Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlarrr hu hu :)
Kızlar size bi şey danışıcam tırnaklarımla ilgili fikir verirmisiniz iyi yada kötü yorum yaparmısınız :)
Ona göre foto eklicem
Sağol canım :)
Nasıl olmuş kötü yada garip bi yanı varmı :26:
Eki Görüntüle 664433 Eki Görüntüle 664434
Güzel olmuş canım çok hoş duruyor bence
Zaten uzun tırnakta frenchi severim
Kankam sende buralarda mıydınnn :) Napıyosunn buarada sevgilinin doğum günü kutlu olsun birlikte daha nice yıllar inşallah![]()
Yeni girdim kanka hemen de yorum yaptım
Amin kankam sağolasın
Sevgilimin yanına geldim işte oturup sohbet ettik şimdi o mutfağa gidince bende buraya daldım hemen![]()
Aşk kuşları siziiiiiHala hastayım yaaa bugün arkadaşım çağırdı maşanıda getir saçlarımı yap dedi ama gitmedim valla o da düğün yok bişey yok zırt pırt saç yaptırıyor bana :96:
Güzel olmuş canım çok hoş duruyor bence
Zaten uzun tırnakta frenchi severim
Süper olmuş valla tırnak şeklin falan çok hoşş :) Maşallah baya düzgün yapmışsın![]()
Ne yapalım kanka görüşmeden olmuyor
Sen zaten anca bi kaç güne atlatırsın hastalığı kanka havalar desen bi garip zaten evden dışarı adım atma he bir de odanı güzelce havalandır ki mikrop kalmasın
Teşekkürler çok mutlu oldum ama bir şey itiraf edeyim o yüzden sordum kızlar nasıl bi gariplik varmı diye bunlar takma tırnaklarım benim çok hoşuma gitti doğal geldi gözüme ama yinede fikir almak istedim nasıl belli oluyormu çirkin mi vs diye:26:
Teşekkürler çok mutlu oldum ama bir şey itiraf edeyim o yüzden sordum kızlar nasıl bi gariplik varmı diye bunlar takma tırnaklarım benim çok hoşuma gitti doğal geldi gözüme ama yinede fikir almak istedim nasıl belli oluyormu çirkin mi vs diye:26:
Canım takma olduğu çok belli olmuyor fakat anlaşılır vs diyorsan koyu renk ojelerle çok rahat kullanabilirsin.
Ben kendi tırnakların sandım valla gerçekten çok doğal![]()
Koyu renklede denedim akşam öylede çok güzel oldu bi kaç gün sonra koyuda kullancam canım belli olmuyor diyorsanız sorun yok
Kendi tırnaklarım da bu boydaydı canım ama ojeden sarardı bende kestim aldım bunları :26:
evet ya oje çok sarartıyor tırnakları bende sürekli oje sürdüğümden renk renk tırnaklarım sararıyor
feroo ama canım french yapsaydın sarılık belli olamz dı diye düşünüyorum
takma tırnaklar normalde uzun olur sen kendin mi kısalttın bunları bebek
ay evet oje cok sarartıyor ben bı french yapıyorum 40 yılda bır renklı hıc kullanmam , ruj da hiç kullandıgım yok zaten kızlar bana bişeyler oluyo yaaa bakım yapmak zor gelıyo artık
Sağol canım :)hmm harıka olmus uzun oldugu halde kısaltmana gerek yok cunku goze batmıyor tatlım gule gule kullan..
bn takamıyorum boyle seyler bı kere takmıstım benımkı cok kızmıstı:2:
evet ya oje çok sarartıyor tırnakları bende sürekli oje sürdüğümden renk renk tırnaklarım sararıyor
feroo ama canım french yapsaydın sarılık belli olamz dı diye düşünüyorum
takma tırnaklar normalde uzun olur sen kendin mi kısalttın bunları bebek