• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Yakında 3. yıl dönümümüz olacak ne alsam ki yavruma :ssz:

Hmmmmm düşündüm ama aklıma pek bişe gelmedi ki canım yaaa mevsimlik mont tarzı bişey olabilir aslında tarzını falan biliyosundur :)

Hmmmmm düşündüm ama aklıma pek bişe gelmedi ki canım yaaa mevsimlik mont tarzı bişey olabilir aslında tarzını falan biliyosundur :)

Baharlık mont olabilir aslında şimdiden fiyat araştırmasına gireyim ben

Eskisi gibi elektro çalsa gitar askılığı alırdım aslında :31:

uuuu bı dahakı atama hazıranda mıymıs nıe bu kadar az alım yaptılar yaaa ben 81 puanla atanamam herlade senın puan kactı canm

Evet hazirandaymış ilk atamaları geç zaten berbat bişidi benimde 83 canım puan ama hazirandakine bile umudum yok :ssz:

hayırlısıyla gıdıpo hayırlısıyla dönsun ınsallah canm sen gıtmedın mı ugurlamaya

inşallah canımm.

hayır gidemedimm. erken saat olsa giderdim ama beni götürcek kimse yok. araba yok. taksiye de güvenip binemem bu saatte.

zaten o da istemezdi çünkü çok ağlardık o zaman ikimizde :43:

inşallah canımm.

hayır gidemedimm. erken saat olsa giderdim ama beni götürcek kimse yok. araba yok. taksiye de güvenip binemem bu saatte.

zaten o da istemezdi çünkü çok ağlardık o zaman ikimizde :43:

anladım ah canım..ne zaman dönücek pekı.senın ısınde zor yaaa ama kalplerınız bır sonucta oyle dusun

40 dk snra kalkıcak uçak. aradım şimdi uçağın içindeymiş. bebeğim içerdeyim kapatmam lazım seni seviyorum dedi

Back
X