Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E tabi ki insan kendine bakımlı olmalı ilk önce
Herşeyden önemli olan kendimimiz sonuçta
Güzeller ben çıkayım bir erkek bir kadınıı izlicem sonra yatarım iyi geceler hepinize öpüldünüz![]()
beybiler. albüme güzel güzel ciciler koydum sizin için![]()
ben baktım albüme pek güzelsin MAHAŞALLAH gııı![]()
teşekkür ederim canım. senin gibi
elbise de koymuştum nişanlık gibi felan baktınmı onlara da
atractive ,
albümde bi soru sormuştun ya canım evet ben orda 1 sene uzun dönem stajımı yaptım. lisede gazetecilik okudum üni. de radyo-tv. orada da kurumsal iletişimde çalıştım.
tabi şimdi işsizim o ayrı![]()
baktım canım hepsine
ilk olanı beğendim hani sende nişanında düşünüyormuşsun ya onu diğerleri tarzım değil
hmm güzel bir meslek ama
olsun canım ALLAH daha güzel işler nasip etsin İNŞALLAH sana bundan sonra
hakkında hayırlısı ne zaman sa o zaman iyi bir kapı açılır umarım
AMİN de diyim![]()
offf kızlarrrrrrrrrr hayallerimin nikah elbisesini buldum nette dolanırken
ben aslında ALLAH nasip ederse İNŞALLAH
nikahımı düğünümden ayrı bir günde istiyorum ve o gün böyle tarz bir elbise giymek altına da toz pembe bir ayakkabı giymek ve pembe bir gelin buketi almak istiyorum elime off çok beğendim yaaa
Eki Görüntüle 642596
![]()
ben ona bayılıyorum yaa. sevgilime de dedim böyle papyon takarmısın bakarız dedi![]()
aşkım pariste varmış bu elbiseden çinden dönerken alsana dedim.
sevgilimde dediki çin nere paris nere. ben moskova aktarmalı dönücem dedi.
bende dedim nolcak paris aktarmalı dönersin alır gelirsin dedim
sustu
Amin canım. hepimiz için inşallah
çok güzelmiş canımm. kısmetse bende salonda istemiyorum. senin gibi istiyorum hatta bir iki gün önceden yada daha önceden de olur yani![]()
bir de ben de kocamın düğünümüzde papyonlu bir beyaz damatlık giymesini istiyorum
anammm herşeye de karışıyorum ya kendi gelinliğimi geçtimm adamın damatlığına karışıcam![]()
bende karışırım valla. en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum hatta![]()
çocuğa zorla elbise aldıracak gelirken bak sen zilli
diktirirsin canım sende
herkes diktiriyor artık ama tam model çıkarark diken çok nadir moda evi var yani
benim paylaştığım pembe tuvaleti gördün mü sade ve çok şık bende öyle istiyorum işte
ben nikahı iki üç gün önce yi geç bir iki hafta önce bile olabilir yani o gün ayrı olsun istiyorum sadece
çivi topuk giyeyim de o gün kocamın ayağına hızlıca basayım korksun benden evlenince ben üstün olayım![]()
sabah telefondan okudum hepsini canım gördümm. like yaptım hatta
evet canım ben de diktiricem artık. fatih te illaki bulurum bunu dikicek bi yer yani.
olmadı öbür pudra rengi tek omuz olanı yaptırırm o daha kolay
bende öyle düşünüyorum canımm.
benimki dedi salonda olsun ben dedim tut ki nikah memuru geç kaldışöyle oldu böyle oldu felan. snra vazgeçti
bas kız bas![]()