Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

kızlaarr eczaneden uyuşturucu bi krem alınıyormuş bölgesel uyuşturuyoo onu kullandktan sonra temizleyeblirsnizz:))) adını hatırlamıyorm ama

tüm genital ha çok utanç verici o tüm genital ya:17:
evet benimde bacaklarım çok acıyor 4-5 sene önce epilasyon aletimi yenilemiştim braun un son sitemini almışltım o kadar para verip o zamanlaar sonr alamadım onunla canım çok acıdı öyle duruyor köşede bissürü parçası var bide acıyı azaltan mesaj başlığı var bir işe yaramıyor yani
eskiden alırdım makinayla vücudumu şimdi acı eşiğim düştü sanırım dayanamıyorum:26::18:

İlk yaptırdığında öyle ama sonra öyle olmuyo :) Ben kendimde alıyorum bazen ama tertemiz olmuyo öyle :) Epilasyon aleti çok fena kızım alınır mı onunla hiç :D

kızlaarr eczaneden uyuşturucu bi krem alınıyormuş bölgesel uyuşturuyoo onu kullandktan sonra temizleyeblirsnizz:))) adını hatırlamıyorm ama

Hoş geldin canım :) Ben aldım onlardan uyuşturmuyor zaten 5 dk lık şey için değmez :1: Bende çatlak yok buarada şimdilik :nazar::1:

Son düzenleme:
Aradığım gibi ozamannn :1: Ben geçende kadınlar ne isteri izledim çok güldüm yaaaa :9:

Kadınlar ne ister biz bile bilmiyorken filmini yapmaları süper olmuştu :1:
Sil baştanı da mutlaka izlemelisin daha fazla geç kalmadan
Benim klasiklerim arasında yerini çoktan aldı o film

İlk yaptırdığında öyle ama sonra öyle olmuyo :) Ben kendimde alıyorum bazen ama tertemiz olmuyo öyle :) Epilasyon aleti çok fena kızım alınır mı onunla hiç :D

ben eskiden bacaklarımı ve koltuk altımı makinayla alıyordum

Son düzenleme:
Bu ara mutsuzum canım :(

Kızlar ben 2 sene genitale ağdaya gittim alışmıştım şimdi 5 aydır lazere gidiyorum acı olarak tercihim ağda olurdu :9:

Neden mutsuzsun kuzum :26: Nasıl yani lazer daha mı çok acıyor tüylerin baya azaldı mı ne kadara gidiyosun fiyat olarak :26:

shanna sil baştan da güzel film ama ben de sana bir kaç favori filmimi önereceğim bunları mutlaka izle
not defteri,aşk yemini,kayıp sevgili ve benim adım khan bunlara var ya ağlamaktan gözlerim şişmiştii:5:

Son düzenleme:
Kadınlar ne ister biz bile bilmiyorken filmini yapmaları süper olmuştu :1:
Sil baştanı da mutlaka izlemelisin daha fazla geç kalmadan
Benim klasiklerim arasında yerini çoktan aldı o film
Haha aynen kank biz daha ne istiyoruz bilmiyoruz :1: Onuda izleyeyim vaktim var nasıl olsa bol bol :8:
üç idiotu dehşetle tavsiye ediyorum ayrıca benim adım khan da çok frklı bi film
Tamam canım kankamda önermişti üç idiotu hepsiciğini izlicem nasipse :8:

Haha aynen kank biz daha ne istiyoruz bilmiyoruz :1: Onuda izleyeyim vaktim var nasıl olsa bol bol :8:

Tamam canım kankamda önermişti üç idiotu hepsiciğini izlicem nasipse :8:

Ben o kadar çok film izledim ki bazen isimleri hatırlamıyorum.
Bi gün sana liste yapayım klasiklerden izledin mi mesela esaretin bedeli, yeşil yol, forrest gump gibi

Back
X