İyiyim bende netten indirimlere bakıyorum bişi var mı diye de gözüme kestiremedim
Selam kızlar nasılsınız
İyileşemedin mi kız sen şifayı fena kaptın heralde
Ben iyiyim ya gündelik geyik sohbetimi döndürmeye bakıyorum
Ah ah netten alışverişi bende yapabilsem annem kartı vermıyo yaaa güvenmıyomuş :/ Kuzum sendede vardır güzel fikirler kısmetse bu hafta içi gidiyorum gebzeye ailesinede uğrucam ne giysem karar veremedım yani iyi bi izlenim bırakmak ıcın nasıl olmalıyım çok önemlidir ilk görüş bilirsin:26:
Selam hoş geldin :)
Boğazım şişti iyice ya baş ağrım oluyor bir de o yüzden pek iyi olamıyorum buralarda takılmaya çalışıyorum işte :)
Hoşbulduk fıstık yeni saç renginin foto yükle bakalım kız
Sen buralarda takılacağına git yatak, yastık, yorgan üçlüsünde takıl
İyice hasta olma sonra
Hoşbulduk fıstık yeni saç renginin foto yükle bakalım kız
Sen buralarda takılacağına git yatak, yastık, yorgan üçlüsünde takıl
İyice hasta olma sonra
Ben geldim tekrardan :)))
Evet canım benim :)))Aslında tamamen üyeliğimi kapatıp başka alıcaktımda pro üyeliğe kıyamadım dedim sadece ismi değiştir en iyisi :)))
Evet canım ilk defa olacak..Çizmelerim var gayet sadeler normal siyah kemerli topuklu ama cok değil onları giyerim..Saçlarımı bende öyle düşündüm makyaj olarak eyelıner kalem ve açık ton ruj sürerim :) Boğazlı ben giyemiyorum canım yaa midem bulanıyo böyle takıntılarım var malesefBende manitanın karttan yapıyorum alışveriş
Oooo hayırlı olsun ilk defa yüz yüze bi görüşme olacak dimi ?
Öyleyse sade fakat şık olmalısın hem sonuçta hasta ziyareti de olacak bi nevi abartıya kaçmamak gerek diye düşünüyorum.
Kot pantolon ya da siyah pantolon tayt olur. Topuklu ayakkabı ama düz taban siyah çizmelerin varsa dize kadar hoş durur.
Saçlarını maşa yaparsın göz makyajı olarak rimel işini görür bence bir de ek olarak eyeliner sürebilirsin abartmamak gerek.
Nude tonlarda ruj
tırnakların uzunsa french
Hava soğuk olur büyük ihtimal boğazı dökümlü bi kazağın varsa onunda üzerinde çok hoş duracağını tahmin ediyorum.
Tabi boğazlı giyersen saçları toplamalısın.
Bir de inci küpe ya da ufak parıltılı küpe taktın mı tamamdır
ay amma yazdım
altıncı hislerim gene yanıltmadı beni
birde eskiden aldatıldığımı hissediyorum acaba bu adam beni daha önce aldadı mı ki
Yarın gün ışığında çekerim tabi ki canım :)
Sabah denedim onu da yatınca mal gibi oluyorum ya iyice ağrıyo başım beynim
Bi de her şeyden sıkılıyorum bugün pcyi 10 kere aç kapa yaptım inan açıyorum sıkılıp kapatıyrum tv izliyorum sıkılıyorum yatıyorum sıkılıyorum yemek yerken bile sıkılıyorumAnnem diyoki bunu da yeni öğrendi önce böyle değildi bu kız
Ben kolestonla boyadım en son akmasın diye 5 tl ye almıştım bi kutusunu 15 tl vermiştim :) Siyah zaten dönüşü cok zor bi renk ben kısmetse gelinliğimin üzerindede siyah olmak istiyorum sarısın gelinler bi fabrikadan cıkmış gibi hepsi aynı :) siyah saçlarıma taç istiyorum kırmızı ruj bide :)
Evet canım ilk defa olacak..Çizmelerim var gayet sadeler normal siyah kemerli topuklu ama cok değil onları giyerim..Saçlarımı bende öyle düşündüm makyaj olarak eyelıner kalem ve açık ton ruj sürerim :) Boğazlı ben giyemiyorum canım yaa midem bulanıyo böyle takıntılarım var malesef
atractive ben sana bi şey sormuştum görmedin sanırım baya oldu :26:
ya da yazdın ben görmedim :26:
Tamam canım şu ara bende boya araştırması içindeyim
Yeni nesil hastalık sıkıntıları
görmedim şekerim görsem cevap veriridim hayırdır:26:
Öyle galibaDün eğildim banyoda saçlarımı yıkamak istedim kalkamadım annem geldi kaldırdı halimizi göreceksin
Annem banyoya bi girdi ben kafam önce saçlar kapatmış yüzümü samara gibi oturuyorum kadın şaşırdı napıyosun böyle değişik değişik şeyler çıkarttın başıma diyo
Canım en son sacımı geçen ağustos ayında boyamıştım siyaha bidaha hiç boyamadımŞuanda siyaha dönük cok koyu kahve dediğin gibi evet bana siyah yakışıyo bi ara sarıydı benımde ama gitmedi sanki ya :) Sana yakışır sarı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?