Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Selam kızlarr nasılsınız :)))

selam canımm
ben iyiym valla sporumu yapıp duşa gireceğim birazdan sen nasılsınn

selam canımm
ben iyiym valla sporumu yapıp duşa gireceğim birazdan sen nasılsınn

Bende iyiyim tatlım bugün arkadaşımla çıktık dolaştık biraz sonra annemle dolaştık :) Söz elbiselerine bi göz attım hani fikrim olsun diye annemde baktı bi kaç model hoşuma gitti ama gelecekleri gün belli olsun önce :8:

Bende iyiyim tatlım bugün arkadaşımla çıktık dolaştık biraz sonra annemle dolaştık :) Söz elbiselerine bi göz attım hani fikrim olsun diye annemde baktı bi kaç model hoşuma gitti ama gelecekleri gün belli olsun önce :8:
merak ettim canım nasıl modeller beğendiğini :)
resmini bulabilirsen koysanaa

hemen geldikleri gün sizde isteme ve söz olucak mı kız
hani bir kez gelirler ondan sonra yaparlar ya o bakımdan dedim
sözün evde olucaksa sade ama şık bir şey olabilir:34:

merak ettim canım nasıl modeller beğendiğini :)
resmini bulabilirsen koysanaa

Canım netten bulabileceğimi sanmam ama bi tane siyah vardı ama sırt kısmı açıktı annem olmaz o dedi zaten bnde beğenmedim sonradan :) Bitane pudra rengi dizlerde kolsuz vardı kare yaka o hoşuma gitti :)

hemen geldikleri gün sizde isteme ve söz olucak mı kız
hani bir kez gelirler ondan sonra yaparlar ya o bakımdan dedim
sözün evde olucaksa sade ama şık bir şey olabilir:34:

Evet yavrum öyle olacak nasipse :) Aramızda 3 saatte olsa bi yol var git gel git gel zor olur sözü yaparız istemeden sonra bidaha nişan tarihi konuşulur..Bende öyle istiyorum sade ve şık beni zarif göstersin dur netten bakayım bi beğendiğim tarzları göstereyim size :1:

Buna bayıldım :53: $pudra-pembe-beyaz.webp

Evet yavrum öyle olacak nasipse :) Aramızda 3 saatte olsa bi yol var git gel git gel zor olur sözü yaparız istemeden sonra bidaha nişan tarihi konuşulur..Bende öyle istiyorum sade ve şık beni zarif göstersin dur netten bakayım bi beğendiğim tarzları göstereyim size :1:

siz fatihle kombin yapacak mısnız hani mesela senin kıyafetinle onun kıravatı aynı renk ya da senin ayakkabınla onun kıravatı aynı renk benim çok hoşuma gidiyor böyle çiftlerin yaptığı kombinler:16:
tuzlu kahve yapacak mısın sevdiceğine:27:
çeyiz alışverişine başladın mı kız artık başlama vakti geldi sanırım senin:31:

Selam kızlar nasılsınız :) Shanna elbise gerçekten hoş :34:

Selam kızlarrr ben geldim :)
Laptobum bozuldu püfff masa üstünden giriyorum ama yayıla yayıla oturamadığım için hiç rahat değilim :/

siz fatihle kombin yapacak mısnız hani mesela senin kıyafetinle onun kıravatı aynı renk ya da senin ayakkabınla onun kıravatı aynı renk benim çok hoşuma gidiyor böyle çiftlerin yaptığı kombinler:16:
tuzlu kahve yapacak mısın sevdiceğine:27:
çeyiz alışverişine başladın mı kız artık başlama vakti geldi sanırım senin:31:

Ben benimkine sordum uyumlu olucaz mı diye tabiki olucaz olmaz öteki türlü demişti uyumlu giyinicez yani :) kıyamamda tuzlu tuzlu içirmeye yaaa midesi bulanır ama :(( evet canım geçende pasta tabakları almıştık, bugun çerez tabakları bordo yaprak şeklinde bide mutfağıma duvar saati aldık aklımızda şimdi kahvaltı takımı var :)

güzel dantel elbise mi istiyorsun çok moda bu yıl da dantel elbiseler
Yoo aklımda dantelli yoktu ama bunu çok beğendimmm hem çok açık değil rahat edilir hemde rengi deseni modeli çok güzell :16:

Selam kızlarrr ben geldim :)
Laptobum bozuldu püfff masa üstünden giriyorum ama yayıla yayıla oturamadığım için hiç rahat değilim :/

Selam tatlım hoş geldin neler yapıyosun bakalım :) Bende alıştım laptopa banada zor gelir masa üstü artık :1:

Back
X