Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Bu şarkını bir de Heath Ledger versiyonu var bu film çok hoştu tavsiye ederim.

[video=youtube;MZjdcCTUuGE]http://www.youtube.com/watch?v=MZjdcCTUuGE[/video]

Gunaydin kizlaaar. Gece 2 de aradi sevgilim konustuk birazcik:16:
Sonra sabah 6 da yazdi yaptirmis telefonunu :21: az once de ben aradim yemek yemeye gidiyomus. Bugun guzel bi gun olucaga benzer :16: belki sacimi kestiririm bugun ama henuz karar vermedim. Bizim caddedeki guzellik salonuna iyi bi kuafor gelmis ne kadar istiyosan o kadar kesiyomus dedi kuzenim :52: gider bi bakarim konusurum gozum tutarsa kestiririm :1: hatta usenmesem sac boyasi bakmaya gidicem ama bakalim :1:

Kizlaaar. Az once google igne olurken oksurmek yazdim vallaha da dogruymus hee :52:
Ama tabi siz yinede öksurmeyin ne olur ne olmaz
Öksurursenizde sorumluluk kabul etmem :19::52:
Simdi telefondan giriyorum. Totomu kaldirip bilgisayarimi acinca sizle elbise modelleri paylasicam :23:

kızlar nerdesiniz hepiniz yaa. ben çok mu erken kalktım bugün acaba :ssz:
sevgilim telefonunu yaptırmış. rahat rahat konuştum az önce :16::21:

atractive ,
albümde bi soru sormuştun ya canım evet ben orda 1 sene uzun dönem stajımı yaptım. lisede gazetecilik okudum üni. de radyo-tv. orada da kurumsal iletişimde çalıştım.
tabi şimdi işsizim o ayrı :52::52:

atractive ,
albümde bi soru sormuştun ya canım evet ben orda 1 sene uzun dönem stajımı yaptım. lisede gazetecilik okudum üni. de radyo-tv. orada da kurumsal iletişimde çalıştım.
tabi şimdi işsizim o ayrı :52::52:

hmm güzel bir meslek ama
olsun canım ALLAH daha güzel işler nasip etsin İNŞALLAH sana bundan sonra
hakkında hayırlısı ne zaman sa o zaman iyi bir kapı açılır umarım
AMİN de diyim:34:

offf kızlarrrrrrrrrr hayallerimin nikah elbisesini buldum nette dolanırken
ben aslında ALLAH nasip ederse İNŞALLAH
nikahımı düğünümden ayrı bir günde istiyorum ve o gün böyle tarz bir elbise giymek altına da toz pembe bir ayakkabı giymek ve pembe bir gelin buketi almak istiyorum elime off çok beğendim yaaa
$Screen-Shot-2012-06-14-at-14_49_54.webp
:16::16::16:

baktım canım hepsine
ilk olanı beğendim hani sende nişanında düşünüyormuşsun ya onu diğerleri tarzım değil

ben ona bayılıyorum yaa. sevgilime de dedim böyle papyon takarmısın bakarız dedi :D
aşkım pariste varmış bu elbiseden çinden dönerken alsana dedim.
sevgilimde dediki çin nere paris nere. ben moskova aktarmalı dönücem dedi.
bende dedim nolcak paris aktarmalı dönersin alır gelirsin dedim
sustu :52::52:

hmm güzel bir meslek ama
olsun canım ALLAH daha güzel işler nasip etsin İNŞALLAH sana bundan sonra
hakkında hayırlısı ne zaman sa o zaman iyi bir kapı açılır umarım
AMİN de diyim:34:

Amin canım. hepimiz için inşallah

offf kızlarrrrrrrrrr hayallerimin nikah elbisesini buldum nette dolanırken
ben aslında ALLAH nasip ederse İNŞALLAH
nikahımı düğünümden ayrı bir günde istiyorum ve o gün böyle tarz bir elbise giymek altına da toz pembe bir ayakkabı giymek ve pembe bir gelin buketi almak istiyorum elime off çok beğendim yaaa
Eki Görüntüle 642596
:16::16::16:

çok güzelmiş canımm. kısmetse bende salonda istemiyorum. senin gibi istiyorum hatta bir iki gün önceden yada daha önceden de olur yani :52:

ben ona bayılıyorum yaa. sevgilime de dedim böyle papyon takarmısın bakarız dedi :D
aşkım pariste varmış bu elbiseden çinden dönerken alsana dedim.
sevgilimde dediki çin nere paris nere. ben moskova aktarmalı dönücem dedi.
bende dedim nolcak paris aktarmalı dönersin alır gelirsin dedim
sustu :52::52:

Amin canım. hepimiz için inşallah

çok güzelmiş canımm. kısmetse bende salonda istemiyorum. senin gibi istiyorum hatta bir iki gün önceden yada daha önceden de olur yani :52:

:9::9:çocuğa zorla elbise aldıracak gelirken bak sen zilli:9:
diktirirsin canım sende
herkes diktiriyor artık ama tam model çıkarark diken çok nadir moda evi var yani
benim paylaştığım pembe tuvaleti gördün mü sade ve çok şık bende öyle istiyorum işte
ben nikahı iki üç gün önce yi geç bir iki hafta önce bile olabilir yani o gün ayrı olsun istiyorum sadece
çivi topuk giyeyim de o gün kocamın ayağına hızlıca basayım korksun benden evlenince ben üstün olayım:9:

bir de ben de kocamın düğünümüzde papyonlu bir beyaz damatlık giymesini istiyorum
anammm herşeye de karışıyorum ya kendi gelinliğimi geçtimm adamın damatlığına karışıcam:9:

:9::9:çocuğa zorla elbise aldıracak gelirken bak sen zilli:9:
diktirirsin canım sende
herkes diktiriyor artık ama tam model çıkarark diken çok nadir moda evi var yani
benim paylaştığım pembe tuvaleti gördün mü sade ve çok şık bende öyle istiyorum işte
ben nikahı iki üç gün önce yi geç bir iki hafta önce bile olabilir yani o gün ayrı olsun istiyorum sadece
çivi topuk giyeyim de o gün kocamın ayağına hızlıca basayım korksun benden evlenince ben üstün olayım:9:

sabah telefondan okudum hepsini canım gördümm. like yaptım hatta :52:
evet canım ben de diktiricem artık. fatih te illaki bulurum bunu dikicek bi yer yani.
olmadı öbür pudra rengi tek omuz olanı yaptırırm o daha kolay :1:
bende öyle düşünüyorum canımm.
benimki dedi salonda olsun ben dedim tut ki nikah memuru geç kaldı :52: şöyle oldu böyle oldu felan. snra vazgeçti :52:
bas kız bas :52::52::52:

sabah telefondan okudum hepsini canım gördümm. like yaptım hatta :52:
evet canım ben de diktiricem artık. fatih te illaki bulurum bunu dikicek bi yer yani.
olmadı öbür pudra rengi tek omuz olanı yaptırırm o daha kolay :1:
bende öyle düşünüyorum canımm.
benimki dedi salonda olsun ben dedim tut ki nikah memuru geç kaldı :52: şöyle oldu böyle oldu felan. snra vazgeçti :52:
bas kız bas :52::52::52:

hani kimi erkekler var kız basmasın diye ayağını kaçırıyor sinir oluyorum onlara
yahu ne var yani bir kez basıversek:9:
ayy çok heyecanlı olaylar yaa heycan hapı flan almak lazım o günlerde:1:

Back
X