Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

zor aklımda hep haketmedim ben bunları diyip duruyorum
gün içinde sürekli içimi çekip duruyormuşum
annem bile halime üzülüyor
ben en çok bunca yılımı bir kişiye heba edişime üzülüyorum asıl
boşuna beklemişim onu bunca yıl hiç haketmiyormuş aslında
çabalarımın ,emeklerimin hepsi çöp
hayatımda en çok bu güne kadar önem verdiğim bir öküzün gözünde 0 kadar bile değerimin olmayışı dokunuyor
değersiz,vasatlaşmış günler,haketmeyen birine kalbimi açısım vesaire işte duygularım karmakarışık
kimse kimseyi kendinden çok sevmesin kızlar ALLAH'TAN başka kimseye güvenmeyin şu hayatta aman haa bu beni bırakmaz beni hep sever bunca yıl sonra bırakıcak değil ya falan demeyin
herşey faasafiso doğru olan güvenmeniz gereken tek şey ALLAH
:34:
allah sabır versin
umarım biran önce atlatırsın gerçekten çok üzüldüm.
sen çok iyi kalpli birine benziyorsun.allah gönlüne göre verecektir elbet birgün.hiç üzülme :31:

elidorun pembesi veya sarısı bende çok kalıcı oluyordu

Evet pembesını bi dönem cok kullanmıştım güzeldi şimdi yeşilini kullanıyorum ama pek kalıcı değil hosuma gitmedi kokusu :)

Kızlar ya birsürü şampuan kullandım bunca zaman bi tane kalıcı kokusu olan şöyle mis gibi kokan bulamadım bildiğiniz var mı :12:

herkesin genel sorunu bu artık şampuanların kokuları kalıcı değil
ben bu güne kadar herşeyi denedim ama kalmıyor eskiden günlerce saçımda şampuanımın kokusu kalırdı ama artık banyodan çıkınca bile duyamıyorum yani
loreal kullandım şampuan ve saç kremi artı sıvı saç kremi,head&soulders kullanıyorum şu an da,wella pro series şampuan ve saç kremi ,saç bakım kremi sprey swarzkoft ama yok yani başka kremleri kullanıyorum çeşit çeşit ama kalmıyor yani
en iyisi sanırım dışarı çıkarken saçınıza da parfüm sıkmanız ben öyle yapıyorum:34:

Son düzenleme:
kızlar dizi izlemeye gidiyorum ben
kendinize iyi bakın gece burda olursanız konuşuruz yinee :3:

Fatihte benzer şeyleri söylemişti yanı kendin gibi gel fazla düşünme demişti daha önceki konusmamızda ama insan düşünüyo genede işte :) Zaten pantolon giyerim ya etek falan giymeyi sevmem ben saclarımı bukle yaparım belime kadar güzel duruyo :) makyajım bellidir eyelıner açık renk bi ruj kalem falan :)

Bukleli saç güzel duruyor canım evet oda olur bak :)
Makyajınsa gayet yerinde.
Çok heycanlısın dimi :) O heycan çok başka oluyor :)

Bukleli saç güzel duruyor canım evet oda olur bak :)
Makyajınsa gayet yerinde.
Çok heycanlısın dimi :) O heycan çok başka oluyor :)

Evet canım ya aşırı bi heyecan var üzerimde bide cok iyi geçmesini istiyorum sorunsuz :) Bide babası toparlanınca bize geleceklermiş ailecek annesi öyle dedi telde dün konusurken onunda şimdiden heyecanı basıyo :)

herkesin genel sorunu bu artık şampuanların kokuları kalıcı değil
ben bu güne kadar herşeyi denedim am kalmıyor eskiden günlerce saçımda şampuanımın kokusu kalırdı ama artık banyodan çıkınca bile duyamıyorum yani
loreal kullandım,head&soulders kullanıyorum şu an da ,saç bakım kremi sprey swarzkoft ama yok yani saş kremleri kullanıyorum çeşit çeşit ama kalmıyor yani
en iyisi sanırım dışarı çıkarken saçınıza da parfüm sıkmanız ben öyle yapıyorum:34:

Aynen canım gerçekten kokuları kalıcı değil eskiden harıl harıl şampuan kokardım :) Blendax almayı düşünüyorum aslında ya da elidorun pembesi :)

Evet canım ya aşırı bi heyecan var üzerimde bide cok iyi geçmesini istiyorum sorunsuz :) Bide babası toparlanınca bize geleceklermiş ailecek annesi öyle dedi telde dün konusurken onunda şimdiden heyecanı basıyo :)

Oh ohhh heycan üstüne heycan :)
İnşallah hepsi çok güzel geçicek canım :16:

Aynen canım gerçekten kokuları kalıcı değil eskiden harıl harıl şampuan kokardım :) Blendax almayı düşünüyorum aslında ya da elidorun pembesi :)

elidor da kullandım ben kalıcı değiel
aman sakın loreal alma saçlarımı kepek yaptı benim hala kurtulamadım şu kepekten denemediğim şey kalmadı
blendax da kalıcı değil
head&shoulders ehh işte birazcık nanelisi
kızlar bişi dicem katılırsınız gülmekten
benim annem ipek şampuan kullanıyor mavi ambalajlı kepeğe karşı etkili olan bugün banyoya dökülmüş yarısı anamm banyoda bir koku kalmış var yaa aynı parfüm gibi ben böyle güzel koku görmedimm ne o yaa banyoda oturup koklayasım geldi yani o derece hemde 2 liralık şampuan benim 10 liralık şamğuanım öyle kokmuyor yahuu ben şok yani:53:

Oh ohhh heycan üstüne heycan :)
İnşallah hepsi çok güzel geçicek canım :16:

İinşallah kuzum bi an önce onun yüzüğünü takmak istiyorum, onun olacağım günlerin gelmesini istiyorum :16:

elidor da kullandım ben kalıcı değiel
aman sakın loreal alma saçlarımı kepek yaptı benim hala kurtulamadım şu kepekten denemediğim şey kalmadı
blendax da kalıcı değil
head&shoulders ehh işte birazcık nanelisi
kızlar bişi dicem katılırsınız gülmekten
benim annem ipek şampuan kullanıyor mavi ambalajlı kepeğe karşı etkili olan bugün banyoya dökülmüş yarısı anamm banyoda bir koku kalmış var yaa aynı parfüm gibi ben böyle güzel koku görmedimm ne o yaa banyoda oturup koklayasım geldi yani o derece hemde 2 liralık şampuan benim 10 liralık şamğuanım öyle kokmuyor yahuu ben şok yani:53:

vay be zaten ne varsa ucuz şampuanlarda var :1::1: Markete gideyim yarın falan bakınayım bi hangisi hosuma gidecek :)

İinşallah kuzum bi an önce onun yüzüğünü takmak istiyorum, onun olacağım günlerin gelmesini istiyorum :16:

O günlerde gelicek canım çok yakında :16:

Ben bi duşa gireyim saçlarımı boyamıştım bakalım güzel oldumu :)))
Çıkınca görüşmek üzere:)

vay be zaten ne varsa ucuz şampuanlarda var :1::1: Markete gideyim yarın falan bakınayım bi hangisi hosuma gidecek :)

şmdi duşta kullanıcam bir kaçamak yapıp annemin şu ipek şampuanını ama güvenemiyorum ya saçımı mafederse:26:
ama kokusu çok harika yaaaaaaa :27:
şampuanıma ve bakım yağlarıma ihanet etmek istemiyorum ama:9:

Back
X