Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

hani kimi erkekler var kız basmasın diye ayağını kaçırıyor sinir oluyorum onlara
yahu ne var yani bir kez basıversek
ayy çok heyecanlı olaylar yaa heycan hapı flan almak lazım o günlerde

benimki hevesimi alıyım diye bastırır
ben bişe içmicem yaa. ama sevgilime iki shot passiflora içiricem o sinirli oluyo da biraz

soğuk kanlısın yani olaylara karşı

evet canımm. ve korkmayı hiç sevmem korksamda kimseye korktuğumu söylemem öyle pis bi huyum var.
mesela annem gece bi yere gidicek diyelim kalmaya ben gidicem ama sen tek kalabilirmisin korkarmısın der. asla demem korkuyorum diye
ben geçende evde tekken hırsız yokladı kapıyı yinede korktuğumu söylemedim

Ben geldim kızlar yoruldum ama iki dk kk ya bakayım dedim nasılsınız

ayy ben çok korkağımdır biliyor musun
aşırı derece yani ota ... ya korkarım:)
bi kaç yıl önce tuvalete giderken bile gece annemi kaldırırdım annem beklerdi banyonun kapısında ya da wc de şimdi o geçti ama gene de korkağım çok fazla
bir de pis bir huyum var mesela gece yarısı uyandım diyelim illa camdan dıaşrı bakıcam kalbim gün güm atıyo pat küt korkuyorum gene de bakıyorum hayır yani ne bakıyon dimi olmayacak bişi görücem,hırsız görücem,bi adm dikilip bizim eve doğru baksa orda kalp krizi geçiririm küçük çaplı ama gene de bakıyorum

Ben geldim kızlar yoruldum ama iki dk kk ya bakayım dedim nasılsınız

hoşgeldin canımm. ne yaptın bugün ?

bende zaman zaman korkarım ama belli etmem ve sakinliğimi korurum

hayat felsefem : keep calm and carry on

Hoşbuldum canım iş için evrakları hazırlamaya çalışıyorum dolmuşla ordan oraya koşturmaktan yoruldum başım döndü iyice
Böyle zamanlarda eviniz özlüyor insan

bende zaman zaman korkarım ama belli etmem ve sakinliğimi korurum

hayat felsefem : keep calm and carry on

sakinlikten yanayım diyorsun yani
ben gayette belli ederim
hatta ben bütün duygularımı hemen belli ederim hiç saklayamam ki saklamama da zaten böyle şeyleri korkuyorsam korkuyorumdur,ağlayasım geldiyse ağlıyorum,kızıyorsam kesin belli ederim,seviyosam,sevmiyosam hepsni hemen belli ederim
ama bazen ağlamamk için kendimi tuttuğum yerler oluyor tabi güçlü durmak adına içim ağlıyor öyle durumlarda işte

hatta bak sana bişe anlatıyım atroş.

bi sabah saat 7 buçuk felan tamam mı. ben okulun ordayım. ne diye o kadar erken gitmişim bilmiyorum çok saçma her neyse yürüyorum. karşıdanda hızlı hızlı bi maganda geliyo. kaldırım da baya dar tamam mı. ne ben çekildim ne bu ayı. sonra çarptı bu bana ama bi omuz attı ki omzum çıktı sandım. ben döndüm sokağın ortasında buna hayvan ayı öküz yavaş ol kenara çekiliceksin felan filan. adam benim üstüme yürüyo ben adamın üstüne adamla gırtlak gırtlağa geldik. adam beni yakamdan tuttu benim elimde kamera vardı çantasıyla birlikte (demekki o gün okulda çekim varmış ondan erken gitmişim şimdi hatırladım) . ayağımda da bot var. ben adama bir tekme koydum ama şaşırdı. sonra ne olduğunu anlayana kadar suratına bide kameranın çantasını salladım vurdum kafasına felan nereye gelirse. minibüsçüler ayırdı bizi adamla
tabi ben hemen eşgali sevgilime bildirdim. ertesi gün aynı saatte adamı yakalayıp dövdü
yaa hakkaten ben bahtsız bedeviyim resmen

