Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Gözümde birleştirdim canım sana zaten prenses model çok yakışır
Gelinliğin tam modeli yok mu nette
ama yaka kısmı hoşuma gitti gösterdiğin fotodaki gibiyse
Ben mesela straplez almayı düşünmüyorum oynarken ikide bir onu mu çekiştircem :27:
Kayık yaka düşünüyorum bende
Bi de canım bacak bantı al dicektim bende dışarı çıktım acil neyse ki söylemiş minik fare :1:
Bacak bantına bayılıyorum ben
Gelinliğin altında büstiyer kabarık duruyor o yüzden sadece çamaşır al
Jartiyer takımı falan düğünden sonra giyersin en güzeli :34:
Bu arada nette mutlaka vardır güvenilir
Türk sitelerinden fazla alışveriş yapmadım ben ebayden alıyorum
aynen kuzum bacak bantlarına bende bayıldım corap deıl de kesınlıkle oyle ALICam bızım burdakı çamasırcıda yoktu merkeze gıdıcem yarın,
kuzum prenses model cok yakıstı gercekten tek omuzlu bı tane denemiştim onun aynısının ıkı omuzlusu olucak işte ön arka V model gıbı kelebek dıyorlar o modellere yukledıgım resımdekı gıbı,eteklerının de altında ki tülde sim var ışıl ışıl parlıyor:97:
canısı nette arastırdım ama benımkının aynı modelınden yok valla ya omuzları kelebek gelıyo ama kabarık deıl felan tam olarak bulamadım
Loyanın var güzel çamaşırları bir de la senza onunda netten alışverişi var ama la senza nın fiyatları biraz tuzlu

hmm bakıyım smdı bı kuzum

yavrum acaba o senın koydugun resımlerdekı gıbı camasırlar ınternette satısı var mıdır nasıl gıvenılır mıdır kı.. ben bı arastırıcam smdı, üst aldm bitane duz beyaz NBB den ama süslü bi alt çamaşır istıyorum üst kısımda aceleye geldı ama yarın provada onu gıymem lazım cnku:/
Bilmiyorum Canım maalesef hiç alışveriş yapmadım çünkü :50: Sık baktığım siteler var Gecegiyim, 1V1Y, İçgiyimsarayı.com, Tutkusepeti.com. Gecegiyim'de harika fantezi modeller var, biraz pahalı ama çok çok güzeller. Sorarsın canım topiklerde alan var mı diye, Sedulucum da alıyomuş işte. İnşallah bi sorun çıkmaz :16: :16: Kızlar bu modele bayıldım ben :69: $11062012_195339_1184.webp

Selam kızlaaar. Nasılsınız.
Okuyamadım geçmiş sayfaları. Gelinliğinimi seçtin yoksa tilda.

Selam canım iyiyim ben sen nasılsın :) Evet Tildacığım gelinliğini seçmiş çok hoş çok beğendim :) Buarada tuba ıu olmuş neden acaba :/

Son düzenleme:
Selam kızlaaar. Nasılsınız.
Okuyamadım geçmiş sayfaları. Gelinliğinimi seçtin yoksa tilda.
evet tatlım sectım dıkılecek ama nette tam model bulaMADIM benımkı gıbı ama yaka detayı benzeyen bı tane buldum cok kabarık bıde prenses model:16:
Selam canım iyiyim ben sen nasılsın :) Evet Tildacığım gelinliğini seçmiş çok hoş çok beğendim :) Buarada tuba ıu olmuş neden acaba :/

guzel mı kuzum sevındım begenmene artık bıtınce uzerımde resım cekıp gösterırım

İyiyim canım nasıl olayım. Bebek sevdim bugün. Bi akrabamızın torunu gelmişti. Masmavi gözleri vardı bayıldım.
Önceki sayfada gördüm tilda nın gelinliğini çok güzel.
Belki tuba da yeni üyelik alacaktır

evet tatlım sectım dıkılecek ama nette tam model bulaMADIM benımkı gıbı ama yaka detayı benzeyen bı tane buldum cok kabarık bıde prenses model:16:

Bayıldım kol detaylarına falan çok hoşş bende öyle dantel kol düşünüyorum :) Eminim prenses gibi olacaksın canım :) aynen gösterirsin resmini..Ee nasılsın neler yapıyosun :)

Güle güle giy canımm

İyiyim canım nasıl olayım. Bebek sevdim bugün. Bi akrabamızın torunu gelmişti. Masmavi gözleri vardı bayıldım.
Önceki sayfada gördüm tilda nın gelinliğini çok güzel.
Belki tuba da yeni üyelik alacaktır

Ayy benimde canım çok bebek sevmek istiyo inanılmaz seviyorum bebekleri :) Buarada gözlüklü fotolarını gördüm gözlerin bozuk mu canım gözlüklerin benımkileri andırıyo siyah çerçeveli 3 numara miyop benim :(

Bayıldım kol detaylarına falan çok hoşş bende öyle dantel kol düşünüyorum :) Eminim prenses gibi olacaksın canım :) aynen gösterirsin resmini..Ee nasılsın neler yapıyosun :)
demı kuzum benımde hoşuma gıttı kol detayı zarıf duruo tabı benımkınde oyle kuşak felan yok,ayy canım darısı basınıza ınsallahh..kuzum yarın ılk provam .. gelınlıkcı kadın bana dedı provaya gelırken o gece gıyecegın sutyenı de getır dedı bende bugun aldım smdı ona uygun beyaz alt çamaşır bakıcam carsıdan şöyle süsl püslü bişi:)
Güle güle giy canımm

saol kuzum benım sen naapıosn bakalım

demı kuzum benımde hoşuma gıttı kol detayı zarıf duruo tabı benımkınde oyle kuşak felan yok,ayy canım darısı basınıza ınsallahh..kuzum yarın ılk provam .. gelınlıkcı kadın bana dedı provaya gelırken o gece gıyecegın sutyenı de getır dedı bende bugun aldım smdı ona uygun beyaz alt çamaşır bakıcam carsıdan şöyle süsl püslü bişi:)

