• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Öküzle bir bütün mü oldular :27:

Canım kürdanla bi kaç yerinden ürdan batırıp sütle ıslatıyorum üzerinide puding yada krem şanti sürüyorum bide küçük küçük pasta süslerinden :1: :56:

Hımm öyle yapıyorum bende ama bunlardan istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa :14: $buttercream-icing.webp $Ice-Cream-Cupcake-cupcakes-395902_1024_761.webp$vanilla cupcake 2.webp$Pint-Confetti-Cupcake-682x1024.webp

içine girdi bilemiyorum
ilk çıkmayabaşladığımızda ne kadar kibardı tabii o zamanlar peşimde koşuyordu beni kandırmaya çalışıyordu tam istediğim adam kalıbına girtmişti
bir de benim ki web tasarımcı-dizaynır ALLAHIM adam pc nin önünden kalkmıyor ilk sevgilisi bilgisayarı düşün benden çok onunla ilgileniyor
laptobun yerine ben oturmak istiyorum bazen kucağına:52::30:

Cicim aylarıı güzelim hemen öküzlüğünü belli ederse olur mu hiç yürürmüü :1:
Romantiklikte anlayışta sınır tanımayan adamlar zaman geçtikçe 365 derece dönebiliyor işte :1:
Laptobun oluyum sev benii :27: :33:

Bende çok yoruldum tuğçem bi insan ufacık bişeyden nasıl tartışma çıkarır .
Yüzümü güldürürken aynı anda suratımın düşmesini nasıl başarıyo bilmiyorum.
Allah hep hayırlı insanlarla karşılaştırsın olmazın peşine sürüklemesin kimseyi.
Ben öyle çok mücadele verdimki ilşkimiz için biliyosun şu yüzükleri takabilmek için anam ağladı :27:
Ama bu da mutlu etmiyormuş insanı :27:

Biliyorum bitanem biliyorum bende çok emek verdim ve saf gibi hala veriyorum benim yerimde başkası olsa çoktan bitirmişti ama canım acıyor her gün dua ediyorum ancak öyle rahatlayabiliyorum.
Karşımızdakiler doğru kişi değil mi neden sürekli bir sorun ve beni çok üzüyor :50:

Ahahaha bende senin gibi düşünüyorum.
Çünkü benim ki de bir bilgisayar markasının yetkili servisinde tekniker :D
Hergün bir sürü laptop .
Deliriyorum artık :30:

seninki gene bir markada çalışıyormuş çalıştığı saatler bellidir
benim ki freelance çalışıyor ne zaman çalıştığı belli değil bazen sabahlara kadar keyfi ne zaman isterse yani benimle de ilgilenebilir istediği zaman ama işte ben hep ikinci plandayım:51:

Romantiklikte anlayışta sınır tanımayan adamlar zaman geçtikçe 365 derece dönebiliyor işte :1:

Aaa biz bunu konuştuk ozaman seni nasıl tavlıycaktım diyor :9:

İyiydi bitanem düzeliyorduk yavaş yavaş geçen gece küçücük bir şeyden tartıştık olmuyor bilmem ne demeye başladı bitirmedide ama dünden beri arayıp sormuyor artık ne yapabilirim ki bende aramayım diyorum :50:

Hımmmm =( Ne desem ki bilemedim, takma desem saçma gelicek çünkü takmayan insan yok üstelik yapını biliyorum çok hassassın, bende öyleyim, kendimden bildiğim için üzülme desem de boş :ssz: Hayırlısı Canım ya tek dileğim bi an önce eskisi gibi olmanız, kaç gündür yıpratıyosun kendini:26:

seninki gene bir markada çalışıyormuş çalıştığı saatler bellidir
benim ki freelance çalışıyor ne zaman çalıştığı belli değil bazen sabahlara kadar keyfi ne zaman isterse yani benimle de ilgilenebilir istediği zaman ama işte ben hep ikinci plandayım:51:

Evet yoğun da çalışıyorlar aslında ama ben ilgilenmeyince kızan biri bide.
Şimdi iyidir heralde aramıyorlar falan ya.

:9:
aynen öyle aynen ilk günleri aramıyor değilim
laptobun olayım sev beni desem seveyim yavrum der iki dk sonra gene laptobunu kucaklar:53:

Hımmmm =( Ne desem ki bilemedim, takma desem saçma gelicek çünkü takmayan insan yok üstelik yapını biliyorum çok hassassın, bende öyleyim, kendimden bildiğim için üzülme desem de boş :ssz: Hayırlısı Canım ya tek dileğim bi an önce eskisi gibi olmanız, kaç gündür yıpratıyosun kendini:26:

Maalesef çok duygusalım çok hassasım ama ben bunların hiç birini haketmedim belki hatalar yaptım ama bedelini ödedim fazlasıyla artık beni üzmekten vazgeçmicek mi :43:

Aaa biz bunu konuştuk ozaman seni nasıl tavlıycaktım diyor :9:

Benimkide öyle anlayışlıydı kii romantik üzülücem diye aklı çıkan mutlu olmam için elinden geleni yapan :1:
Bir insan bu kadar değişir ya :1:
Diyorum çok değiştin diye saçmalama da sus hadi diyo :30:
Biraz önce ufacık bişey için bağırdı çağırdı yüzüme kapattı telefonu :ssz:
Ahh bilmiyorum ne yapıcamm :37:

Evet yoğun da çalışıyorlar aslında ama ben ilgilenmeyince kızan biri bide.
Şimdi iyidir heralde aramıyorlar falan ya.

vay anasını gene seninki ilgilenmiyorsun diye kızıyormuş bizim hiç öyle olmuyor hep ben diyorum benimle hiç ilgilenmiyorsun diye çünkü sürekli işleriyle meşgul

Ayyy nasıl iştah kabartıcı görüntüler bunlaar :1:
Canım şanti torbasına doldur sık olur böyle olmuyomu :1:
Ben şanti çk sevmiyorum :55:

Yok Canım ya olmaz bence bunlar gibi :ssz: Bende tam tersi bayılıyorum şantiye :16: Gıda boyasını bulur muyum ki burda, bide şu yıldızlı kalpli minik süsler :ssz: Bulur bulmaz yapıcam, resmini de eklerim =)

Yok Canım ya olmaz bence bunlar gibi :ssz: Bende tam tersi bayılıyorum şantiye :16: Gıda boyasını bulur muyum ki burda, bide şu yıldızlı kalpli minik süsler :ssz: Bulur bulmaz yapıcam, resmini de eklerim =)

Olur kuzu dene sen bunlar da şanti torbasıyla sıkmıştır ,
Bizim komşumuz pastacı onu sormuştum sen lazım olduğunda iste ben sana istediğin kadar pasta süsü getiririm demişti :1:
gıda boyası aktarlarda var bildiğim kadarıyla :1:
Biz kuzenimle şantinin içine bir miktar şeytali suyu koymuştuk turuncu olmuştu :1:

Canım benim üzülme ya.. O aramazsa sen ara sor o zaman, sakince konuş ama, için rahat edicekse ara

Aradım faceni açmışın neden falan dedim oda abimle konuşmak için dedi bana haber etmedin ederdin dedim oda smsim yok biliyorsun bunaltma beni bi dedi :47:
Çok kötü oldum kapattım hemen :50:
Abisi yurt dışında okuyor bu arada.

Back
X