Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok uykum var ablam , sen nasılsıın![]()
niçin uykun var kız hayır ola?
ben iyiyim canım çok şükür RABBİME bu günüme AMİN
bende dışarı çıkıcam 1 kaç saat sonra yeni odama boya seçeceğim ama üşeniyorum ya:26:
Selam kızlar hu hu merhabaaa ben geldim :)
Hoşgeldin fıstığım. Uzun sürdü bu ceza yaa :26:
Nasılsın canım. Nasıl gidiyo
Hoşbuldum canım :)
Valla uzun sürdü ceza bi kaç şey daha söyleseydim eminim ki direk sitede atılırdım o yüzden sustum ama yinede kurtulamadım cezadan :)
Ben iyiyim dicem ama üzerimde bi sersemlik var o yüzden pek iyi sayılmam çok halsizim
Sen nasılsın nasıl gidiyor özlemişim burayı :)
Yemeklerden sonra uykum geliyo ama ne yazıkki çalııyorum şuan uyuyamam
Aynı üşengeçlik bendede var hep oturssam otursam otursa . .
Hangi renkleri düşünüyosun bakalımm![]()
estagfurullah ben rahatsızlık verdim..başlığı görünce yazmak istedim daldım sohbetinize
cnm baskı olmaz mıı oldu tabii.ama ailelerimizden değil çok şükür..eş dost bilmişlik yapıyordu..biz de dalgaya vuruyorduk biz evlenmiycez böyle iyi falan diye sinir oluyorlardı
inan hiç yorulmadık..zordur bilirsin uzun ilişkiler ..hele de erken yaşlarda başladıysanız..erkekler daha ergenken..biz liseden beraberiz..üniversitede ayrı okuduk..askere yolladım yurtdıışına okumaya yolladım..vs çook şeyler geçti hayatı tamamlamadan evlenmek istemedik..amaçları vardı ve elde etmeliydi bunları..işte anca 11 yıl bitti kıydık nikahı
mayısta 17. yılımız biyior..ve yaşımız 33..çok şükür rabbime onu bana beni ona eş tayin etmiş..şimdi de tek arzumuz bebiş hayırlısıyla...
aaa bak diyim sözlenirsin nişan ne zaman..nişanlanırsın düğün ne zaman..daha 3 aylık evliyken bebek ne zaman..1. yi yapana uzatma arayı 2. ne zaman..bu mahalle baskıları bitmez anacım..hiç kulak asmayın keyfinize bakınnnn..
çok uzun yazdım kızlardan da affola..sevgilerrrr
Geçmiş olsun canım. Bahar yorgunluğudur belki de.
Bende bildiğin gibi işte değişen hiç bişey yok
Çıktım biraz yürüyüş yaptım. Az önce geldim eve. Hava çok güzel bugün![]()
ben hiç takmıyorum artık elalemi
elalem ne der derken kendimizi yıpratıyoruz onlara ne istediğim zaman kendimi hazır hissettiğimde evlenirim kime düşmüş benim evliliğim onları niçin geriyor anlamıyorum yani
bana da diyorlar nişan düğün yok mu diye bende olursa duyarsınız diyorum vs.
ben halimden memnunum erkenden evlenip kendimi kısıtlayamam
ayrıca beni ve sevdiğim adamı ilgilendiren bir özel hayat meselesi kimseye kalmadı,çevrene kulaklarını tıkıcaksın yoluna devam ediceksin
o kadar fesat insanlar var ki kimi zaman sadece moral bozmak için tersine konuşur seninle evlenmiyor musun yok şu şöyle böyle
bana göre gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır ,saçma eleştiriler yapıyorsa özeniyor sana demektir
en önemlisi bizim için en hayırlı zaman ne zaman ve kiminle ise o zaman ve o kişiyle nasip eetsin RABBİM yuva kurmamızı İNŞALLAH AMİN![]()
Sağol canım.
Bende 3 günden beri adliyeye gidip duruyorum katiplik sınavları var ya hep eksik birşeylerim çıktı hep git gel yaptım ondan bu haldeyim herhalde ama şükür son gün tamamladım herşeyimi yaptırdım kaydımı :))))
Burdada hava güzel gibi ama rüzgar çıkmış şimdi biraz serinlemiş :)
Hayırlı olsun canımmm. Kazanırsın inşallah![]()
Ben geldimmmmmmmmay ne saçma bahane ya
günümüzde her iş yeri görünüş olarak süslü bakımlı birini arar aksine
ki sen den daha süslü insanlar var manikürsüz ,pedikürsüz dolaşmayan,saçında sarısının dip boyasını görmeyen ,her gün 5 kilo makyaj yapan 15 cm topukla gezenler var
onlar daha cazip
ne diye istememiş seni süslüsün diye resmen mazeret uydurmuş