Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

topiğiniz dikkatimi çekti ve yazmak istedim..eşimle 11 yıllık ilişkimizden sonra evlendik..6 yıllık evliyiz..33 yaşındayım ve 17 yıldır aynı adamın ruh eşiyim.ilk aşkım ilk sevgilim..çok mutluyum..sanki onunla varolmuşum gibi...sizinde ilişkileriniz mutlulukla sonuçlansın ve ömürlük olsun inşallah..
sohbetiniz bol olsun..sevgiler..
:16::16:

Allah'ım sonunda bizim gibi olan bir çift buldum :46: okuyunca dayanamadım yazmak istedim bikaç soru sormak istiyorum rahatsızlık vermezsem :) 11 yıllık sevgililik döneminde hiç baskı olmadı mı size hadi ne zaman düğün vs gibi? yada siz yorulduğunuzu hissetmediniz mi hiç? :31:

aynen ya
sabah kar atıştırıyordu gördüm
daha geçen gün ne güzel güneş vardı anlamadım ki bu işi :9:
iyiym cnm okula gideceğim birazdann sen nasılsınn
Yaz geldi diyorduk kış lastiklerimizi falan çıkarmıştık lapa lapa kar yağıyo :1:
Bende iyiyim üşüyorum ısıtıcım bozuldu kaldım ölee :1:
İş görüşmesine gidicem bugünn , sıcacık içim olur inşallaahh :1:

Yaz geldi diyorduk kış lastiklerimizi falan çıkarmıştık lapa lapa kar yağıyo :1:
Bende iyiyim üşüyorum ısıtıcım bozuldu kaldım ölee :1:
İş görüşmesine gidicem bugünn , sıcacık içim olur inşallaahh :1:

bende duş aldım saçlarım ıslak nasıl dışarı çıkcam bilmiyorum :1: saçlarım buz tutmazsa iyidir
güzel haberlerini alırız insallah canımm :31:

bende duş aldım saçlarım ıslak nasıl dışarı çıkcam bilmiyorum :1: saçlarım buz tutmazsa iyidir
güzel haberlerini alırız insallah canımm :31:

iyice kurutmadan çıkma canım hasta olursunn :2:
İnşallah canım pek umutlu değilim istediğim bi iş değil onlar beni aradı buldu bakalım bi gidip görüşeyim :ssz:

Günaydın kızlarrr.

Atrooş priz uzakta olduğu için hem şarja takıp hem yazamıyorumm :43:

Bugün dışarda olucam kızlar kuzenimi kendi cildiyecime götürücem sonrada biraz alışveriş yaparım belki.

Kızlar ben geldimm =) Ders çalıştım sonra da puf pasta yaptım :16: Size de getirdim alın bakalımm:56: $Fotoğraf0739.webp$Fotoğraf0737.webp

offf çok güzel görünüyorrr yaa ellerine sağlık
mutfağımızda tadilatta ayol yapamam da bundan :9:
tarifini versene kız eti puflara mı benziyor yoksa :53:

offf çok güzel görünüyorrr yaa ellerine sağlık
mutfağımızda tadilatta ayol yapamam da bundan :9:
tarifini versene kız eti puflara mı benziyor yoksa :53:

Tadları da çok güzel oldu Atroşum =) Ay olsaydın da yeseydik :56: Canım kakaolu kek yaptım, o keki ikiye böldüm, çay bardağıyla parçalara böldüm. Arta kalan kekleri robotta ufaladım. Sonra keklerimin üzerini krem şantiyle süsledim =) Daha sonra da kek kırıntılarını serpiştirdim :16:

Shannacım Vampir Günlükleri nasıl gidiyo? Ben 4. sezona başladım, her bahar bu diziye takılıp kalıyorum bu yıl da öyle oldu :27: Olaylar baya gelişiyo :53:

Shannacım Vampir Günlükleri nasıl gidiyo? Ben 4. sezona başladım, her bahar bu diziye takılıp kalıyorum bu yıl da öyle oldu :27: Olaylar baya gelişiyo :53:

Canım izlemiyorum ya ben artık :) Eee nasılsın neler yapıyosun :)

Kızçeler napıyosunuzzz :) Buarada yarın gidecektik ya aşkımın izni perşembe olarak ayarlanmış perşembe günü sabah yola çıkıyoruz :) Lacivert mont giyecektim ya sizce altına gri pantolon mu hoş olur yoksa koyu lacivert kot pantolon mu ?

Tadları da çok güzel oldu Atroşum =) Ay olsaydın da yeseydik :56: Canım kakaolu kek yaptım, o keki ikiye böldüm, çay bardağıyla parçalara böldüm. Arta kalan kekleri robotta ufaladım. Sonra keklerimin üzerini krem şantiyle süsledim =) Daha sonra da kek kırıntılarını serpiştirdim :16:

ayy keşke kızz yerdik sohbet eşliğinde:24:
kız senin yaptığın küçük köstebek pasta:)

Kızçeler napıyosunuzzz :) Buarada yarın gidecektik ya aşkımın izni perşembe olarak ayarlanmış perşembe günü sabah yola çıkıyoruz :) Lacivert mont giyecektim ya sizce altına gri pantolon mu hoş olur yoksa koyu lacivert kot pantolon mu ?

canım mont larcivert pantalon larcivert olmaz ne o öyle sanki takım elbise gibi
aslında lacivert mont ile kırmızı pantalonun varsa süper olur du ama gri de olur tabi

Back
X