterecek bilemiyorum .
senin neyin var kuğzum
Çalışıyor yoğun beni eskisi gibi arayıp sormuyor ben artık sinirleniyorum sürekli bu konudan kavga ediyoruz. Zzaten tek kavga sebebimiz. Cumartesi patladım artık o kavga etmemek için direndi ama ne çare. Bana gelip demez mi aşkım angry bird varya aynı onlar gibisin. Kızgın cücükGülermisin ağlar mısın Dedim sen benle neden dalga geçiyorsun. Verdim veriştirdim en sonunda ben seherle dışarı çıkıyorum sevgiliside gelcek dedim. Yemek yicektim. Demez mi her fırsatı değerlendir arkadaşıda gelir şimdi :O
Kimse yok halbu ki. İnanmadı bana bende neye inanırsan inan dedim.Neler neler dedi bana aklın hayalin şaşar.. Bana dedi ki ben yanılır özürdilerim , konuşurum sen sakın dönme.
Pazar günü bana o faceyi kapat sil benim ilk işim o olcak dedi . Ben kapattım . Kendi giriyor silmedi hiç bişeyi hala ilişkisi var profil resmi aynı. Güllüden şarkılar paylaşıyorinanamıyorum neyapmaya çalışıyor anlamadım
Çalışıyor yoğun beni eskisi gibi arayıp sormuyor ben artık sinirleniyorum sürekli bu konudan kavga ediyoruz. Zzaten tek kavga sebebimiz. Cumartesi patladım artık o kavga etmemek için direndi ama ne çare. Bana gelip demez mi aşkım angry bird varya aynı onlar gibisin. Kızgın cücükGülermisin ağlar mısın Dedim sen benle neden dalga geçiyorsun. Verdim veriştirdim en sonunda ben seherle dışarı çıkıyorum sevgiliside gelcek dedim. Yemek yicektim. Demez mi her fırsatı değerlendir arkadaşıda gelir şimdi :O
Kimse yok halbu ki. İnanmadı bana bende neye inanırsan inan dedim.Neler neler dedi bana aklın hayalin şaşar.. Bana dedi ki ben yanılır özürdilerim , konuşurum sen sakın dönme.
Pazar günü bana o faceyi kapat sil benim ilk işim o olcak dedi . Ben kapattım . Kendi giriyor silmedi hiç bişeyi hala ilişkisi var profil resmi aynı. Güllüden şarkılar paylaşıyorinanamıyorum neyapmaya çalışıyor anlamadım
Canım benim sorunuma baksana bi
işte benim ilişkimde böyle sebeplerden bitti aynı senin gibi
ilgisizlik,umursamazlık vs. birde ilgisizsin dediğimde yoo hayır demiyor mu kafasına bi tane patlatasım geliyor hayvan nefret ediyorum artık aşktan da erkekelrden de
ALLAHIM yardım et sabır ver sinirden delirecemmmmmmmm
oooo hayirli olsun simdiden ne isi canim?
benim sevgilim de asgari ucretle bi iste calisacak malum para lazim
Bende zor dayanıyorum canımm. Dönsün de daha göndermem bi yere
Valla çok az kalmış kıız
Benim 3 sene felan var nerden baksan.
Bunların derdi ne anlamıyorumda zaten bende senden farkısızım yani bizimde bitti gibi bir şey.
3 gündür hiç konuşmadınız mı sen aradın mı peki ?
işte benim ilişkimde böyle sebeplerden bitti aynı senin gibi
ilgisizlik,umursamazlık vs. birde ilgisizsin dediğimde yoo hayır demiyor mu kafasına bi tane patlatasım geliyor hayvan nefret ediyorum artık aşktan da erkekelrden de
ALLAHIM yardım et sabır ver sinirden delirecemmmmmmmm
Tek derdim inan ki mustafaYazdım bir üstte sorunu.
dediklerinle hiç alakası yok biliyor musun aksine bu aralar çok yoğunum
geziyorum da ,alışverişte yapıyorum biliyorsun ki aşk acısına en iyi glen şeyler bunlar ağlıyorum da ama yok geçmiyor sol yanım ağrıyor
Bende nefret ediyorum hep acı hep acı
Sana çok klişe ama çokta doğru bi söz söylicem canım.
ZAMAN herşeye ilaç .
Ne acıları , ne üzüntüleri silip aalıyo unutturuyo , ne kadar zaman oldu biteli
Benim gibi bende 2016 diyorum en erken :)
Yok ararmıyım aramadım tabi ki .
Aramayacağım da .
Ordan şarkı paylaşıyor gülüşüm yazıyor istiyor ki ben arayayım.
Bana dedi ya özürdilesemde dönme.
Pişman edeceğim.
Sizin bitiyor mu ?
senin neyin var beybi sen de mi büyük baş yüzünden nefret ediyorsun
2 ay kadar işte
evet doğru söylüyorsun zaman herşeyin ilacı zamana bıraktım RABBİM hakkımda hayırlısı ne ise kim ise onu versin bana
Sakin ol sakin.
Bende aynı durumdayım şuan.
Ama bu bişey yapıyor tam yapmıyor.
Ne faceyi sildi ne bişey yaptı.
Bide bana şarkı paylaşıyor.
Ama arayamıyor , biliyor neler yapacağımı.
Evet canım benimde 2 buçuk senelik bir ilişkim var ama bitti gibi bir şey zaten beni deli edende bu belirsizlik.
Olmuyor bilmem ne diyor bitirmiyorda aramadıda bugün hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?