Gene büyük konuşmayayım o anki psikolojim nasıl olur bilemem ama straplez gelinlik gözüme basit gelmeye başladı herkeste öyle gelinlik var değişik olmaktan yanayım :) Amin inşallah :) Evet şöyle seksi seksi şeyler al :23:

Ayy benimde canım çok bebek sevmek istiyo inanılmaz seviyorum bebekleri :) Buarada gözlüklü fotolarını gördüm gözlerin bozuk mu canım gözlüklerin benımkileri andırıyo siyah çerçeveli 3 numara miyop benim :(

Canım gözlerimin numarası çok ileri değil henüz ama sol gözümde tembellik var ve retinamda yırtık varmış. Darbemi aldın dedi doktor. Çünkü genelde yaşlılarda olurmuş. Damlalar verdi göz kuruluğu için. Damlalar bitsin iyi bi göz hastanesine gidicem canım. Seninde baya ileriymiş canım. Tak gözlüklerini ihmal etme. Ben daha önce iki kez daha gözlük aldım onlar metaldi üstüne basmıştım yamulmuştu. Bide böyle alıyım dedim.

İyiyim canısı napıyımm. Ooo yarın çamaşırmı alıyosun:23: hadi bakalım :23:

Selam kızlarr yorgun argın bir halde düştüm pc başına o yüzden geçmiş sayfaları okuyacak mecalim yok kusura bakmayın işte ilk günüm yoğun geçti en aşırısından :1:

Gene büyük konuşmayayım o anki psikolojim nasıl olur bilemem ama straplez gelinlik gözüme basit gelmeye başladı herkeste öyle gelinlik var değişik olmaktan yanayım :) Amin inşallah :) Evet şöyle seksi seksi şeyler al :23:
ayyy canım kesınlıkle oyle dusunuyorummm, ya sımdı straplez gelınlık gıyenler ve gıymeyı dusunenler alınmasın mutlaka o modellerde guzel ama artık herkes ondan gıyıyor o yuzden bızzat ıstemedım , çok zarıf yakalar kollar var dantel detayları felan ne gerek var strapleze:1:

yes bebiş işin en zevkli kısımlarından:23:

Son düzenleme:
Canım gözlerimin numarası çok ileri değil henüz ama sol gözümde tembellik var ve retinamda yırtık varmış. Darbemi aldın dedi doktor. Çünkü genelde yaşlılarda olurmuş. Damlalar verdi göz kuruluğu için. Damlalar bitsin iyi bi göz hastanesine gidicem canım. Seninde baya ileriymiş canım. Tak gözlüklerini ihmal etme. Ben daha önce iki kez daha gözlük aldım onlar metaldi üstüne basmıştım yamulmuştu. Bide böyle alıyım dedim.

Anladım canım yakışmış ama gözlükler :) Ben 3 aydır falan devamlı kullanıyorum herkes çok yakıştırdı sevgilimde iyice seksi oldun diyo :D Mutluyum yani önceden süsüm kaçacak diye almak istemiyodum :D

Selam kızlarr yorgun argın bir halde düştüm pc başına o yüzden geçmiş sayfaları okuyacak mecalim yok kusura bakmayın işte ilk günüm yoğun geçti en aşırısından :1:

Selam canım hoşgeldinnn eee nasıldı ilk günün yoğunmuş baya ama hoşuna gitti mi ortamı sevdin mi :))

ayyy canım kesınlıkle oyle dusunuyorummm, ya sımdı straplez gelınlık gıyenler ve gıymeyı dusunenler alınmasın mutlaka o modellerde guzel ama artık herkes ondan gıyıyor o yuzden bızzat ıstemedım , çok zarıf yakalar kollar var dantel detayları felan ne gerek var strapleze:1:

yes bebiş işin en zevkli kısımlarından:23:

Ya tabiki ben çirkin duruyo demek istemedim zaten yakışana gayet güzel duruyor ama herkeste öyle olduğu için ben vazgeçtim daha farklı bi model alırım nasipse ama dediğim gibi büyük konuşmamak lazım o an insan bi gelinliğe aşık olup straplezde olsa alabilir :1:

amin canım Rabbim eş diye alnımıza yazmadığını aşk diye karşımıza çıkarmasın
oje ruj bunlardan nefret ederdi dekolteyi demiyorum bile yani
beni ne kadar kısıtladı üzdü ben halen yanında durmaya çalıştım işte Allahtan bitti gitti çok şükür mutluyum şimdi
beni hakeden biri elbet çıkar karşıma çıkmasada sorun değil yazılanı göreceğiz sonuçta 21 yaşına gireceğim beni yaşlandırdı bu yaşımda :)

AMİN canım AMİN
sen yine 21 ine giricekmişsin henüz çok gençsiz kızz:)ben bu çocuğu beklerken yaşlandım 19 yaşımdaydım çıkmaya başladığımızda şimdi 25 ime girdim:)
vardır hakkımda bir hayır ne diyelim,herşey ALLAH'TAN:)

Selam canım hoşgeldinnn eee nasıldı ilk günün yoğunmuş baya ama hoşuna gitti mi ortamı sevdin mi :))

Yoruldum kuzum ya bu tempoya alışık değildim bayadır :1:
Daha önce orada staj yapmıştım az çok biliyorum ortamı kuzum yeni iki kişi var serviste tanımadığım onlarlada yarın tanışacağım inş. iyi olur her şey bu yorgunlukta hep böyle gitmez umarım :61:

Back
X