- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.180
- 798
Anladım canım.Ben dram falan izlemeyi sevmiyorum ya zaten cok hassasım bütün gece ağlarım valla etkisinden cıkamam![]()
Amaaan bulamadım zaten izleyecek birşey
Dram beni ağlatmıyor sadece bi tuhaf etki yapıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım.Ben dram falan izlemeyi sevmiyorum ya zaten cok hassasım bütün gece ağlarım valla etkisinden cıkamam![]()
Napıyosun canımm :)
Amaaan bulamadım zaten izleyecek birşey
Dram beni ağlatmıyor sadece bi tuhaf etki yapıyor
hiç müzik dinliyorum canım ya
rastgele şarkılar dinliyorum
ablamın sevdiği bir parça denk geldi hüzünlendim
sen napıyorsun
Ne güzel ben nefret edıyorum duygusallığımdan yaa insan bukadarda olmaz kiiKendimi böyle kabullenmeliyim napıyım
![]()
Söz hazırlıkları ne alemde :)
Bende tv falan izledim geldim canım :) O koyduğun kalpli tavaya bayıldım ya nerden o ne kadar fiyatı :)
Söz yapmayacağız canım biz zaten 2 senedir sözlüyüz kendi aramızda oldu ama aileler biliyor tabi.
Direkt nişan olacak onu da annemler konuştu geçen büyük ihtimal nisan ayında olacak.
Aile arasında yüzükleri takarız tabi yüzükler takılmadan önce sevgilimin evlilik teklifini bekleyeceğim![]()
Mudodan canım
39.50 tl daha almadım ben ama almayı düşünüyorum alsam mı ki ?
Aaa doğru siz sözlüydünüz zatenn :) Benımkide evlilik teklifini sözden sonra yapacakmış önceden iki türlü yaparım diye düşünüyomuş ama vazgeçmiş farklı bişe düşünüyomuş o düşündüğü iki teklifte birinde gazeteye ilan verecekmiş diğeri fenerbahçe maçına götürüp karşı taraftan pankart acmalarını isticekmiş ama vazgeçmiş merak edıyorum nasıl edecek![]()
Fiyat olarakta uygunmuş aslında ama şuan alamam :) Eğer beğendiysen sende al tabi :)
Aaaa sözden sonra teklif mi olurmuş zaten veriyorlar kızı
Evlilik teklifi en başta edilir benimki öyle yapacak ya hayır dersek yani
Sözden sonra hayır demek olmaz![]()
Mudo da kargo bedava zaten alayım![]()
Bende öyle dedim ama o öyle yapacakmış illa :D aman nişana kadar etsinde hiç etmeyen erkeklerde var![]()
İyiymiş ya ozaman kaçırma valla![]()
Hiç etmeyen erkek benim kocam olamaz zaten![]()
Haydi ben yatıyorum kuzum iyi geceler![]()
İnşallah ederler bakalımmm :) Benimde en cok istediğim şeylerden birisi zaten etmezse nikah kıyılırken ettiririm gene ettiririm hemde herkesin içinde 'ben evlilik teklifimi almadım ki daha neye evet diyeyim' derim![]()