Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım hoş geldin nasılsınnnnn![]()
tüm genital ha çok utanç verici o tüm genital ya
evet benimde bacaklarım çok acıyor 4-5 sene önce epilasyon aletimi yenilemiştim braun un son sitemini almışltım o kadar para verip o zamanlaar sonr alamadım onunla canım çok acıdı öyle duruyor köşede bissürü parçası var bide acıyı azaltan mesaj başlığı var bir işe yaramıyor yani
eskiden alırdım makinayla vücudumu şimdi acı eşiğim düştü sanırım dayanamıyorum:26::18:
Bu ara mutsuzum canım
Kızlar ben 2 sene genitale ağdaya gittim alışmıştım şimdi 5 aydır lazere gidiyorum acı olarak tercihim ağda olurdu![]()
Güzel filmdi eğlendik biz izlerken
kızlaarr eczaneden uyuşturucu bi krem alınıyormuş bölgesel uyuşturuyoo onu kullandktan sonra temizleyeblirsnizz:))) adını hatırlamıyorm ama
Aradığım gibi ozamannnBen geçende kadınlar ne isteri izledim çok güldüm yaaaa
![]()
İlk yaptırdığında öyle ama sonra öyle olmuyo :) Ben kendimde alıyorum bazen ama tertemiz olmuyo öyle :) Epilasyon aleti çok fena kızım alınır mı onunla hiç![]()
hoşş geldimm:)) yaaa kızlaar ada sorun değil de yırtıklar çatlaklar ne olacaaak((( acaba erkekler takılır mı bu çatlaklara
Aradığım gibi ozamannnBen geçende kadınlar ne isteri izledim çok güldüm yaaaa
![]()
Bu ara mutsuzum canım
Kızlar ben 2 sene genitale ağdaya gittim alışmıştım şimdi 5 aydır lazere gidiyorum acı olarak tercihim ağda olurdu![]()
ooo kızlar burdaymıssınız cok canım sıkkındı ıı oldu:)
Haha aynen kank biz daha ne istiyoruz bilmiyoruzKadınlar ne ister biz bile bilmiyorken filmini yapmaları süper olmuştu
Sil baştanı da mutlaka izlemelisin daha fazla geç kalmadan
Benim klasiklerim arasında yerini çoktan aldı o film
Tamam canım kankamda önermişti üç idiotu hepsiciğini izlicem nasipseüç idiotu dehşetle tavsiye ediyorum ayrıca benim adım khan da çok frklı bi film
noldu bacı neyin var hayırdır İNŞALLAH :26:
Haha aynen kank biz daha ne istiyoruz bilmiyoruzOnuda izleyeyim vaktim var nasıl olsa bol bol
Tamam canım kankamda önermişti üç idiotu hepsiciğini izlicem nasipse![]()
Hayırdır beybi düğün stresi mi