• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

benimde en sinir olduğum şey işte
benim ki nasıl dı biliyor musun bir kavga edelim ah anammm çenesi kapanmaz dırdırdır herşeyi konuşur
ama bir barışma öncesi mesela diyelim hatalı ve özür dileyecek bir ususyor iki üç kelime ediyor sinir oluyorum
mesela sen beni umursamıyorsun,şöyle böyle diyorum dediği tek şey "yok öyle değil işte,yanlış düşünüyorsun"
ya be adam içindekileri söylesede uzun uzun bana kendini anlatsana off kendimi anlatamıyorum ben istiyorum ki
örnek mesela"hayır hayatım seni umursamıyorum .... sebepten bu aralr ilgisiz olabilirim,haklısın seni briaz üzdüm vs........"uazar gider böyle konuşsun istiyorum gönlümü bu şekilde alsın istiyorum ama yok karşıda ki ahşap olunca yapsacak bişi yok:ssz:

Gülerek okudum özür diliyorum ama bu erkeklerin hepsi aynıı :1:
İnce düşünemiyorlar asla :27:

benimde en sinir olduğum şey işte
benim ki nasıl dı biliyor musun bir kavga edelim ah anammm çenesi kapanmaz dırdırdır herşeyi konuşur
ama bir barışma öncesi mesela diyelim hatalı ve özür dileyecek bir ususyor iki üç kelime ediyor sinir oluyorum
mesela sen beni umursamıyorsun,şöyle böyle diyorum dediği tek şey "yok öyle değil işte,yanlış düşünüyorsun"
ya be adam içindekileri söylesede uzun uzun bana kendini anlatsana off kendimi anlatamıyorum ben istiyorum ki
örnek mesela"hayır hayatım seni umursamıyorum .... sebepten bu aralr ilgisiz olabilirim,haklısın seni briaz üzdüm vs........"uazar gider böyle konuşsun istiyorum gönlümü bu şekilde alsın istiyorum ama yok karşıda ki ahşap olunca yapsacak bişi yok:ssz:

Aynılar yemin ederim aynılar.
Ben ona sen beni umursamıyorsun diyorum ne alaka bebem diyor.
Yahu desene benim için önemlisin.
Baksana arayıp içindekileri dökmek yerine şarkılarla acısını anlatıyor.
Hep böyle ama.

Hayır canım ben ona kapat demedim.
Ben öyle bişey desem ikiletmezde.
Bak şimdi biz tartıştık ya bizim facelerde resimler ilşiki falan varya bu bana dedi bitti artık o faceni sil benimde yarın ilk işim o olcak. Hani resimleri sileceğim falan. Ben silmedim ama kapattım.
O ilk işim o olcak dedi ama hiç bişeyi değişmedi ilişkisi var profili gene bizim resmimiz.
Dün 5 tane güllü şarkısı paylaşmış bana dediği sözlerle beraber mesela.
Beni arayamıyor bana dedi ki ben yanılır özürdilerim konuşurum sen dönme.
İstiyorki ben arayayım değil mi ?

Acıdım kız çok içine oturmuş olacakki güllü dinliyor :27:
O bitti dedi ya hani gurur yapıyordur aklı sıra , asıl gururu zedelenen sensin :31:
Bi süre arama o paşa paşa arar seni

[video=youtube_share;P-kIGaaTw5E]http://youtu.be/P-kIGaaTw5E[/video]

Atractive , Tuğçe ve bana gelsin o halde :31:

Gülerek okudum özür diliyorum ama bu erkeklerin hepsi aynıı :1:
İnce düşünemiyorlar asla :27:

işte öyle kız ne yapayım
öküzler ne olacak :31:
ince düşünmek ne kelime kalın düşünceli şeyler beni umursamıyor ya şimdi bende onu umursamıyorum artık madem öyle bensizlik hoşuna gidiyor EYVALLAH

Acıdım kız çok içine oturmuş olacakki güllü dinliyor :27:
O bitti dedi ya hani gurur yapıyordur aklı sıra , asıl gururu zedelenen sensin :31:
Bi süre arama o paşa paşa arar seni

Kız zaten kendi esti gürledi bana bir ton laf dedi , bitti durumuna getirdi.
Ben biliyorum ama onu aklınca beni suçlu durumuna getircek.
Bak ben ilişkimi değişmedim.
Bana öyle bir laf etti ki sonucuna katlancak.
Bana diyor bana ben yanılır ararım sen dönme.
Bu lafı hatırlatıp hatırlatıp dönmeyeceğim ona :32:

Aynılar yemin ederim aynılar.
Ben ona sen beni umursamıyorsun diyorum ne alaka bebem diyor.
Yahu desene benim için önemlisin.
Baksana arayıp içindekileri dökmek yerine şarkılarla acısını anlatıyor.
Hep böyle ama.

bunlar bekarken böyleyse evlenince ne olur sence tam bir koca baş olurlar evde büyük baş beslemek istemiyorum yaaa istemiyorum umursanmak istiyorum:ssz:

bunlar bekarken böyleyse evlenince ne olur sence tam bir koca baş olurlar evde büyük baş beslemek istemiyorum yaaa istemiyorum umursanmak istiyorum:ssz:

Ya benim ki beyin hücrelerini aldırmış düşünemiyor.
Bende aynı şeyleri istedim.
Ama artık haketmediğimi düşünüyorum.
Sorunu kendimde arıyorum.
Çok kırgınım hayata .

