Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canımm
ben iyiym valla sporumu yapıp duşa gireceğim birazdan sen nasılsınn
merak ettim canım nasıl modeller beğendiğini :)Bende iyiyim tatlım bugün arkadaşımla çıktık dolaştık biraz sonra annemle dolaştık :) Söz elbiselerine bi göz attım hani fikrim olsun diye annemde baktı bi kaç model hoşuma gitti ama gelecekleri gün belli olsun önce![]()
Bende iyiyim tatlım bugün arkadaşımla çıktık dolaştık biraz sonra annemle dolaştık :) Söz elbiselerine bi göz attım hani fikrim olsun diye annemde baktı bi kaç model hoşuma gitti ama gelecekleri gün belli olsun önce![]()
merak ettim canım nasıl modeller beğendiğini :)
resmini bulabilirsen koysanaa
hemen geldikleri gün sizde isteme ve söz olucak mı kız
hani bir kez gelirler ondan sonra yaparlar ya o bakımdan dedim
sözün evde olucaksa sade ama şık bir şey olabilir![]()
merhaba atractivee
nasılsınnn![]()
Evet yavrum öyle olacak nasipse :) Aramızda 3 saatte olsa bi yol var git gel git gel zor olur sözü yaparız istemeden sonra bidaha nişan tarihi konuşulur..Bende öyle istiyorum sade ve şık beni zarif göstersin dur netten bakayım bi beğendiğim tarzları göstereyim size![]()
Buna bayıldımEki Görüntüle 652698
siz fatihle kombin yapacak mısnız hani mesela senin kıyafetinle onun kıravatı aynı renk ya da senin ayakkabınla onun kıravatı aynı renk benim çok hoşuma gidiyor böyle çiftlerin yaptığı kombinler
tuzlu kahve yapacak mısın sevdiceğine
çeyiz alışverişine başladın mı kız artık başlama vakti geldi sanırım senin![]()
Yoo aklımda dantelli yoktu ama bunu çok beğendimmm hem çok açık değil rahat edilir hemde rengi deseni modeli çok güzellgüzel dantel elbise mi istiyorsun çok moda bu yıl da dantel elbiseler
Selam kızlar nasılsınız :) Shanna elbise gerçekten hoş![]()
Selam kızlarrr ben geldim :)
Laptobum bozuldu püfff masa üstünden giriyorum ama yayıla yayıla oturamadığım için hiç rahat değilim :/