• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Kendime güveniyorum aslında ona da güveniyorum.
En yakın arkadaşımı 7 yıllık sevgilisi aldattı asla yapmazdı , sonra komşumuzun kızının eşi 15 yıllık iç içe büyüdüğüm asla ama asla yapmaz dediğimiz insan . Bunlar beni etkiledi sedulu .

Etkilenmek ayrı bir olay senin sevgiline yaşattıkların ayrı
Güveniyorum yazıyorsun ama gerçekten içten mi bu ?
Kimsenin iç yüzünü bilemezsin ki asla yapmaz diyemezsin kimse için
Bu yüzden düşünmeyi bırakmalısın ve anı bu dakikayı bu saniyeyi yaşamalısın.
Öteki türlü hem sana hemde sevgiline eziyet olur ve bi süre sonra bu baskıları sevgilin normal karşılamaz
Aynısının sana yapıldığını düşünsene sürekli bi gözetim altındasın neden işten 5 dakika önce çıktın o 5 dakika ne yaptın vs... diye sorular ...
O yüzden toparla bi an önce kendini

Mesela kızlar dün işyerine gitcektim gelme geç çıkıcam yarın gelirsin dedi eve git geç olacak dedi.
Dediği saatten yarım saat erken çıkmış ben aradığımda minübüsteydi nerdesin dedim minibüs dedi bana yalan söyledin bişey vardı falan dedim çıktım bile dememişsin dedim dedi aklından başka bişey geçmesin yanlış düşünceksin diye demedim falan dedi. Yalan söylüyorsun dedim yüzüne kapattım Yalan söylememiş mi ama çıkmadı o saatte . Ben şuan bunlardan inanılmaz kuşku duyuyorum.

Canım yarım saat önceymiş sonraymış bunlara takılı kalma.Yine kuşku duymandn çekinmiş sanırım dediği gibi, rahat ol.Eğer içinde aldatmak varsa onu engelleyemezsin bi şekilde yapar ama seni gerçekten seviyorsa yapmaz böyle düşün rahatla :34:

Bende dün ilk defa gördüm aldım hemen :1: Kanka cildiyeyede gittim daha çok iltihaplı sivilce çıkarmak dışında bi işe yaramadı :( Yanak bölgemde, sırtımdada var biraz :(

Hadi ya benim kardeşimde de vardı sivilce problemi cildiye doktoru bi krem verdi kurtuldu sivilcelerden
Şimdi yine bi tane iltihaplı çıktı sivilcesi doktor hemen antibiyotik yazmış bi hafta içinde geçti

Ah ahh bu çevrede olanlar bitenler işte bunlar yüzünden paranoyağa bağlıyor insan...
Bende öyleydim ve inan ilişkiye çok zarar veriyor...
Yapma canım öyle kulaklarını tıka gözlerini kapa ve çevreden etkilenme...
Kendine güveniyormuşsun onada güveniyormuşsun o zaman bu şekilde yaparak onu boğma...
Kendini onun yerine koy sen sadık olduğun halde adam gelicek sana sen beni aldatıyorsun sen bana yalan söylüyorsun vs dese sürekli sen nasıl hissedersin?
psikolojik baskıdır bu resmen....

Bende doğal olarak isyan etmiştim.
Ona hak veriyorum ama bugun söz verdim daha yapmayacağım böyle.

