• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Ben tanıdım bileeeeee :) Napıyosun canımmm :16:

Kuzum ya hiç kaçmıyo senden bi öncekindede tanımıştın :1:
İyiyim ne olsun iş güç gidiyo canımm benim sen nasılsın ? :61:
Bu arada bi şey sorucam bu ifadeler bende altta gözükmüyor ben ezberimde oldugu için yazarak kullanıyorum şimdi ama gözüksün ya nasıl olacak ki o ? :1:

Kuzum ya hiç kaçmıyo senden bi öncekindede tanımıştın :1:
İyiyim ne olsun iş güç gidiyo canımm benim sen nasılsın ? :61:
Bu arada bi şey sorucam bu ifadeler bende altta gözükmüyor ben ezberimde oldugu için yazarak kullanıyorum şimdi ama gözüksün ya nasıl olacak ki o ? :1:

Benden kaçmaz asla :1: İnsanların konuşma tarzlarını, yazı tarzlarını ifadelerini çok benimserim o yüzden anında anlıyorum :1: İyi bende nolsun bildiğin gibiyim :) Kuzum biliyodum ama unuttum bende valla nerden yapılıyor :26:

Selam kızlar hepinizee şu an kendimi anlatamıyorum kim oldugumu ama beni tanıyorsunuz önceden :61:
Özel mesaj atabilir duruma gelince bilgilendiririrm sizi. Şimdi ifşa etmek istemiyorum kendimi :61:

ben tanıyamadım:26:
kızlar bir rahat durun sürekli nick değişikliği yapıyorsunuz kafam karışıyor iyicene

İyi geceler kızlar :ssz:

İyi geceleer seduluu sen tanıdın mı ki beni shanna ilk mesajımdan çaktı :1:
Tanıdıysanda çaktırma :1:
Benden kaçmaz asla :1: İnsanların konuşma tarzlarını, yazı tarzlarını ifadelerini çok benimserim o yüzden anında anlıyorum :1: İyi bende nolsun bildiğin gibiyim :) Kuzum biliyodum ama unuttum bende valla nerden yapılıyor :26:
Gerçekten süpersin bu konuda balım ne deyim şimdi :1: Seninkiyle nasıl gidiyor ?
ben tanıyamadım:26:
kızlar bir rahat durun sürekli nick değişikliği yapıyorsunuz kafam karışıyor iyicene
Imm ifşa olmadan nasıl anlatayımki bilemedim ben şimdi :)

Kuzum hiç olmadı bende mantar maşallah diyeyim:nazar: zor bi rahatsızlık.Ben avonu 2 yıldır kullanıyorum daha hiç zararını görmedim ama bitince eczaneden alayım bende :)

eczaneden al canım mutlaka ben de avon kullandım eskiden doktorum bırak onu kullanma dedi

Son düzenleme:

Gerçekten süpersin bu konuda balım ne deyim şimdi :1: Seninkiyle nasıl gidiyor ?

Aklıma geliyor bi isim ama dur bakalım :1::1:

neden ifşa olmak istemiyorsun sevgilin falan mı yakaladı noldu gıı
buzlarülkesi,the beyin ,berceste
hangisisin

Eh işte kırıyo beni arada ama :31:Sen napıyosun seninkiyle nasıl gidiyor :)

Anladım kankım özleşin azıcık arada :1: Bu 10 dk engelini beklemek sinir ediyo beni :26:

Kız özleşmez miyiz hiç
Geçen sene yazın o yazlığa gitti ben burda kaldım daha 3 gün olmadı ben gelicem seni alıcam demeye başladı.
Sabah oldu bu atlamış arabaya yoldayım hazırlan demez mi :1:
Deli çocuk vesselam :27:

Pro ol kanka on dakikaya takılma ya da msn aç :27:

neden ifşa olmak istemiyorsun sevgilin falan mı yakaladı noldu gıı
buzlarülkesi,the beyin ,berceste
hangisisin

Kız ifşa olmak istemiyorum diyo açık açık soruyosun kız :1: Dur on dk bekle yazarım özelden kim olduğunu :1:

Ya benimki kaza yapmış iş dönüşü ulaşamıyordum az önce ablamdan aradı beni kulağımda bi şey var falan dedi bi garip konusuyordu beyin cerrahına göstericekler falan bi şeyler dedi bi şey yoktur umarım ya ne oluyor ki of..

Kız özleşmez miyiz hiç
Geçen sene yazın o yazlığa gitti ben burda kaldım daha 3 gün olmadı ben gelicem seni alıcam demeye başladı.
Sabah oldu bu atlamış arabaya yoldayım hazırlan demez mi :1:
Deli çocuk vesselam :27:

Pro ol kanka on dakikaya takılma ya da msn aç :27:

Şanslı hatunsun kanka değerini bil çocuğun gayet değer veriyo, açıkça belli ediyo duygularını sensiz yapamıyor 3 gün bile maşallah :nazar: Pro olucam zaten 1-2 aya kadar :1:

Ya benimki kaza yapmış iş dönüşü ulaşamıyordum az önce ablamdan aradı beni kulağımda bi şey var falan dedi bi garip konusuyordu beyin cerrahına göstericekler falan bi şeyler dedi bi şey yoktur umarım ya ne oluyor ki of..

ALLAH korusun canım aklına kötü şeyler getirme ,RABBİM sevgilini korumuş çok şükür
geçmiş olsun

Anaa :53:
Nasıl kaza yani araba kazası mı şimdi hastaneye mi gidiyor ki inşallah yoktur bi durum

Şanslı hatunsun kanka değerini bil çocuğun gayet değer veriyo, açıkça belli ediyo duygularını sensiz yapamıyor 3 gün bile maşallah :nazar: Pro olucam zaten 1-2 aya kadar :1:

Duygularını hemen belli eder yavrum :23:
Bende aynı şekilde karşılık veriyorum ona sonuçta hep bana hep bana olmuyor
Bende umulmadık anda sürprizler yapmaya bayılıyorum.
Pro ol tabi kanka nimetlerinden faydalan sende

Back
X