• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

geçmiş olsun kız
ALLAH korumuş gene cana bişi olmasın mala gelsin takma
çeyizinden bir tavamıydı beybi yoksa nişanlının kullandıklarından mı
bu arada evi temizleyip toplayınca resimlerini göster gıı:32:

evın bı kac resmı var canm ozel album yapıp koyarım smdı
bebeım çeyızımden deıl ama yenı almıstık yaaa,, bıde tırnagımı ortadan kestım resmen ete dayandı nerdeyse off offf

Sabahtan saat 3e kadar bol bol gezdim canım çarşı pazar kuaför falan sonrada sevgilime gittim canım işte şimdide evdeyim bakımlarımı yapıyorum :) Yarın katiplik sınavı var benim için şans dileyin dua edin lütfen :)

İnşallah hayırlısıyla kazanırsın canımm :) Bende bugün akik taşından kolye yaptırdım kendime üstünde ismim yazıyo akik taşı çok iyiymiş 'güç ve bereket taşıymış :)

kızmaz yahu bir tava senden değerli mi yani sonuçta
eğer o görmeden halletmek istiyorsan çöpe at git
bu arada evine de nas ve felak surelerini oku üfle nazarı alır bebekim

benımkı bıraz maço sakarlık yaptıgım zaman olsun bebeım deyıp gecmıyo ya kızıo ya dalga gecıo:18:

İnşallah hayırlısıyla kazanırsın canımm :) Bende bugün akik taşından kolye yaptırdım kendime üstünde ismim yazıyo akik taşı çok iyiymiş 'güç ve bereket taşıymış :)

akik iyidir tyawrum bende de var peygamberımız ustunde akik tasırmıs

Kızlar ben çıkıyorum uyku bastırdı iyi geceler herkese öpüldünüz :54:

size özel album yaptım bacılar

akik iyidir tyawrum bende de var peygamberımız ustunde akik tasırmıs

hakikaten mi ben de alayım o zaman demek ki kötü enerjiyi alıyor vücuttan
benim de şu aralar ALLAH yazılı altın kolyeler çok hoşuma gidiyor ya hatta bayılıyorum yani
bak model göstereyim
$14012010225256.webp

çok güzel ya müthiş bişi...

Son düzenleme:
benımkı bıraz maço sakarlık yaptıgım zaman olsun bebeım deyıp gecmıyo ya kızıo ya dalga gecıo:18:

maçoysa kızar atarlanabilir evet
dediğim gibi işte çöpe at gitsin yokluğunu farkeder mi sevdiği bir tava mıydı
aa bulamıyorum bende yaa dersin:)
bu arada evin süper süperrrr güle güle oturun

Shanna sen ne alemdesin beybiii ne var ne yok ne zamandır görüşemedik:3:

maçoysa kızar atarlanabilir evet
dediğim gibi işte çöpe at gitsin yokluğunu farkeder mi sevdiği bir tava mıydı
aa bulamıyorum bende yaa dersin:)
bu arada evin süper süperrrr güle güle oturun

Shanna sen ne alemdesin beybiii ne var ne yok ne zamandır görüşemedik:3:

saol kuzum inşallah. çöpe atsam yoklugunu anlayabılır yenı aldık onda sucuk kızartmak guzel oluodu sorabılır yanı:1:

Amin canım.
Bi ara göstersene canım kolyeni merak ettim iyi günlerde kullan :)
size özel album yaptım bacılar

Çok güzel canım odanız allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin çok beğendim:nazar:

Kızlar bi kaç gündür kk da çok takılamadığımdan buraya pek bakamadım bugünde çok gezdim kitaplarımı aldım ölüyorum yorgunluktan yarın akşam toplanalım iyi bi muhabbet çevirelim eskisi gibiii :8:Özledim sizleri yahu :16:

Back
X