oleyyyy
alışveriş zamanııı
işte bende bundan korkuyorum zaten
sürekli evlilikten bahsediyor evimiz şöyle olsun böyle olsun evlenince şunu yapcaz falan diyor ama en az 4 yılımız var
ben onun kadar ümitli değilim.birşeylerin değişmesinden korkuyorum
Evt canım ilk defa görücez telde ıkı senedır konusuyoruz ama yüz yüze cok farklıdır :)
ya siz 5 yıldan sonramı ayrıldınızz?7. ayda mısınız korkutmak istemem ama 7. ay gayet normal ilk zamanlar böyle olması
ilişkinin en kendini tanımaya çalışılan günleri geçip ilişkini tam gaz yaşadığın aşktan ayaklarının yerden kesildiği aylardasın
benim gibi bi 5 sene doldur bakalım off,öküz kaba lar başlar:)
Bende istiyorum kursa gitmek canım özellikle kendim bir şeyler üretmek istiyorum ürettiklerimi kullanmak :)
Benim sevgilimde erkek olan kurslara gitmemi istemiyor çok kıskanç bu adam
Ama zaten şuan istediklerime sadece bayanlar gidiyor ondan bir şey demiyor onun önceliği yemek kursuna gitmem o ayrı :)))
Canım ben spor yapmayı pek sevmem ama benimkiyle haftasonları alışveriş merkezlerine yürüyerek gidiyoruz yolda yarım saat tutuyor :) Gidiş dönüş 1 saat yürümüş oluyoruz :)
Uzun zamandırda evde pilates yapmak istiyorum çok yorucu değil diye birde bel ve sırt ağrılarıma iyi geliyor inşallah üstümden şu tembelliği atarsam başlıcam bi ara :)
Shanna geçmiş olsun canım kayınpeder adayınada sağlıklı günler diliyorum
iyi o zaman canım yaKız birsürü kıyafetım var aslında :) Aşkımla bu konuyu konustuğumuzda bana oldugun gibi gel nasılsan öyle ol demişti
Gözü kör olsun o aşkın..
Benimkide hiç umursamadı umursamıyo .
Bizim aşk başlamadan bitmişşc
ben şimdiden çok bağlıyım onabiz daha ilk çımaya başladığımız zamanlarda evlilikten bahsetmeye başlamıştık
birlikte ne hayallar kurardık ohooo evimiz çocuklarımız geleceğimiz vs.
korkma canım belki senin ki öyle olmaz
umarım benim durumuma düşmezsin
yıllarca seni oyalayıp bir kenara atmaz
elidorun pembesi veya sarısı bende çok kalıcı oluyorduKızlar ya birsürü şampuan kullandım bunca zaman bi tane kalıcı kokusu olan şöyle mis gibi kokan bulamadım bildiğiniz var mı
düşünüyorum düşünüyorum hangi mandıradan aldım ben bunu diye bulamıyorum
off ne güzel çekiiştiriyorum ama burda onu ohhhh ohhhh nasıl olsa bilmiyor hihayyaaa
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarannemle konustuk aşkımın babası bu p.tesi cıkıyomuş hastaneden benımkinin tatil gününde büyük ihtimal perşembe tatil o gün gidicem Allah nasip ederse..Önce onlara uğrucaz gecmiş olsuna hemde sözden önce bi tanışalm diye düşündük sonra cıkıcaz :) Ay ne giysemmmm yaaaaa
Kızlar ya birsürü şampuan kullandım bunca zaman bi tane kalıcı kokusu olan şöyle mis gibi kokan bulamadım bildiğiniz var mı
iyi o zaman canım ya
aslında kafanda dşündüklerini giyip gizli albüme koysan yorum yaparız çokta güzel olur bence
ne dersin ?
evet birde ilk andaki izlenim çok önemliEvet aslında mantklı cok kuzum evet evet öyle yaparızz :) Ailesininde karşısına cıkıcam ya o yüzden daha cok düşünüyorum :)
ya siz 5 yıldan sonramı ayrıldınızz?
nasıl hissediyorsun çok zor olmuştur
Kızlar ya birsürü şampuan kullandım bunca zaman bi tane kalıcı kokusu olan şöyle mis gibi kokan bulamadım bildiğiniz var mı
Canım bu habere çok sevindim.
Bence yani diğer arkadşlar ne düşünür bilmem ama kıyafet konusunda çok kasma kendini...
Yani Günlük hayatta ne giyiyorsan farklı bir şey giyme aman ailesi ile tanışıcam şöyle yapayım böyle yapayım deme...
Zira kendin ol:) Yani demek istediğim günlük hayatta makyajın saçın başın nasılsa giderkende öyle yap.İlk tanışma diye az makyaj yada çok makyaj yapma yani normalde nasılsan öyle yap...
Kıyafet içinde aynı şey geçerli...
Ben olsam yoluda düşünerek rahat olabileceğim kıyafetler giyerim...
Örnek vericek olursam havalarıda göz önünde bulundurursak dar kesim bi pantolon giyerim altına çizmelerimi giyerim üstüne rahat bi gömlek yada güzel bi kazak giyerim üstünede deri mont giyerim ... Saçımıda düzleştirip at kuyruğu yaparım yada dümdüz bırakırım :) Hava günlük güneşlikse yumuşaksada babet giyerim :)
Sen neler düşünüyorsun bu konuda canım:)
Canım saçlarına parfüm sık gayet güzel kokuyor o zaman :)Ben arada yaparım :))
zor aklımda hep haketmedim ben bunları diyip duruyorum
gün içinde sürekli içimi çekip duruyormuşum
annem bile halime üzülüyor
ben en çok bunca yılımı bir kişiye heba edişime üzülüyorum asıl
boşuna beklemişim onu bunca yıl hiç haketmiyormuş aslında
çabalarımın ,emeklerimin hepsi çöp
hayatımda en çok bu güne kadar önem verdiğim bir öküzün gözünde 0 kadar bile değerimin olmayışı dokunuyor
değersiz,vasatlaşmış günler,haketmeyen birine kalbimi açısım vesaire işte duygularım karmakarışık
kimse kimseyi kendinden çok sevmesin kızlar ALLAH'TAN başka kimseye güvenmeyin şu hayatta aman haa bu beni bırakmaz beni hep sever bunca yıl sonra bırakıcak değil ya falan demeyin
herşey faasafiso doğru olan güvenmeniz gereken tek şey ALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?