benimkide bana bir kaç yıl önce bir kavga esnasında dedi ki "peki güzelim sonunda paşa paşa döneceksin" dedi
ahh anammm öyle bir sinirlendim ki bu lafa var yaaaaa açtım ağzımı yumdum gözümü dönecek olsam bile bu laftan sonra dönmem yani bu en ukalalık dedim
sonra keendi döndü anladı hatasını tabi

işte öyle kız ne yapayım
öküzler ne olacak :31:
ince düşünmek ne kelime kalın düşünceli şeyler beni umursamıyor ya şimdi bende onu umursamıyorum artık madem öyle bensizlik hoşuna gidiyor EYVALLAH
Ben umudumu kestim içinde koca bir öküz olan adamı seviyorum ne acıı :1:

Ya şimdi ne desem bilemedim bizde küsüz hırslandım seni etkilerim konuşma derim :1:
Ben yanılır ben dönerim ha :ssz:

benimkide bana bir kaç yıl önce bir kavga esnasında dedi ki "peki güzelim sonunda paşa paşa döneceksin" dedi
ahh anammm öyle bir sinirlendim ki bu lafa var yaaaaa açtım ağzımı yumdum gözümü dönecek olsam bile bu laftan sonra dönmem yani bu en ukalalık dedim

E şuan bu lafından arayamıyor ya beni.
Daha çoook güllü dinler benim gülüüm :55:

Ya benim ki beyin hücrelerini aldırmış düşünemiyor.
Bende aynı şeyleri istedim.
Ama artık haketmediğimi düşünüyorum.
Sorunu kendimde arıyorum.
Çok kırgınım hayata .

evet evet analmıyorlar işte
evlenince romantik bir erkek istiyorum yeri geldimi eşim,sevgilim,anam,babam,arkadaşım herşeyim olsun istiyorum
ilgili olsun her daim istiyorum sadece yatakta bana ilgi göstermesin sex objesi olmak istemiyorum
romantik erkek istiyorum ama nerdeeee

Evet evet tarif isterim :56:
Bende mutfakta zaman geçirmeyi çok seviyorum ama kalkamıyorum şu meretin başından :1:

Bende çok severim =) Yeni tariflerim var bu aralar kafamda onları denicem ama diyetteyim diye tutuyorum kendimi :1: Verim o zaman tarifi =) Pandispanya için malzemeler= 4 yumurta, 1 su bardağı şeker, 1 kahve fincanı süt, 1 yemek kaşığı Ayçiçek yağı, 1 paket Vanilin, 1,5 paket Kabartma Tozu, 1,5-2 su bardağı un.. Yapılışı=Yumurtanın beyazıyla sarısını ayır, beyazıyla şekeri iyice çırp mikserle sonra sütü ekle çırp, yağı ekle çırp, yumurta sarısını ekle çırp.Daha sonra da Vanilinle kabartma tozunu ayrı ayrı ekleyip çırp. Son olarak söylediğim miktardaki undan alabildiğince ekle. Kelepçeli kek kalıbına dök, 180 derecede 20-25 Dk pişir. Çıkardıktan sonra 15 Dakika soğut, kalıptan çıkar, keki ortadan ikiye ayır. Keke süt yedir biraz, maksat ıslak olsun=) Ama az bişey. Sonra çikolatalı puding yap ve kekin alt kısmına dök, fazla olmasın ama. Sonra kekin üst kısmını eskisi gibi olcak şekilde üstüne koy. Krem şanti yapıp kekin üstüne sür, dilediğin gibi süsle=) Müthiş oluyo :34: Afiyet olsun :56::33:

Ben umudumu kestim içinde koca bir öküz olan adamı seviyorum ne acıı :1:

Ya şimdi ne desem bilemedim bizde küsüz hırslandım seni etkilerim konuşma derim :1:
Ben yanılır ben dönerim ha :ssz:

He ya he ben yanılırda ararım , özürdilerim sen dönme bana dedi.
Kendini biliyor arayacak ama ben bu lafı ödetcem , ilk gün nasılda kötüydüm. Şimdi iyim ama.

Kendilerini ne sanıyorlar kii :ssz:
Bak benimki ben olmadan bşey yapmaz yapamaz , arkasını topluyorum bi nevi.
Kavga edince ben çok fevri davranıyorum , bi kaç kez bitirmek istedi pişman olacaksın dediğimde .
Ben değil ama sen pişman olursun gibi laflar kullandı.
Kalbimi kırar 1 gün kadar susar sonra özür diler.
Bardağı yere atıp paramparça ediyorlar sonra o bardaktan medet ummaya çalışıyorlar .
Sizinkilerin içindeki öküz bir an önce çıksında kıymetinizi anlasınlar inşallah.
Ben benimkinden kestim ümidi böyle kabulleniyorum artık :27:

Bunlar ne istiyo aceba ben çok merak ediyorumm , benimkide bi hallerde ses etmiyorum sıkıntıları var biraz ama benim onu düşündüğüm kadar oda beni düşünsün istiyorum.
Olmuyorsa çokta zorlamanın anlamı yok canım , onunla mutsuz olup daha çok üzülmektense .
Yoluna tek başına devam etmen daha mantıklı değil mi ?

Öyle bebeğimde ya onsuzda olmak istemiyorum bu şekilde nereye kadar gitcek zaten bilmiyorum uzatmaları oynuyoruz kendisi çaba göstermedikçe eninde sonunda biticek.

Kararlıyım aramayacağım.
Çalışıyor tamam mesaj atamıyor bişey demiyorum bari hak ver arkadaş :31:
BeN ARAYAYIM İSTİYOR DA ÇOK BEKLER.
Daha bana ettiği lafları yutacak.

İçim falan soğudu benimde birden ne beni sevdiğine ne hakettiğine inanıyorum artık.
Bende aramıcam kararlıyım bu sefer.

Back
X