• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

merak etme canım farklı değiliz bende butun gun ewdeydım ye iç tv izle nette takıl, kıtap okuyup film felan ızleyelım barı yaaa bi değişiklık olsun:)))

ah canım.Allah yardımcın olsun ama olsun temellı gıtmıyor oyle dusun tez zamanda kavuşun yıne ınsallah canm

Bi iş bulamadım adam akıllı yaaaaa okul bitsede bulamam hiç inancım yok bu devirde arkası olan yerleşiyo bi yerlere hep :( Kitap okumayı nedense hiç sevmem cok sıkılırım :D

Allah kahretmesin oğlum yine dolu posta girişin tubaa boşalt len onu zaten sana mesaj atıp çıkıcam yeaa boşalt hadi :1:

Kısa bi süre sonra yıl dönümümüz kuzum hediye bakınıyorum sevdiceğe :1:
sen nasılsın bakalım neler yapıyorsunn:1:

Ne güzelll biz yıldönümü kutlamıyoruz nedense sevgililer günü ve doğum günleri okadar :) Sıkıntıdan patlıyorum anca koca gün evde :1:

merak etme canım farklı değiliz bende butun gun ewdeydım ye iç tv izle nette takıl, kıtap okuyup film felan ızleyelım barı yaaa bi değişiklık olsun:)))

ah canım.Allah yardımcın olsun ama olsun temellı gıtmıyor oyle dusun tez zamanda kavuşun yıne ınsallah canm

geçen sefer bu kadar zor olmamıştı bu kadar ağlamamıştım. çok kötü oldum şimdi. iki gün ağlamaktan yüzümün gözümün şekli değişti yaa

Kuzum üzme kendini cok anlıyorum hasretlik çok zor..Önemli olan sağlık iyi olunda zamanda gelir geçer çabucak :) her buluşmamızın sonunda bende ağlıyorum genelde erkek için cok zor karşısındaki kızın ağlaması :(

ne güzel 1 aydır beraberdik ben şimdi 6 ay daha onsuz ne yapıcam yaa.evet canım o da zor tuttu ağlamamk için kendini. bugünde ikimizde ağlarız diye gelmedi yanıma eminim.

Hayrola canım nereye gidiyo , hoşgeldin ayrıca

Benimde var sinüzütüm kuzum mahvediyo beni :50:

hoşbuldum canımm.

yurtdışına çıkıyo canım. dil öğrenmek için. 6 ay kaldı orada 1 aydır burdaydı bu gece tekrar gidiyo 6 ay daha kalıcak :43::43:

Canım sanada oluyo mu suya benzer bi şeyin aniden akması gibi :26:
Oluyo kuzum ya sümüklü bişey oluveriyorum birden :1:
benim fena ağrılarımda oluyo :50:
Allah kahretmesin oğlum yine dolu posta girişin tubaa boşalt len onu zaten sana mesaj atıp çıkıcam yeaa boşalt hadi :1:

len delii telime göndersene :1:
bınadın mıı :1:

Ayy safa bağladım ben iyice kendime aşırı güldüm şu an o zaman ben kaçtım sana msj atarım :9::9:

Ne güzelll biz yıldönümü kutlamıyoruz nedense sevgililer günü ve doğum günleri okadar :) Sıkıntıdan patlıyorum anca koca gün evde :1:

Benim sevdiceğimden hiiş önem vermiyo sevgililer gününe falan :1:
Ama normalde bişey beğensin hemen alır gelir :16:
Bende aynı durumdayım canım annemin işyeri var orda duruyorum kimse olmuyo patlıyorum sıkıntıdan :1:

İlk geldiğinde cok korkmuştm noluyo bana diye :)) Sonra araştırınca öğrendim sinüzitten oldugunu..Bende son günlerde arttı bi ara hiç ağrım olmuyodu özellikle kaş çevrem burun çevrem ağrıyo :25:

