- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
- 108
Kızlar ben geldim, n'abersiniz?
Hoşgeldin canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben geldim, n'abersiniz?
Bende çok severim =) Yeni tariflerim var bu aralar kafamda onları denicem ama diyetteyim diye tutuyorum kendimiVerim o zaman tarifi =) Pandispanya için malzemeler= 4 yumurta, 1 su bardağı şeker, 1 kahve fincanı süt, 1 yemek kaşığı Ayçiçek yağı, 1 paket Vanilin, 1,5 paket Kabartma Tozu, 1,5-2 su bardağı un.. Yapılışı=Yumurtanın beyazıyla sarısını ayır, beyazıyla şekeri iyice çırp mikserle sonra sütü ekle çırp, yağı ekle çırp, yumurta sarısını ekle çırp.Daha sonra da Vanilinle kabartma tozunu ayrı ayrı ekleyip çırp. Son olarak söylediğim miktardaki undan alabildiğince ekle. Kelepçeli kek kalıbına dök, 180 derecede 20-25 Dk pişir. Çıkardıktan sonra 15 Dakika soğut, kalıptan çıkar, keki ortadan ikiye ayır. Keke süt yedir biraz, maksat ıslak olsun=) Ama az bişey. Sonra çikolatalı puding yap ve kekin alt kısmına dök, fazla olmasın ama. Sonra kekin üst kısmını eskisi gibi olcak şekilde üstüne koy. Krem şanti yapıp kekin üstüne sür, dilediğin gibi süsle=) Müthiş oluyo
Afiyet olsun
![]()
He ya he ben yanılırda ararım , özürdilerim sen dönme bana dedi.
Kendini biliyor arayacak ama ben bu lafı ödetcem , ilk gün nasılda kötüydüm. Şimdi iyim ama.
2,5 sene de azdeğil geçi ama bizim tam 5 senelik ilişkim bitti benim
ama nasip-kısmet işte RABBİM bilir herşeyin doğrusunu bilir diyorum ben artık
belirsizlik kötü işte
bizimde aramız bir bozulmuştu bir daha da düzelmedi![]()
Kendilerini ne sanıyorlar kii
Bak benimki ben olmadan bşey yapmaz yapamaz , arkasını topluyorum bi nevi.
Kavga edince ben çok fevri davranıyorum , bi kaç kez bitirmek istedi pişman olacaksın dediğimde .
Ben değil ama sen pişman olursun gibi laflar kullandı.
Kalbimi kırar 1 gün kadar susar sonra özür diler.
Bardağı yere atıp paramparça ediyorlar sonra o bardaktan medet ummaya çalışıyorlar .
Sizinkilerin içindeki öküz bir an önce çıksında kıymetinizi anlasınlar inşallah.
Ben benimkinden kestim ümidi böyle kabulleniyorum artık![]()
Yaz yaz =) her yiyen istiyo tarifisağol minnak farem yazıyorum hemn
Şimdi cupcake yapmaya karar verdim senin içinde yerim
Umarım kalkabilirim
Öyle bebeğimde ya onsuzda olmak istemiyorum bu şekilde nereye kadar gitcek zaten bilmiyorum uzatmaları oynuyoruz kendisi çaba göstermedikçe eninde sonunda biticek.
Tuğçecim durumlar nasıl?
Saygı adına da herşeyi yitirdik zaten.
Kızlar ne yurttan çıkarım ne biryere gezmeye giderim , inanırmısınız okuldan arkadaşım yok.
Bana etttiği haksızlıkları Allah görüyor nasılsa.
Mutlu oluyorum bazen ama çok üzgünüm.
Onsuzluktan değil sözleri içimi çok acıttı.
Çok kırgınım ona .
Öküzle bir bütün mü oldulariçinde ki öküz çıkmaz onun
öküzz,ahşap,vasatttt![]()
Yaz yaz =) her yiyen istiyo tarifiBende bi ara yaptım cupcake ama kafamdaki gibi olmadı ya
sen nasıl yapıyosun, nasıl süslüyosun? Evet yerime de ye
![]()
Bebeğim kötü bitti gibi bir şey...
Her güzel şeyin bir sonu yokmu zaten balım.
Hayatını tamamen ona bağlama .
Kimsenin seni üzmesine kırmasına izin verme .
Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun![]()
Dinle kız dinleTubaa dinliycem şidmAay faceyi açıp bende ona mı göndersem.
Ay allahh razı olsun ya yüzümü güldürdün.
Cuk oturdu bu şimdi![]()
Öküzle bir bütün mü oldular![]()
Tatlım deme öyle ya :26: En son iyiydi araşıyodunuz filan, kötü bişey olmadı İnşallah..
Doğru diyorsun balım ben kapılmışım gidiyorum çok ama çok yanlış yapıyorum.
Hayırlısı bitmesiyse yapcak bir şey yok...
içine girdi bilemiyorum
ilk çıkmayabaşladığımızda ne kadar kibardı tabii o zamanlar peşimde koşuyordu beni kandırmaya çalışıyordu tam istediğim adam kalıbına girtmişti
bir de benim ki web tasarımcı-dizaynır ALLAHIM adam pc nin önünden kalkmıyor ilk sevgilisi bilgisayarı düşün benden çok onunla ilgileniyor
laptobun yerine ben oturmak istiyorum bazen kucağına![]()