Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

amcam dediğin annenin amcası sanırım
yani ama ananende gitsin ya boşversin eltisini yalnız canı sıkılır
gelecek tabi şekerim ALLAHIN izniyle İNŞALLAH niçin gelmesin
sende o günleri görüceksin fatihle aynı yatakta uyuduğun günleri,tilda gibi nişanını sözünü o heyecanları sende tadacaksın İNŞALLAH AMİN

Anneannem cok takıntılıdır bi insana bi kere kızdıysa yandı o kişi ömrü billah nefret eder ne yapsa sevdiremez cok kincidir o yüzden taşınmak ıstemıyo pek :/ inşallah kuzum ya herkes sevdiğiyle o günleri görsün..Bazen okadar korkuyorum ki o günleri ya göremezsem diye rahat olmalıyım aslında ama

niçin göremeyesin canım kötü şeyler düşünme sakın
zaten olmazsa da senin için hayırlı olmadığı içindir yani ALLAH hep biz kullarını düşünür
hem senin şurda ne kaldı ki kayınbaban biraz toparlanınca istemeye geliceklermiş

Haklısın yavrm :) İnşallah iple çekiyorum o günü :)

bebeım saol hepsıde kopuklu oldu cok şükür zaten bızım evde kahvelerı ben yaparım bızımkıler pek begenır..darısı basına ınsallah kuzum benım heyecanlı seyler tabı ama guzel duygular..
Allah mesut etsin Tildacım :) Çok tatlı olmuşsun, ömür boyu mutluluklar

canım benım saol tesekkur ederım darısı basına..

bende eevde hep kahveleri yaparım hatta kahve yapmayı o kadar çok severim ki anlatamam misafirler gelince ilk sorduğum soru kahve içer misiniz oluyorama kendim kahve den nefret ederim kokusuna bile tahammül edemem hiç içmem tezatlığı görüyor musun
pişirirken kokusundan rahatsın olmuyorsun diye sorma çünkü pişirirken kokusunu duuymuyorum fazla:)
AMİN canım hayırlı insanlarla olsun İNŞALLAH yüzümüzü kara çıkarmasın güzel atlatalım o günleri
sana sevgilin izin vericek mi açık gelinlik almana kız enişte kızıyor ya açık giymene falan?

Tildacım daha önce bikaçını görmüştüm ama şimdi daha fazlasını gördüm cok güzel olmuşsun cok yakışmışsınız Allah tamamına erdirsin

aa kahve sevılmez mı bebişim yaaa:))
sen daha benım kahvemı ıcmedın de ondan:))
kuzum gelınlıgım dekolte olmaz hem benımkı ıstemez ama bende ıstemem zaten gelınlıkte masumıyetten yanayım kuzum, tek omuz veya kayık yaka dusunuyorum dur bı tane ornek vereyım kayık yakadan
Eki Görüntüle 644573

şunlarda çok hoş ama uzun kollu ıstemıyom
Eki Görüntüle 644574
Eki Görüntüle 644575

"tilda"gelin iç çamaşırlarını aldınn mı nasıl bişi alıcaksın mesela bistüyerli bir takım mı yoksa normal bir takım mı
jartiyer ve çorabı giyecek misin

"tilda"gelin iç çamaşırlarını aldınn mı nasıl bişi alıcaksın mesela bistüyerli bir takım mı yoksa normal bir takım mı
jartiyer ve çorabı giyecek misin

vlla canım hiç düşünmedım takımda olabılır jartıyerde olabılır

En sonunda bi yıldırım nikahı yapıcaz haaaa yetti bu kadar ayrılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…