• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Bizim evler yakın yürüyerek 10 dakika sorun olmuyor fazla
Yatmadan yatmaya dediysem öyle gece 12 de girmiyorum tabi akşam 9 gibi evde oluyorum
Sevgilimde bize geliyor haftada 2-3 gün falan
Mesela yarın o bize gelecek kahve içip annemle sohbet ettikten sonra dolaşmaya çıkıcaz.

ay ne guzelmiş evler yurume mesafesı valla bızım arabayla 10 dakka, tabı 4 ay sonra orası benım evımde olacak sorun kalkacak ınsallah:1:

ay ne guzelmiş evler yurume mesafesı valla bızım arabayla 10 dakka, tabı 4 ay sonra orası benım evımde olacak sorun kalkacak ınsallah:1:

E sizinde azmış kız mesafe
Hayırlısıyla bi evlenin bi daha yok gece 12 den önce ol bilmem ne derdi ortadan kalkacak
Biz de bi an önce iş bulup evlensek başka bişi istemem.
Sevgilimin annesine kalsa askerden döndüğü gün bizi evlendirecekti :1:

Bende eve yatmaya geliyorum gündüzcüyken valla :) Bazende onlarda kalıyorum.
Canım siz nişanlısınız neden surat yapıyor ki annen:26:

Benimde canım istedi canım :)
Mantardan tavuktan bir şey olmaz kilo yapmaz çok :) :)
Yada bu benim tesellim:1:

canım aslında pek bir şey demıyor ama gecenlerde bir sey demıyoruz kızım sana ama abartma eve gelme saatini dedı, sankı kendımı eve geç gelince suclu gıbı hıssedıyorum bılmıyorum yada oyle hıssettırıyor evleneyımde su meseleden kurtulayım artık.ya napalım sonucta yalnız kalıyor onunda canı sıkılıyo,erkenden onu bırakıp eve mı geleyım evde napıcam, yemek yerken beraber tv felan ızlerken zaman gecıp gıdıyor bazen sohbet sarıyor ..öyle işte.

E sizinde azmış kız mesafe
Hayırlısıyla bi evlenin bi daha yok gece 12 den önce ol bilmem ne derdi ortadan kalkacak
Biz de bi an önce iş bulup evlensek başka bişi istemem.
Sevgilimin annesine kalsa askerden döndüğü gün bizi evlendirecekti :1:

yawrum sızde artık cok içli dışlısınız aileler de işin içinde fazla uzatmayın, öncelıgınız iş olsun ama iş olmadan olmaz tabı..

yawrum sızde artık cok içli dışlısınız aileler de işin içinde fazla uzatmayın, öncelıgınız iş olsun ama iş olmadan olmaz tabı..

Canım zaten işe bi girsek haftasına nişan olacak.
Aslında işe girmeden de yapardık sonuçta aileler biliyor, tanışıyor fakat önceliğimiz iş olunca ertelemek zorunda kalıyoruz.
Sürekli dilimizde iş bulup bi an önce düğün yapmak

Canım zaten işe bi girsek haftasına nişan olacak.
Aslında işe girmeden de yapardık sonuçta aileler biliyor, tanışıyor fakat önceliğimiz iş olunca ertelemek zorunda kalıyoruz.
Sürekli dilimizde iş bulup bi an önce düğün yapmak

inşallah canım kısa zamanda gonlunuze gore bı iş bulursunuz..

Ne bileyim sevmiyorum ya garip geliyor. Tadı yok gibi sanki öyle nötr bi yiyecek gibi geliyor bana

Anladım canım :)
canım aslında pek bir şey demıyor ama gecenlerde bir sey demıyoruz kızım sana ama abartma eve gelme saatini dedı, sankı kendımı eve geç gelince suclu gıbı hıssedıyorum bılmıyorum yada oyle hıssettırıyor evleneyımde su meseleden kurtulayım artık.ya napalım sonucta yalnız kalıyor onunda canı sıkılıyo,erkenden onu bırakıp eve mı geleyım evde napıcam, yemek yerken beraber tv felan ızlerken zaman gecıp gıdıyor bazen sohbet sarıyor ..öyle işte.

Hayırlısıyla düğün zamanı gelsinde rahat edin canım.
Sevdiğin insanla aynı evi paylaşmak zamanının tümünü onla geçirmek gibisi yok :)

Kızlarr nasılsınız :) Birazdan film izlemeye geçicem bi bakayım önce kimler buralarda dedimm :)

napıyım canım hep aynı,gelinlik abıyue modellerıne bakıyordum netten:) ewet o fılm bayagı meshur ama ızlemedım ben

Ne güzel ya o günleri bende görürüm en yakın zamanda umarım :31: Evet meşhur baya kuzum ben geçeyim filme geç olmadan fazla gene konuşuruz öpüldün :54:

şu gelini çok begendım
166752_10151331338937021_637301565_n.jpg

Ne güzel ya o günleri bende görürüm en yakın zamanda umarım :31: Evet meşhur baya kuzum ben geçeyim filme geç olmadan fazla gene konuşuruz öpüldün :54:

inşllah tatlım,tmm canm ızle sen gorsz gene ben smdılık buralardaym

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr :24:

Back
X