bende hemen belli ederim sevdiğimi sevmediğimi beğenmediğimi felan ama korktuğumu asla belli etmem. bide heyecanlanmam.
hatta bi ara azcık heycanlanıyım diye bungee jumping yapmak bile istedim ama bırakmadı sevgilim

kız sende deli cesareti var haa neler yapmışın öyle ne o tekmeler bilmem neler
ben oturup ağlardım korkudan
ki ben babam bana sesini yükseltse oturup hüngür hüngür ağlıyorumçok hassasım ya çok nazlıyım kocamın artık her dediğine ağlarım ben evlnince
sevgilini de gözüm tuttu iyi yapmış dövmüş erkek dediğin böyle sevgilisinin arkasında duracak işte
tam hayallerimin erkeği benim böyle tipler beni herkese karşı savunacak böyle laf söz ettirmeyecek hep koruyacak kale gibi arkamda yanımda her bir yanımda olacak

bende hemen belli ederim sevdiğimi sevmediğimi beğenmediğimi felan ama korktuğumu asla belli etmem. bide heyecanlanmam.
hatta bi ara azcık heycanlanıyım diye bungee jumping yapmak bile istedim ama bırakmadı sevgilim

düğününde illa ki heyecanlanırsın
olmadı ilk gece heyecanın alasını yaşarsın hihahoooo

senin burcun ne canım yengeç yada balık felan mısın ?
yaa bu olay ilk olduğunda bir ay felan ailede konuşuldu helal olsun adamı patates etmişsin diye
canım sevgilim benim için kaç kere kavga etti yaa. bi kere okulda çocuğun tekinin sigarası elimi yaktı onu dövdü. bitanesi koşarken bana çarptı dövdü. tatilde havuz başında rus turist sodamı devirdi ondan sonra i am sorry derken eliyle omzuma dokundu ona saldırıyodu zor tuttular çok atraksiyon oluyo yani canımm yaa ama aslan parçam o benimm

düğününde illa ki heyecanlanırsın
olmadı ilk gece heyecanın alasını yaşarsın hihahoooo

korkutma kız düşünmek istemiyorum korkmamak için

anamm seninkide ne atarlıymış kız sodayı devirdi diye bile baksana turiste dalıyormuş neredeyse azıcık ağır abi galiba ,sinirli biri mi
yok benimki o kadar olmasın ya beni savunsun destek olsun korusun yeter o akdar biri çarptı diye dalaşmasın korkarım o zaman da:)
yok canım yay burcuyum ben
zaten daha düşünme evliliğe yakın düşünürsünben kendim senden fazla korkuyorum kendimide korkutuyorum bir taraftan da hani:)

çok agresiftir benim aşkım yaa
sodayı devirdi diye kızmadı adam omzuma dokundu diye kızdı
tabi ben onun sinirini alıyorum
o kadar korkma be canımm. bişi olmaz bee.
acısa da öldürmez
acı macı bize koymaz bacı

alemsin pufiiiacı macı bize işlemez be bacıııı haa
yani aacısada öldürmez doğru diyosun
agresif demek ama sana karşı değilse boşver çok kıskanç demek ki baksana dokundu diye falan atarlanmış ooo yeahhhhh
ne burcu bu atarlı enişte

bana karşı çok iyidir canım. sabahları kalkınca biraz agresif olur
kova burcu canımm.
kıskançtır ama kısıtlamaz.
ama en sinir olduğum huyu arkadaşlarına çok düşkün

bana karşı çok iyidir canım. sabahları kalkınca biraz agresif olur
kova burcu canımm.
kıskançtır ama kısıtlamaz.
ama en sinir olduğum huyu arkadaşlarına çok düşkün

benim kuzenim kova burcu o da 3. şahıslara herkese suratı asıktır çok agresiftir ama sevgilisi şimdi ki kocaasına laf ettirmez ona karşı çok iyi ve çok bağlıydı
aman hangi erkek arkadaşlarına bağlı olmuyor ki
bende sinir oluyorum erkeklerin bu özelliğine yaa ben herkesten önde olmak isterim onun için ama nerden bulucam böyle bir centilboy u

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…