bebişim neyın var canım senınkıyle mı ılgılı baska bişey mı oldu.
berceste canım o set elmas demı bence cok hoş
Evet cnm elmas, sagol :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canm bohça yapmadık hiç.sadece gelenlere çorap dagıttık hedıye paketı ıcınde:) arzu eden mendıl dagıtıyormus ama corap daha cok hora gecer dıye dusunduk
demı caım cok zarıf bende boyle takılarda zarıflık sevıyorum yaaa.
boyle köstek gıbı goze sokulan altınları da severım ama onu da kıyafetle felan taşımak onemlı onunda yerı ayrı,genelde zarıf takılar tercıhım
Kızlar bugun sınava girdim yurt dışı için![]()
aaa noldu kii , adetin geciktiği için hormonlar yüzünden duygusalsındır canım :26:
Merhaba canım . Neden öylesin ?
Erasmus mu canım hayırlısı olsun hakkın da![]()
bnde ev nısanı yaptım zaten pasta kestık bıde kuru pasta dagıttık bıde gelenlere corap canım buyuk nısan ıstemdım bende dusunmuyorum gereksız bişi bnce zaten kına olucakAslında ben nişan istemiyorum , gelen misafirlere kurabiye yaptırmayı düşünüyorum , yada magnet abartmış olmam dimi![]()
zor muydu sorular canmKızlar bugun sınava girdim yurt dışı için![]()
aa tatlım cok uzuldumartık benimki diye bişi yok canım senin haberin yok heralde biz ayrılalı çok oldu
ama moralmanım çökük sanki kimse beni sevmiyor gibi hissediyorum mutsuzum,yalnızım gibi geliyor çok kötü hissediyorum kendimi oturup saatlerce aülayasım geliyor sanki![]()
olabilir hormonlarım tavan yaptı sanırım 2-3 aydır adeetim gecikti gene dokunsalar ağlayacağım zaten aşk hayatımda yok yalnızım
bilemiyorum yani kızlar![]()
Dua et tatlım hayırlısıysa gidersin inşallahEvet canım erasmus
Çok istiyorum Allah gönlüme göre verse keşke .
Atractive
Böyle hissetmekte yalnız değilsin bende öyleyim![]()
Evet banada çok gereksiz geliyor , gereksiz bir sürü harcama . .bnde ev nısanı yaptım zaten pasta kestık bıde kuru pasta dagıttık bıde gelenlere corap canım buyuk nısan ıstemdım bende dusunmuyorum gereksız bişi bnce zaten kına olucak
zor muydu sorular canm
aa tatlım cok uzuldumbarısma ıhtımalı yok mu neden kım ayrıldı.
tatlım duygusal olman normal yanı ayrılık yasamıssın bıde adet oncesı gergınlık.canım bol bol dua et şükrünü eksık etme kendını daha ıyı hıssedıceksın canm Rabbım yardımcın olsun
Merhaba hatunlar![]()
zor muydu sorular canm
Dua et tatlım hayırlısıysa gidersin inşallah
Evet banada çok gereksiz geliyor , gereksiz bir sürü harcama . .
Ama olucak gibi sevdiceğim istiyo![]()
Hoşgeldin Tuğçecim .
Hoşbulduk canım nasılsın ne var ne yok ?
Kötü canım ya erasmus sınavına girdim istediğim gibi geçmedi.
Mustafayla 3 gündür konuşmuyoruz zaten![]()
Canım inşallah olur inşallah
Sen neden nişan istemiyorsun ? Bence olsun yakaç kere yaşıyor insan bunları![]()
aa tatlım cok uzuldumbarısma ıhtımalı yok mu neden kım ayrıldı.
tatlım duygusal olman normal yanı ayrılık yasamıssın bıde adet oncesı gergınlık.canım bol bol dua et şükrünü eksık etme kendını daha ıyı hıssedıceksın canm Rabbım yardımcın olsun
Canım benim çok iyi anlıyorum , çık dışarı gez temiz hava al ağlamak istediğin an ağla rahatla içine atma