- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
Hee konuya bende yazdım da sonra ardını aramadım.
Ama bence erkekti konu açan hiç kadın ayak fetişi duymadım ben
Bencede kanka

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee konuya bende yazdım da sonra ardını aramadım.
Ama bence erkekti konu açan hiç kadın ayak fetişi duymadım ben
Bencede kankaHayatta ne tuhaf şeyler var ya
Buarada kızlar nerelerdeler bilmem :)
Tuhaf şeylere dair neler biliyorum bir bilsen
Havalar soğuyunca kızlar kış uykusuna çekilmiş heralde![]()
Çekilsinler çekilsinler evlenincede ben çekilicemmm kocişten hiç ayrılmıcam çok beklerler Shanna gelsin diye hııhO tuhaf şeyleri merak ettim kank
Bizim burda birane kadınları olduğunu gazino olduğunu vs geçen yıllarda öğrendim biliyo musun o da kuaförde çalışmasam daha bilmiyor olurdum
![]()
Sevgilimin yanına gidince bende girmiyorum nete zaman yetmiyor
Kız insan yaşadığı yeri bilmez mi hiç![]()
Evet forma fiyatları biraz tuzlu :) Ben o çekik gözlere her saniye baksam doymam kızBuarada hani geçende bi konu vardı ayak sever birisi hani kadınlarınkini seviyomuş vs kaldırıldı mı ? bi sonuca bağlandımı diye merak ettim göremedim
![]()
Vallahi bilmiyodum çok şaşırmıştım hattaTravesti vardı hatta benim müşterimdi ama kadın gibi değildi bildiğin erkek iri yapılı tek özelliği saçları uzundu.Çok tuhaf oluyo insan çok dikkatli bakıyo çünkü sana ben saçlarını yapıyorum o beni inceliyodu belkide nasıl davranıyorum diye malum kadın gibi konuşmaya falan çalışıyolar ya
![]()
Çekilsinler çekilsinler evlenincede ben çekilicemmm kocişten hiç ayrılmıcam çok beklerler Shanna gelsin diye hııhO tuhaf şeyleri merak ettim kank
Bizim burda birane kadınları olduğunu gazino olduğunu vs geçen yıllarda öğrendim biliyo musun o da kuaförde çalışmasam daha bilmiyor olurdum
![]()
shanna kız sen ne çok seviyorsun öyle bu çocuğu her dk baksan bıkarsın kız şimdi öyle geliyor
ALLAH kavuştursun da İNŞALLAH her gün doya doya gözlerine bak![]()
Ben erkek gibi görmemiştim de bildiğin kadın gibi görmüştüm.
Bi tek sesini duyunca anlarsın erkek olduğunu fizik falan on numara maşallah diyesim gelmişti
İstanbul avcılarda çok gördüm özellikle akşam metrobüse giden yolda oluyorlar![]()
Hoş geldin yavruşşSevmem mi kız aşığım valla deli gibi
Amin inşallahhhh herkes sevdiğine kavuşsunn
Sen napıyosun canmmm :)
Bazıları çok güzel oluyo asla anlamıyosun konuşmadıkları süreceGeçen kuaföre gittiğimde görmüştüm burda çok yok ya da ben göremiyorum
ama onlardan ben çekiniyorum çok sinirli oluyolar ve yanlarında jilet taşıyolarmış Allah korusun
![]()
shanna sen kuaför de mi çalıştın gıı
kuaför sertifikası aldın mı profösyonel şekilde makyaj yapmayı biliyor musun mesela highlighter şeklinde falan smokeeyes makyaj biliyor musun peki
komuflajlamayı biliyor musun ,sir ağda yapmayı biliyor musun çok soru sordum amma ha![]()
Evet canım kısa bi süre zaman geçirmek için :) Almadım sertifika alacaktım ama 5 yıl lazımdı toplamda usta olabilmem için ee yaş olmuş 20 küsür zaten kuaför olmak istiyosa insan küçük yaşta çalışacak sigorta yok para da vermiyor bu yaştada öyle bi iş insana ağır geliyor..Benim çalıştığım yer öyle profesyonel bi kuaför değildi canım ya makyaj yapmayı zaten biliyorum kendime yapa yapa alıştım..Ağdayıda biliyorum![]()
holbulduk lokum
günlerdir çok yoğundum ama bugün bütün gün yaydım diyebilirim alacakaranlığı izliyorum iki gündür ağlıyorum her defasında bu filmi izleyince ya sinemada izlediğimde de ağlamıştım off edward çok romantikkkkk
bende vampürrrrr istiyorum![]()
Ben izlemedim o filmi hiç ama güzel olduğunu duydum izlerim bi araVampir ısırsın senide gör
![]()
Yakın münasebet kurmadıkça bişi olmaz kız
Hem onlar sana değil de erkeklere bakıyor zaten
En çok gece çıkıyorlar piyasaya gündüz fazla görmüyorum bende
o dediğim travesti bana sormuştu sevgilin var mı sarışın mı esmer mi ben sarışınlara bayılıyorum yaaa falan diyodu fotosunu göster demişti ama göstermedim maazallah gözü kalır yavrumda falan :18: Ama kuaförlük gerçekten çekilecek dert değil yani![]()
sir ağda biliyorsun yani yaptın mı kuaför de
evlenirken gelde beni sen yoluver bariyabancıya açmamış olurum fücudumuuu
![]()
mutlaka izlemelisin canım mükemmel bir aşk özellikle ilk filminde çok ağlamıştım
edward öyle koruyos kolluyor ki bellayı idealimde ki irkekkkk
ısırsın şiddetli ısırmadıktan sonra ,ben ısırılmayı severim![]()