- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
Ben ilaç kullanmayıda sevmiyorum :120::120:
Börekler açtı mı sizee![]()
Ben kısa süre kullanır sonra unuturum zaten içmeyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilaç kullanmayıda sevmiyorum :120::120:
Börekler açtı mı sizee![]()
Ben kısa süre kullanır sonra unuturum zaten içmeyi![]()
hoşgeldin limoon![]()
Selam Limoncum hoşgeldinnn sen neler yapıyosun bakalım :)
Hoşgeldin![]()
Hoşbulduk canımm :) Napıyım bende evdeydim bütün gün sinüzitim var başım ağrıyo yine![]()
evet kızlar size akşamın sorusunu soruyorum. Hiç aldatıldınız mı ? aldatıldıysanız tepkiniz ne oldu?
cevap veriiyorum soruyu soran kişi olarak bildiğim kadarıyla aldatılmadım.
kızlar dışarıdaydımişlerim vardı az önce geldim ama varya dışarısı felaket soğuk ya,hemen sıcak bir duş aldım da kendime geldim
shanna cım bende de var sinüzit nasıl bir baş ağrısı oluyor biliyorum iki yıl önce öyle bir yakalanmıştım ki sinüzite ne yapsam ağrım geçmiyor du hiç bir ağrı kesici geçirmiyordu
sonra doktora gittim baım ağrıyor diye burnuma doğru ağrı iniyor dedim
o da alnımı falan bastırdı eliyle acı varmı dedi evet dedim ama hakkaten de eliyle alnımı bastırınca acı hissettim sonra tomografiye gönderdi ve sinüzit mişim meğer antibiyotik ve sprey verdi sana da öyle yapar korkma bununa bişi sokmaz sadece bakar içine ışıkla yalnız verdiği spreyi uzun süre kullanma canım zararlı çok kullanmak sinüzit spreylerini
geçen yıl gene sinüzit oldum hemen oluyorum kışları tekrar sinüzit saçımı hep kuruturum kışın falan ama
geçmiş olsun canım gene de güzel ALLAHIM dermansız büyük dertler hastalıklar vermesin hepimizi korusun AMİN
Rabbime binlerce kez sükürler olsun
Ailem mezun olmadan evlilik olmaz dedi
2015 te mezun olacakken ustten ders ala ala naptim neeeeettim sonunda basardim 2014 te mezun oluyorum
1 sene kârdayım işte
Dualarım kabul oluyor cok sükür![]()
Yakında 3. yıl dönümümüz olacak ne alsam ki yavruma![]()
hoşbulduk tatlım
iyiym canım kitap okuyordum bi bakınayım dedim sen neler yapıyorsun ?