Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

arkadaşlarına bağlılığı dışında çok memnunum sevgilimden canımm ağzımızın tadı bozulmasın
centilboy da da iş olucak ama sende biraz dişiliğini kullancan önde olcan artık canımm
ben çok uğraştım ama sonunda vazgeçirdim arkadaşlarından. yine görüşüyolar ama daha az. (gitmeden önce yani)

ALLAH ağzınızın tadını bozmasın,mutluluğunuzu bozmasın canım
sen memnunsan gerisi teferruat boşver
ayy ben hiç dişiliğimi falan kullanamam ya kimi kızları görüyorum ne cilvelilier ben cilve yapamam o kadar

ya ben çok özeniyorum size
benim de bir ilişkim var
yani en azından bugünlük
ama yarın ne olur bilemem çok kavga ediyoruz da
uzun süreli değil ilişkim, evlilik gibi bi niyetim yok
ama ben de katılabilir miyim aranıza
Öküzleri birlikte çekiştiririz olmaz mı ??

Son düzenleme:
kız valla azcık dudak büküyorum ama aşkııım felan triplerine giriyorum. sen aslansın sen kaplansın deyip dediğime getiriyorum

bende yapıyorum canım o hadi aslansın,kaplansın diye gaza getiriyorum,ama aşkım yaaa bananeeee triplerine de girerim bu cilve mi oluyor şimdi
anaa senelerdir cilve yaparmışımda haberim yokmuş gı

katıl canım buyur gel katıl muhabbete
öküzlerden bıktım zaten
ama benim ilişkim yok herkesin var burda benimki taze bittii

katıl canım buyur gel katıl muhabbete
öküzlerden bıktım zaten
ama benim ilişkim yok herkesin var burda benimki taze bittii

Üzülme ama ( hayırlısı olsun, yarın ne olacagını bilemeyiz
bilirsin, geri dönmeyen erkek yoktur... tek sorun döndüğünde hala o senin sevdigin adam mı, değil mi..
Neyse iki gün sonra biz gene kavga ederiz, o zaman birlikte söveriz öküzlere olur mu attractive ?

aman dönmesin çok da tın o beni aylarca umursamasın sonra ben onun dönmesini beklicem öyle mi hıhh
bak gene bana şimdi burda şairane sıfatımı çıkarttırmayın ya
peki siz kaşındınız başlıyorum"giden gitmiştir ,gittiği gün bitmiştir,ben gideni değil,giden beni kaybetmiştir"
ben deneyimliyim şekerim öküzlüklere öküzlere istediğimizi sayabiliriz katılırım yani sana

buyur gel canımmm.
nazar etme nolur çalış seninde olur
niye evlilik düşünmüyosun canım. o zaman neden hala berabersiniz ?

bende yapıyorum canım o hadi aslansın,kaplansın diye gaza getiriyorum,ama aşkım yaaa bananeeee triplerine de girerim bu cilve mi oluyor şimdi
anaa senelerdir cilve yaparmışımda haberim yokmuş gı

şimdi burda ayrıntı verip de şimşekleri üzerime çekmiyim ayol çakallarla dans ı izlediysen orda ilker ayrık ın karısını oynayan kadın süperdi mesela vidyosunu bulursam paylaşıcam

Selam kızlaaaarrrr ne var ne yok :)

iyidir canımm. sevgilimle bol bol konuştum bugün mutluyum. sen nasılsın.

Ohh çok iyi olmuş canım bende evdeyim :) Benimki çalışıyor bende takılıyorum az önce arkadaş bizdeydi bol bol sohbet ettik şimdide atttım kendimi nete zaman geçiriyorum boool yağmurlu bi gün oldu bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…