Hadi ya benim kardeşimde de vardı sivilce problemi cildiye doktoru bi krem verdi kurtuldu sivilcelerden
Şimdi yine bi tane iltihaplı çıktı sivilcesi doktor hemen antibiyotik yazmış bi hafta içinde geçti

Demekki ona baya etkili ilaçlar yazmış kanka benimkiler işe yaramadı :26: Kızlar ben çıkıyorum film izlerim büyük ihtimalle öptüm hepinizi :16:

Etkilenmek ayrı bir olay senin sevgiline yaşattıkların ayrı
Güveniyorum yazıyorsun ama gerçekten içten mi bu ?
Kimsenin iç yüzünü bilemezsin ki asla yapmaz diyemezsin kimse için
Bu yüzden düşünmeyi bırakmalısın ve anı bu dakikayı bu saniyeyi yaşamalısın.
Öteki türlü hem sana hemde sevgiline eziyet olur ve bi süre sonra bu baskıları sevgilin normal karşılamaz
Aynısının sana yapıldığını düşünsene sürekli bi gözetim altındasın neden işten 5 dakika önce çıktın o 5 dakika ne yaptın vs... diye sorular ...
O yüzden toparla bi an önce kendini

Ona gerçekten güveniyorum ben .
2.5 yıldır beraberiz yanlış bişey yaşamadım onda.
Bu 1 aylık bir süreç içerisinde olanlar.
Böyle bir baskım olayım yoktu sedulu.
Zaten bugun gittim iş yerine konuştuk , yapmayacağım böyle bişey daha fazla.
İnan ki benim arkadaşlarım bile olayları yanlış yorumladığımı onun öyle biri olmadığını söylüyorlar.
Bende kendime gelmeye 2.5 yılı çöpe atmaya niyetim olmadığına karar verdim .
Böyle üstüne gitmeyeceğim ona ve sevgisine inanıyorum çünkü.

Canım yarım saat önceymiş sonraymış bunlara takılı kalma.Yine kuşku duymandn çekinmiş sanırım dediği gibi, rahat ol.Eğer içinde aldatmak varsa onu engelleyemezsin bi şekilde yapar ama seni gerçekten seviyorsa yapmaz böyle düşün rahatla :34:

Bundan sonra yapmayacağım canım bugun konuştuk iyice.

Demekki ona baya etkili ilaçlar yazmış kanka benimkiler işe yaramadı :26: Kızlar ben çıkıyorum film izlerim büyük ihtimalle öptüm hepinizi :16:

Hangi film kanka bende film izleyeceğim şimdi

Ona gerçekten güveniyorum ben .
2.5 yıldır beraberiz yanlış bişey yaşamadım onda.
Bu 1 aylık bir süreç içerisinde olanlar.
Böyle bir baskım olayım yoktu sedulu.
Zaten bugun gittim iş yerine konuştuk , yapmayacağım böyle bişey daha fazla.
İnan ki benim arkadaşlarım bile olayları yanlış yorumladığımı onun öyle biri olmadığını söylüyorlar.
Bende kendime gelmeye 2.5 yılı çöpe atmaya niyetim olmadığına karar verdim .
Böyle üstüne gitmeyeceğim ona ve sevgisine inanıyorum çünkü.

Bundan sonra yapmayacağım canım bugun konuştuk iyice.

heh bak işte kendin diyorsun ne güzel 2.5 yılı çöpe atmaya niyetin yoksa boşver çevrendekileri, okuduklarını.
Sen kendi ilişkine bak hayatını yaşa güzel güzel

Hangi film kanka bende film izleyeceğim şimdi

heh bak işte kendin diyorsun ne güzel 2.5 yılı çöpe atmaya niyetin yoksa boşver çevrendekileri, okuduklarını.
Sen kendi ilişkine bak hayatını yaşa güzel güzel

Kankam izlemedim ya annemle oturduk biraz uyku bastırdı uyudum:1: Sen neyi izledin :)

Kankam izlemedim ya annemle oturduk biraz uyku bastırdı uyudum:1: Sen neyi izledin :)

Interstate 60: Episodes of the Road filmini izledim biraz masalsı anlatım vardı hoşuma gitti genellikle tim burton yapar masalsı anlatım severim.

Interstate 60: Episodes of the Road filmini izledim biraz masalsı anlatım vardı hoşuma gitti genellikle tim burton yapar masalsı anlatım severim.

