• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Biliyorum bitanem biliyorum bende çok emek verdim ve saf gibi hala veriyorum benim yerimde başkası olsa çoktan bitirmişti ama canım acıyor her gün dua ediyorum ancak öyle rahatlayabiliyorum.
Karşımızdakiler doğru kişi değil mi neden sürekli bir sorun ve beni çok üzüyor :50:

Canım Allah tan başkası bilemez ki .
Belki biz onlarla imtihan oluyoruz ama başka biriyle mutlu olucaz .
Allah sol yanımızdan yapmasın imtihanımızı inşallah . .

Olur kuzu dene sen bunlar da şanti torbasıyla sıkmıştır ,
Bizim komşumuz pastacı onu sormuştum sen lazım olduğunda iste ben sana istediğin kadar pasta süsü getiririm demişti :1:
gıda boyası aktarlarda var bildiğim kadarıyla :1:
Biz kuzenimle şantinin içine bir miktar şeytali suyu koymuştuk turuncu olmuştu :1:

Oh kaptın sen süsleri :27: Detaylı araştırmalara başlicam :126: Ben çıkıyorum Canım, fazla kaldım, hadi ii bak kendine, görüşürüz :16:

Benimkide öyle anlayışlıydı kii romantik üzülücem diye aklı çıkan mutlu olmam için elinden geleni yapan :1:
Bir insan bu kadar değişir ya :1:
Diyorum çok değiştin diye saçmalama da sus hadi diyo :30:
Biraz önce ufacık bişey için bağırdı çağırdı yüzüme kapattı telefonu :ssz:
Ahh bilmiyorum ne yapıcamm :37:

Uzun ilişkilerin sorunu bu işte erkek artık ayrılmayacağını bildiği için böyle davranıyor.
Tamam yine ben ne istesem yapar ama
Böyle kestirip atmaları yok mu varya deliriyorum.

Aradım faceni açmışın neden falan dedim oda abimle konuşmak için dedi bana haber etmedin ederdin dedim oda smsim yok biliyorsun bunaltma beni bi dedi :47:
Çok kötü oldum kapattım hemen :50:
Abisi yurt dışında okuyor bu arada.

Hımmm ikinizde haklı oluyosunuz bu durumda

vay anasını gene seninki ilgilenmiyorsun diye kızıyormuş bizim hiç öyle olmuyor hep ben diyorum benimle hiç ilgilenmiyorsun diye çünkü sürekli işleriyle meşgul

Tabi tabi ben gün içinde ona neden beni aramadın mesaj atmadın demim mesaj sayımı düşüreyim bir soğukluk seziyorum sen bana sorcaksın diyor. Sorunca suçlu sormasam suçlu :27:

Aradım faceni açmışın neden falan dedim oda abimle konuşmak için dedi bana haber etmedin ederdin dedim oda smsim yok biliyorsun bunaltma beni bi dedi :47:
Çok kötü oldum kapattım hemen :50:
Abisi yurt dışında okuyor bu arada.

Atılay şımarıklık ediyor artık Tuğçe

Uzun ilişkilerin sorunu bu işte erkek artık ayrılmayacağını bildiği için böyle davranıyor.
Tamam yine ben ne istesem yapar ama
Böyle kestirip atmaları yok mu varya deliriyorum.

Bunlar evlenince bizi görmez bile ozaman :27:
Biz neden onlar gibi olamıyoruz duygularımızın esiri oluyoruz :25:
Benimki iyidir hoştur çokta severim kendisini :27:
Ama bazen çileden çıkarıyo arkama bile bakmadan herşeyi silip atmak istiyorum :31:

Kızlarr ben geldimmmm...Yarın sabah sevgilimin babası ameliyata giriyor hepinizin dualarına ihtiyacımız var :85:
Siz neler yapıyosunuz bakalım ?

Kızlarr ben geldimmmm...Yarın sabah sevgilimin babası ameliyata giriyor hepinizin dualarına ihtiyacımız var :85:

Rabbim Şafi ismi hürmetine şifasını versin , zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah.
Şimdiden çok çok geçmiş olsun canım benim :54:
Burda içine öküz ve odun kaçmış sevdiceklerimizden bahsediyoruz :1:
Sen neler yaptın bakalım

Derdi ne anlamıyorum bi yerleri öyle bi kalkmış ki artık.
Ne yapıcam ben :14:

Tuğçe önüne bakacaksın artık :/

Bunlar evlenince bizi görmez bile ozaman :27:
Biz neden onlar gibi olamıyoruz duygularımızın esiri oluyoruz :25:
Benimki iyidir hoştur çokta severim kendisini :27:
Ama bazen çileden çıkarıyo arkama bile bakmadan herşeyi silip atmak istiyorum :31:

Al benden de o kadar :31:

Hoşgeldin canım. Aallah yardımcınız olsun inşallah .

Hoşgeldin canım.
Allah acil şifalar versin dualarımız sevgilisinin babasıyla :16:
Ne yapalım sıkıntılarımızı dinliyoruz öyle sen ne yapıyosun ?

Back
X