Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

hahaah bak sen asılcak erkeğine nerdeyse :1::1:
Kuaförlük öyle be ya hiç çekilmez.
Ne sigorta oluyor azıcık maaş zaten kuaförün yaptığı çoğu şeyi ben evde kendim yapıyorum bi saç kestirmeye giderim daha da işim olmaz :27:
Kendi dükkanımı mı açsam :27:

Kendi dükkanın olsa insan köşeyi döner ama tutulman lazım :1: Bende yapıyorum valla kanka hatta kuaför soruyo saçlarını kendin nasıl yapıyosun diye :1:

Kendi dükkanın olsa insan köşeyi döner ama tutulman lazım :1: Bende yapıyorum valla kanka hatta kuaför soruyo saçlarını kendin nasıl yapıyosun diye :1:

Yani işte çoğu kuaför sinek avlıyor.
Mahalle arasında olursa hayatta iş yapmaz.
Merkezi yere açmak gerek hem de çok şık olması lazım.
Şimdi kuaförler güzellik merkezi gibi oluyor içinde herşey var.
O tarz bi yer lazım bi de kuaför mesleğinde azıcık ünlü biri olursa köşeyi dönersin :ssz:

Kızlar bizde birine mektup yazacağız ya ama biz Ankarada'yız mektup yazacağımız çocuk İstanbul'da.Adını bilmiyoruz çalıştığı yerinde adresi yok internette nasıl yapıcaz acaba yaratıcı olan var mı aranızda ?:)

Kızlar bizde birine mektup yazacağız ya ama biz Ankarada'yız mektup yazacağımız çocuk İstanbul'da.Adını bilmiyoruz çalıştığı yerinde adresi yok internette nasıl yapıcaz acaba yaratıcı olan var mı aranızda ?:)

Dipsiz kuyuda iğne aramak gibi bu :ssz:

Ayy kızlar pardon ya ben uzun süreli ilişkide ilk adımı atanlar deynce başlamamış ilişki için anlamıştım o nişan evlilik gibi sizin ilk adım dediğiniz herhalde yanlış konuya yazdım.

Yaptım canım mecburen :1: Yolarım sen meraklanma kaymak gibi olursun valla :23:

ohh ohh bedavaya getiricem desene tüm vücut ağdayı:9:
seni kim yolacak evlenirken peki kuaföre mi gidiceksin kendin mi yapacaksın ağdayı
off insanın kendine ağda yapması çok zor oluyor ya yani benim için çok zor çünkü;on saat ağda bandını çekemiyorum ayy ayy off off diye diye:18:
traş denen bir rahatlık var slında ama işte evlenicne öyle olmaz ki:17:

Yani işte çoğu kuaför sinek avlıyor.
Mahalle arasında olursa hayatta iş yapmaz.
Merkezi yere açmak gerek hem de çok şık olması lazım.
Şimdi kuaförler güzellik merkezi gibi oluyor içinde herşey var.
O tarz bi yer lazım bi de kuaför mesleğinde azıcık ünlü biri olursa köşeyi dönersin :ssz:

Böyle bi yer açmaya karar verirsen kankanı unutma he ağdadır saçtır yaparımmmm yaniiii :12:Beraber döneriz köşeyi sonra kaçırır bizimkileri evleniriz çırağan sarayında :1:

Böyle bi yer açmaya karar verirsen kankanı unutma he ağdadır saçtır yaparımmmm yaniiii :12:Beraber döneriz köşeyi sonra kaçırır bizimkileri evleniriz çırağan sarayında :1:

Aaaa ayıpsın kanka hemen haber ederim yani
Çırağanda çifte düğün şöyle kokteylli falan mis mis :31:

ohh ohh bedavaya getiricem desene tüm vücut ağdayı:9:
seni kim yolacak evlenirken peki kuaföre mi gidiceksin kendin mi yapacaksın ağdayı
off insanın kendine ağda yapması çok zor oluyor ya yani benim için çok zor çünkü;on saat ağda bandını çekemiyorum ayy ayy off off diye diye:18:
traş denen bir rahatlık var slında ama işte evlenicne öyle olmaz ki:17:

Ben kuaföre gidiyorum genelde canım tüm vücut için yine öyle yaparım :1: Kendim yapamıyorum yaaaa çekemiorum korkudannn :18:Traş eskiden bende yapıyodum ama bir kaç yıldır ağda yapıyorum.Lazere gitmek istiyorum ben bi iş bulabilsem doğru düzgün ilk işim o olacak :31:

Aaaa ayıpsın kanka hemen haber ederim yani
Çırağanda çifte düğün şöyle kokteylli falan mis mis :31:

Ayyyy hayali bile muhteşemmm :39::1: Kank bana önereceğin güzel bi film var mı komedi olursa daha iyi olurrr :1:

Ben kuaföre gidiyorum genelde canım tüm vücut için yine öyle yaparım :1: Kendim yapamıyorum yaaaa çekemiorum korkudannn :18:Traş eskiden bende yapıyodum ama bir kaç yıldır ağda yapıyorum.Lazere gitmek istiyorum ben bi iş bulabilsem doğru düzgün ilk işim o olacak :31:

bende gideceğim kuaföre ama cesaret edemiyorum desem yeridir yani car cart çekiyorlar ya birde canım çok acıyacak gibi
en ideali evet lazer kökten çözüm

bende gideceğim kuaföre ama cesaret edemiyorum desem yeridir yani car cart çekiyorlar ya birde canım çok acıyacak gibi
en ideali evet lazer kökten çözüm

Kız benim kadar canı tatlı bi kız aldırıyosa sen haydi haydi aldırırsın :D İlk alındığında biraz acıyo ama sonra çok rahat ediyosun bebek gibi oluyo :1: 5 dk da bitiyo sen ne oluyo diyene kadar :1:

Kız benim kadar canı tatlı bi kız aldırıyosa sen haydi haydi aldırırsın :D İlk alındığında biraz acıyo ama sonra çok rahat ediyosun bebek gibi oluyo :1: 5 dk da bitiyo sen ne oluyo diyene kadar :1:

benim canımda çok tatlıdır kız herşeye ağlarım hemen ama canım acıyacak gibi geliyor
aman sanki evlenirken ağda yapmasam olmayacak:1: ALLAH başka dert vermesin
tüm genital mi aldırıyorsun yoksa sadece genital mi?

Ayyyy hayali bile muhteşemmm :39::1: Kank bana önereceğin güzel bi film var mı komedi olursa daha iyi olurrr :1:

komedi olarak babamın penguenlerini izleyebilirsin.
Aşk filmi sil baştanı tavsiye ederim.
3 idiots yine komedi gibi

benim canımda çok tatlıdır kız herşeye ağlarım hemen ama canım acıyacak gibi geliyor
aman sanki evlenirken ağda yapmasam olmayacak:1: ALLAH başka dert vermesin
tüm genital mi aldırıyorsun yoksa sadece genital mi?

Tüm genital canım :1: Yok ağlayacak kadar değil mesela benım bacaklarım daha çok acıyo oramdan :26:

komedi olarak babamın penguenlerini izleyebilirsin.
Aşk filmi sil baştanı tavsiye ederim.
3 idiots yine komedi gibi

Sağol kanka babamın penguenlerini izlicem adınıda sevdimm :1:

Tüm genital canım :1: Yok ağlayacak kadar değil mesela benım bacaklarım daha çok acıyo oramdan :26:

tüm genital ha çok utanç verici o tüm genital ya:17:
evet benimde bacaklarım çok acıyor 4-5 sene önce epilasyon aletimi yenilemiştim braun un son sitemini almışltım o kadar para verip o zamanlaar sonr alamadım onunla canım çok acıdı öyle duruyor köşede bissürü parçası var bide acıyı azaltan mesaj başlığı var bir işe yaramıyor yani
eskiden alırdım makinayla vücudumu şimdi acı eşiğim düştü sanırım dayanamıyorum:26::18:

Son düzenleme:
Back
X