Benim sevdiceğimden hiiş önem vermiyo sevgililer gününe falan :1:
Ama normalde bişey beğensin hemen alır gelir :16:
Bende aynı durumdayım canım annemin işyeri var orda duruyorum kimse olmuyo patlıyorum sıkıntıdan :1:

Sevene her gün sevgililer günü :) Platese gideyim diyorum kendi kendime benimkide ihtiyacın yok al topunu evde yap kendi kendine diyo :D erkek kadın karışık oluyo ya spor salonlarında ondan heralde :)

İlk geldiğinde cok korkmuştm noluyo bana diye :)) Sonra araştırınca öğrendim sinüzitten oldugunu..Bende son günlerde arttı bi ara hiç ağrım olmuyodu özellikle kaş çevrem burun çevrem ağrıyo :25:

Ben uzun süredir doktora gitmiyorum kuzum ama epey ilerlemiş olduğunu söylemişti doktor :50:
Soğuktan falan korumak gerekiyo ben koruyamıyorum sıkıntı çekiyorum .

Sevene her gün sevgililer günü :) Platese gideyim diyorum kendi kendime benimkide ihtiyacın yok al topunu evde yap kendi kendine diyo :D erkek kadın karışık oluyo ya spor salonlarında ondan heralde :)

Plates sadece bayanlara oluyor ama canım :)

Aynen öyle canıım :16:
Erkekler o konularda takıntılı aşırı kıskanç oluyo canım :1:

Ben uzun süredir doktora gitmiyorum kuzum ama epey ilerlemiş olduğunu söylemişti doktor :50:
Soğuktan falan korumak gerekiyo ben koruyamıyorum sıkıntı çekiyorum .

Bende mi bi görünsem acaba yıllar önce şiddetli baş ağrısı sebebiyle çıkmıştım o zaman film çekip söylemişti doktor sinüzit diye..5 yıl garantı olmuştur çıkalı :D bende doktor fobisi var çıkınca ne yapıyolar canım yine film falan mı :26: Bide bende esnemede cok oluyo devamlı esniyorum sinüzit ağrım olunca sendede oluyo mu :44:

Bende mi bi görünsem acaba yıllar önce şiddetli baş ağrısı sebebiyle çıkmıştım o zaman film çekip söylemişti doktor sinüzit diye..5 yıl garantı olmuştur çıkalı :D bende doktor fobisi var çıkınca ne yapıyolar canım yine film falan mı :26: Bide bende esnemede cok oluyo devamlı esniyorum sinüzit ağrım olunca sendede oluyo mu :44:

Kuzum tedavi edilmezse göz kaybına kadar gidiyomuş ama tedavisi nedir nasıldır bilmiyorum :50:
Bana yıllar önce konuldu bu teşhis ve üstüne çokta düşmedim.
Bende hastane kokusu ve doktoru hiç sevmiyorum.
Benim bazen birden bire uykum geliyo olduğum yerde kıvrılıp uyumak istiyorum .
Uyuşukluk oluyo bazen.
Aceba bundan mı hiç aklıma gelmemiştii :44:

ha birde doktor bana elmacık kemiklerimin falan etrafının tamamen iltihap olduğunu söylemişti :26:

Kuzum tedavi edilmezse göz kaybına kadar gidiyomuş ama tedavisi nedir nasıldır bilmiyorum :50:
Bana yıllar önce konuldu bu teşhis ve üstüne çokta düşmedim.
Bende hastane kokusu ve doktoru hiç sevmiyorum.
Benim bazen birden bire uykum geliyo olduğum yerde kıvrılıp uyumak istiyorum .
Uyuşukluk oluyo bazen.
Aceba bundan mı hiç aklıma gelmemiştii :44:

Ayyyy Allahım korusunnnnnnn...Evet banada öyle oluyo işte canım aşırı esneme geliyo hani nazar falan değince fena olur için sıkılır esnersin ya onun gibi..Bence ondan yani :31:

Back
X