- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
Bende iyiyim canım :)Ve aynen akraba akreptir katılıyorum geçen gün büyük halamın nasıl bi insan olduğunu öğrendim görende onu sessiz sakin ağırbaşlı sanar ama yılan demek az kalırmış ona... İnsanlar kesinlikle göründüğü gibi değil Allahtan mesafeliyim baba tarafıyla..
Canım insan bi şeyi kınar onun başına kınadığından daha büyüğü gelir daha kötüsü ...
Bak o fabrikaya girdi ya onun kınadığı şeyden fazlası gelicek başına bence bu daha başlangıç...
O kadar fabrika var türkiyede binlerce insanın karnını doyuruyor.Onun söylediği laf ne kadar çirkin...
O dediği tarz insanlar sadece fabrikada yok her yerde var...
İrtibatınızı neden kesmiyorsunuz ki bu kadınla siz... Sonuçta kardeş ama iyilikten çok kötülüğü dokunuyorsa uzak durmak lazım...
Kuzum ben gitmiyorum adam akıllı evine zaten.Çağırıyor bir sürü bahane uyduruyorum.Gitsemde bir sürü laf söylüyor her seferinde.Biz anneannemle yaşıyoruz annesi olduğu için mutlaka gelip gidiyor, bi de kardeş sonuçta mecbur konuşuluyor az çok.Annemde çok kırgın teyzeme ama ne yapsın.İnşallah o havada burnu daha çok kırılır :)