Anladım canım bende izlerim bi ara :) Of bugün çok sıkıcı :26:

Anladım canım bende izlerim bi ara :) Of bugün çok sıkıcı :26:

Evet kanka ya sıkıcı bi hava var ama hafta sonu yine sıcak olacakmış burası
Olsun da bol bol çıkalım dolaşalım d vitamini toplayalım :27:

Evet kanka ya sıkıcı bi hava var ama hafta sonu yine sıcak olacakmış burası
Olsun da bol bol çıkalım dolaşalım d vitamini toplayalım :27:

Şu hayatta en sevdiğim şeylerden birisi güneşin tenime sımsıcak vurmasıdır kanka :27: Olsun olsun bende arkadaşla çıkarım dolaşırım :21:

Mrb canım nasılsın :) Evet ya hava kötü böyle zamanlarda ben çok hüzünlü oluyorum :59:

İyiyim canım buraya yazdım sonra dizi açtım unutmuşum burayı :)
Sen nasılsın :)
Yağmurlu havayı severim ama evde olmamam gerek yani dışarda çarşıda kafede vs olunca güzel oluyor :)Evde ruhum sıkılıyor :)
Birde benimki işte gececi iyice sıkılmaya başladı canım :(

Şu hayatta en sevdiğim şeylerden birisi güneşin tenime sımsıcak vurmasıdır kanka :27: Olsun olsun bende arkadaşla çıkarım dolaşırım :21:

Ben gene güneşten tırım tırım kaçıyorum :1:

İyiyim canım buraya yazdım sonra dizi açtım unutmuşum burayı :)
Sen nasılsın :)
Yağmurlu havayı severim ama evde olmamam gerek yani dışarda çarşıda kafede vs olunca güzel oluyor :)Evde ruhum sıkılıyor :)
Birde benimki işte gececi iyice sıkılmaya başladı canım :(

Ben gene güneşten tırım tırım kaçıyorum :1:

İyiyim kuzum nolsun işte :) Benimde arkadaşlarımın hepsi çalışıyo bi ben iş bulamadım :( Neden kaçıyosun canım insana neşe veriyo ya bayılıyorum güneşe :16:

İyiyim kuzum nolsun işte :) Benimde arkadaşlarımın hepsi çalışıyo bi ben iş bulamadım :( Neden kaçıyosun canım insana neşe veriyo ya bayılıyorum güneşe :16:

Canım ben esmerim bi tek denize gittiğimde hiç kaçmadan güneşte gezerim :)
Güneşlenirim aldırmam falan :)
Ama burdayken daha ilkbahardan başlıyorum güneş koruyucularımı sürmeye işte o zaman biraz daha rahat güneşte dolanıyorum ama aşırı sıcaklardan nefret ediyorum su gibi terliyor insan günde kaç kere banyo alıyorum bazen bi bilsen ama yok banamısın demiyor.Birde güneş ışınları zaten insan cildi için çokta yararlı bir şey değil...Cildi çok yoruyor.

Canım ben esmerim bi tek denize gittiğimde hiç kaçmadan güneşte gezerim :)
Güneşlenirim aldırmam falan :)
Ama burdayken daha ilkbahardan başlıyorum güneş koruyucularımı sürmeye işte o zaman biraz daha rahat güneşte dolanıyorum ama aşırı sıcaklardan nefret ediyorum su gibi terliyor insan günde kaç kere banyo alıyorum bazen bi bilsen ama yok banamısın demiyor.Birde güneş ışınları zaten insan cildi için çokta yararlı bir şey değil...Cildi çok yoruyor.

Anladım canım :) Evt senin ten rengin çok hoştu hatırlıyorum:nazar: Küçükken bende esmerdim ama sonradan ne olduysa beyazladım değiştim :1: Daha dün küçük kuzenim diyo eski fotolara bakmış sen çok karaymışsın Shanna abla diyo :1:

Back
X