• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

iyiyim canımm çok şükür. şehir dışındaydım bir haftadır. gittiğim yerde internet yoktu telefondan da yavaş oluyo diye çok katılmadım sohbetlere :1:

sen nasılsın. nasıl gidiyo

Anladım kuzum gezmişsin iyi yapmışsın :1: Bende bildiğin gibiyim anca geziyorum öğlene kadar uyuyorum gece uyuyamıyorum sabaha kadar vampir gibiyim :27:

Anladım kuzum gezmişsin iyi yapmışsın :1: Bende bildiğin gibiyim anca geziyorum öğlene kadar uyuyorum gece uyuyamıyorum sabaha kadar vampir gibiyim :27:

evimi özledim vallaa ya. gerçi geldimde sanki evde oturdum. 10 da otobüsten indim. 12 de kuaföre gittim sonra bikaç bişi aldm eve geldmm

evimi özledim vallaa ya. gerçi geldimde sanki evde oturdum. 10 da otobüsten indim. 12 de kuaföre gittim sonra bikaç bişi aldm eve geldmm

İnsanın evi gibi olmuyo :) Kuzum ben çıkıyorum şimdilik gene konuşuruz öpüldün :54:

offff çok canım sıkılıyo kızlar yaaaaa:ssz:
bugun evımıze gıdıp temızlı yaptım ama sakarlıgım ustumdeydı gene.tavayı yaktım bıde tırnagımı kestım nerdeyse parmagımda gıdıyodu

bugun evımıze gıdıp temızlı yaptım ama sakarlıgım ustumdeydı gene.tavayı yaktım bıde tırnagımı kestım nerdeyse parmagımda gıdıyodu

Geçmiş olsun canım ya nazara mı geldin acaba :26:

Bildiğin gibiyim canım valla çok monoton bi hayatım var :27: Sen neler yaptın

Sabahtan saat 3e kadar bol bol gezdim canım çarşı pazar kuaför falan sonrada sevgilime gittim canım işte şimdide evdeyim bakımlarımı yapıyorum :) Yarın katiplik sınavı var benim için şans dileyin dua edin lütfen :)

Geçmiş olsun canım ya nazara mı geldin acaba :26:

sağol kuzum aklıma gelmedı deıl valla dua okudum ıcımden.tavayıda arka dolaplara sakladım bnmkı gorse dalga gecer kesın yada kızar bı kac sakarlıgım daha olmustu.
ya o tavayı o gormeden nasıl halledebılırım kı, içinde donuk yag vardı kolay yıkansın dıe atese koydum ama dıger bulasıkları hallederken onu unutmusum , mutfak bırden duman oldu,zor aldım ocaktan tavanın içi yağ simsiyah,sonrada tavanın ıcı simsiyah kaldı yandı küül oldu gıtmedı ne kadar ovaladıysam:18:

geçmiş olsun kız
ALLAH korumuş gene cana bişi olmasın mala gelsin takma
çeyizinden bir tavamıydı beybi yoksa nişanlının kullandıklarından mı
bu arada evi temizleyip toplayınca resimlerini göster gıı:32:

Geçmiş olsun canım dikkat et bir şey olmasın :26:

Sabahtan saat 3e kadar bol bol gezdim canım çarşı pazar kuaför falan sonrada sevgilime gittim canım işte şimdide evdeyim bakımlarımı yapıyorum :) Yarın katiplik sınavı var benim için şans dileyin dua edin lütfen :)

bol şans tatlım keske nbbende basvuruları kacırmasaydım 81 di puanım:31:
gerçi bnmki istemıyo adlıyeyı

sağol kuzum aklıma gelmedı deıl valla dua okudum ıcımden.tavayıda arka dolaplara sakladım bnmkı gorse dalga gecer kesın yada kızar bı kac sakarlıgım daha olmustu.
ya o tavayı o gormeden nasıl halledebılırım kı, içinde donuk yag vardı kolay yıkansın dıe atese koydum ama dıger bulasıkları hallederken onu unutmusum , mutfak bırden duman oldu,zor aldım ocaktan tavanın içi yağ simsiyah,sonrada tavanın ıcı simsiyah kaldı yandı küül oldu gıtmedı ne kadar ovaladıysam:18:

kızmaz yahu bir tava senden değerli mi yani sonuçta
eğer o görmeden halletmek istiyorsan çöpe at git
bu arada evine de nas ve felak surelerini oku üfle nazarı alır bebekim

Back
X