- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- 248
Hoşgeldin mutii nasılsın bugün :)[/I]
İyiyim kuzumm sen nasılsın?
Çalıştım bugün kafa dağıttım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin mutii nasılsın bugün :)[/I]
sağol bitanem kafasında bir şişlik vardı 10 yıldır korktu annem gitmedi bu şiş büyüdü iyice ogün gitti işte yarında ameliyatla alacaklar
Rick uçtu artık şizofreni başlangıcı![]()
Ah ah şu güzel sözlere bakkkk canım cok sağolll senın bakışının güzelliğinden kaynaklanıyo o :))) valla o da öyle diyo ya evlenınce yandın diye![]()
İyiyim kuzumm sen nasılsın?
Çalıştım bugün kafa dağıttım![]()
Geçmiş olsun Sagopam..
Aynen =) Şu Maggie'nin kardeşi sarı kız asılıyo sanki ona![]()
sağol bitanem kafasında bir şişlik vardı 10 yıldır korktu annem gitmedi bu şiş büyüdü iyice ogün gitti işte yarında ameliyatla alacaklar
teşekkür ederim canım :) :) iyiki varsınız![]()
Merhaba kızlar,
Başlığı görünce hemen atlama isteği uyandı içimde :) HAyırlı uğurlu olsun....
Ben de 5 yıllık ilişkimi inşallaah martta resmileştirmeyi düşünüyorum. Martta nişanımız var :)
Bu arada tamamını okuyamadım mesajların. Ama genel olarak hasta olanlara acil şifalar, kaybı olanlara da sabır diliyorum. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın. Eninde sonunda olacak ama en azından vakitsizce olmasın![]()
Kızlar bende çıkayım, annem dırdıra başladıhadi ii geceler, görüşmek dileğiyle :119:
Evet onda bi hoşlantı doğdu özellikle bebek doğduktan sonra annelik yapıyor gibi bişi oldu ya
Ortalık karışacak zaten![]()
Merhaba kızlar,
Başlığı görünce hemen atlama isteği uyandı içimde :) HAyırlı uğurlu olsun....
Ben de 5 yıllık ilişkimi inşallaah martta resmileştirmeyi düşünüyorum. Martta nişanımız var :)
Bu arada tamamını okuyamadım mesajların. Ama genel olarak hasta olanlara acil şifalar, kaybı olanlara da sabır diliyorum. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın. Eninde sonunda olacak ama en azından vakitsizce olmasın![]()
Hoş geldin Canım. Rabbim mutluluğunuz daim etsinÇok sağol iyi dileklerin için