Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Anan olmasa akşama kadar öyle beklerdin heralde ya da en son robocop gibi şekilden şekile girerdin

Ya belim o kadar ağrımıştı ki acık dinlenmek için öyle eğildim annem geldi girdi içeri Dedim tut da bi kaldır beni

5 yıllık ilişki falan demiştin ya hani o zaman sormuştum neden ayrıldınız diye ama çok özelse söyleme tabi

sözümün dinlnmemesi,sen kimsin edaları,ilgisizlik canım
ben sözümün dinlenmesini isterim karşımda ki de free takılmak istiyor sanırım hal ve hareketlerinden onu anladım yani sözümü dinlemediğine göre
öyle biriktirdim içimde ve bitti yani

Ben hayatımda bir kere siyaha boyadım saçlarımı ben çook sevmiştim ama evdekiler hiç sevmemişti kapkara şu saçlara bak deyip durdular hep o yüzden bi daha boyatmadım
Buğday tenliyim normalde ama saçlarımı siyah yapınca yüzüm bembeyaz gözükmüştü ben çok sevmiştim ya :26:
Buğday tenlilere ve beyaz tenlilere güzel gidiyor siyah

Anladım.. İlişkiyi bitiren şeyler hep işte. Hayırlısı olsun hakkında öyle düşünmeli :26:

benimde belim çok ağrıyorrr yaaa:26:

Benimde ya hastalıktan mıdır bilmem belim ağrıyor :26:

Benk ne renk yapayım yahu saçları yine kızıla bi dönüş mü yapsam :44:

Anladım.. İlişkiyi bitiren şeyler hep işte. Hayırlısı olsun hakkında öyle düşünmeli :26:

Benimde ya hastalıktan mıdır bilmem belim ağrıyor :26:

öyle canım bundan sonra hakkımda hayırlısı kim ise o olsun değerimi kadrimi bilen olsun AMİN
bende hastayken geçen hafta kanepede uyuyakalmışım kaç gün orda uyudum onlar çıkıyor şimdi benden
soğuk algınlığından da olabiir tabi
ama ALLAH beterinden korusun AMİN

benimde geçen yıl kardeşim boyamıştı siyaha ama nasıl oldu saçı çok sertleşti böyle ,yumuşaklık kalmadı bir de kumral normalde ama bembeyaz göründü dediğin gibi yüzü
bilmiyorum bana yakışır mı bir ara düşünmüştüm ama vazgeçtim sonra

Evet beterinden korusun ..

Böyle durumlarda şu da güzel oluyor bak dışarı çıktığında peruk dene renk renk fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…