• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Allah rahmet eylesin babacığını Canım... Aynen kara günde görüyosun. Ben artık ak günde de görüyorum ama profesyonel oldum =) Ama Rabbim öyle güzel önlerine getiriyo ki, hiç sıkmayalım canlarımızı..Benim annem de öyle eskiyi unutur yine gider, bişey olsa üzülür ama biz onu durdururuz hemen ne çabuk unuttun diye. Annem de boşverin Allah görüyo, herkesin gönlüne göre veriyo diye. Benim melek annem :16: Allah annelerimiz eksik etmesin başımızdan, o pis akrabalarında gönlüne göre versin :47:

Amin canım benim senin babanıda inşallah . .
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner kuzum . .
Ben önceleri çok ağlardım bütün akrabalarımız başka şehirde biz bayramlarda buruk olurduk , şimdi düşünüyorumda olmadıkları daha iyi olanlardan ne hayr görüyoruz . .
Allah meleklerimizi eksik etmesin herkes ettiğini buluyo fazlasıyla . .

Kızlar sizlere bişey sorcam ya.. Kütikül giderici krem kullanıyodum Coral nail repair'i ama bitti :( satan tanıdıkta artık satmıyor. Sizler kullanıyor musunuz acaba, bana önerebileciğiniz bişey var mı? Dr. fix, Sally Hansen, Mavala bide Lush Lemony Flutter var. İnternetten isteticem hangisini istetsem bide her siteye güvenebilir miyim :26: Dr. Fix'inki pahalı ama 65 lira+10 kargo 75 olur :S

Amin canım benim senin babanıda inşallah . .
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner kuzum . .
Ben önceleri çok ağlardım bütün akrabalarımız başka şehirde biz bayramlarda buruk olurduk , şimdi düşünüyorumda olmadıkları daha iyi olanlardan ne hayr görüyoruz . .
Allah meleklerimizi eksik etmesin herkes ettiğini buluyo fazlasıyla . .

Çok sağol Canım benim... Yok yok hiç ağlama, yanımızda olup bizi rahatsız ediceklerine hiiiiiççç olmasınlar daha iyi

Kızlar sizlere bişey sorcam ya.. Kütikül giderici krem kullanıyodum Coral nail repair'i ama bitti :( satan tanıdıkta artık satmıyor. Sizler kullanıyor musunuz acaba, bana önerebileciğiniz bişey var mı? Dr. fix, Sally Hansen, Mavala bide Lush Lemony Flutter var. İnternetten isteticem hangisini istetsem bide her siteye güvenebilir miyim :26: Dr. Fix'inki pahalı ama 65 lira+10 kargo 75 olur :S

Benimde ihtiyacım olan bişey canım kullanmadım daha önce ama 75 tl vermem :1:

Hiç bilgim yok canım bu konuda benim :26:

Canım kimse ama kimse olmasaydı da babam olsaydı babam gittikten sonra hiç bir akrabanın yokluğu koymadıki . .

Aynen Canım, insanın babası duvar gibidir, sırtını yaslarsın ya, eminsin arkanda bişey var. Bize nasip olmadı işte, erken vedalaştık. Ben 16,5 yaşındaydım

ah yavru kuşum sen daha güzelsin mankenim taş bebeğim benim
jennifer lopez gibi kızsın kalçalar bile oww yani fatih yaşadıı yaşadı kaptı güzel kızı ohh artık sabah akşam seninle uğraşır evlenince:30::1:

Ah ah şu güzel sözlere bakkkk canım cok sağolll senın bakışının güzelliğinden kaynaklanıyo o :))) valla o da öyle diyo ya evlenınce yandın diye :52::17:

Aaa sevmedin mi Elena'yı, bana da çok tatlı geliyor =) Bu arada onlar Damon'la çıkıyolardı en son, fotolarına bak çok tatlılar :16:

Sevdim tatlı kız ama sadece tatlı anlatmak istediğim bu mesela ilgi çekici bi güzellik değil :12:Dizide mi gerçekte mi :)

Ben de geldim aranızaaa :3:
Benim de takriben 4 yıllık bi ilişkim var uzun olmasının sebebi birbirimizi lisede bulup daha da bırakmamamız :16:
Şu an üniv.deyim. 1.sınıfım. Gelecek yıl söz yapmayı düşünüyoruz. Çok sene oldu beraber olalı fakat daha 20 yaşındayız :16: ımm bu yüzden bir 4 yıl daha birbirimizi bekleyeceğiz gibi görünüyor.. Rabbim herkesin gönlündekini kaderine versin :38: aminn

Back
X