• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Sende bu zaman zarfında gidişatı görürüsün balım çok kavga iyi değil ama..

evet bebeim şimdi yeni barıştık diye kavga olmuyor ama korkuyorum yine başlıycaz diye :14: öff nerden açtım bu konuları ya :14: yarın annem ameliyat olacak erken kalkacam daha sacım bonus ben ne diyorum burda ya :1:

Aman maşallahhhh nazar değmesinn :))) Bende dizime geçiş yapıyorum muhabbete doyum olmazz iyi geceler herkeseeee :16::16::16:

İyi geceler kuzum öptük seni :16:

Hayırlı olsun :61:
Ben de uzun süreli ilişkisi olup da adım atmaya hazırlananlardanım, sanırım :1:

maşallahhh :nazar::nazar::nazar: evlimisiniz şimdi canım
hoşbulduk bişey sorcam peki bir ilişkiyi bu kadar uzun sürdürmenin sırrı nedir?? :ssz:

Yok kız Allah söyletti heralde :))) Söz düşünüyoruz önümüzdeki aylarda aile arası kısmetse :) Valla onun bi sırrı yok bence eğer arada gerçek bi bağ varsa ayrılsanda kavgada etsen onsuz yapamıyosun tıngır mıngır gidiyo :1:

evet bebeim şimdi yeni barıştık diye kavga olmuyor ama korkuyorum yine başlıycaz diye :14: öff nerden açtım bu konuları ya :14: yarın annem ameliyat olacak erken kalkacam daha sacım bonus ben ne diyorum burda ya :1:

Ne ameliyatı balım gecmiş olsun :26:

Yok kız Allah söyletti heralde :))) Söz düşünüyoruz önümüzdeki aylarda aile arası kısmetse :) Valla onun bi sırrı yok bence eğer arada gerçek bi bağ varsa ayrılsanda kavgada etsen onsuz yapamıyosun tıngır mıngır gidiyo :1:

hadi hayırlısı canım :))) evet bende onsuz yapamıyorum valla :43:

bende duygularımı kolay kolay belli eden biri değilim kuzum içim yanıyo çok özlüyorum elimden hiç bişey gelmiyo . Allah sevdiği kulunu erkenden yanına alırmış. Bizim babalarımızda o kullardandır inşallah. ne zaman rahatlamaya ihtiyaç duyarsan benimle paylaşabilirsin bende şu ara babamın eksikliğini çok daha başka hissediyorum çok özlüyorum. hastaydım geçenlerde babam ben hasta olduğumda başımda beklerdi naz yapardım babama şimdi naz yapacak kimsem yok. annemle ilişkim babamla olduğu kadar kuvvetli değildir ama Allah anneme sağlık versin güç versin ben bide annemin yokluğunu kaldırabilrmiyim bilmiyorum :50:
Araştırıyım canım ben onu :1:

Canım benim ya üzme kendini lütfen. Kendimden biliyorum, düşündükçe kahroluyor insan.. Allah eksik etmesin başımızdan annelerimizi, sende ne zaman istersen burdayım ben, hiç çekinme :16:

Back
X