• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Ondan önce tanıdım ki balım yazmandan :27::27:
Yok ama bugün değilim sevgilimle
Hem kız sen bu saatlerde pek uğramazdın :15:

Ben yarın gece gidicemde balım sabah erken kalkmayacağım diye rahatım diye geldim..

ALLAH korusun canım aklına kötü şeyler getirme ,RABBİM sevgilini korumuş çok şükür
geçmiş olsun

Ama bilmiyorumki şu an nasıl kulağına ne oldu, sersem gibi konuşuyodu telefonda :(

Anaa :53:
Nasıl kaza yani araba kazası mı şimdi hastaneye mi gidiyor ki inşallah yoktur bi durum

Duygularını hemen belli eder yavrum :23:
Bende aynı şekilde karşılık veriyorum ona sonuçta hep bana hep bana olmuyor
Bende umulmadık anda sürprizler yapmaya bayılıyorum.
Pro ol tabi kanka nimetlerinden faydalan sende

Zaten tek taraflı olduğu zaman bi süre sonra veren taraf yoruluyor gerçekten canı acımaya başlıyor(benim gibi).Bugün bi topikte balık burcu kocalarından bahsetmiş evli arkadaşlarımızdan bazıları.Yazdıkları çok dikkatimi çekti.Kocam balık burcu öyle çok ilgi sevgi gösteriyor ki onun bu büyük sevgisinin karşılığını veremeyeceksin diye korkuyosun.İlgisi çok sıkıyor gibilerinden yazmışlar.Bende böyleyim yanlış yapıyorum işte :)

Ben yarın gece gidicemde balım sabah erken kalkmayacağım diye rahatım diye geldim..

Ama bilmiyorumki şu an nasıl kulağına ne oldu, sersem gibi konuşuyodu telefonda :(

Hee tamam o zaman yoksa hep erkenden çıkıyordun yani

Anaa :53:
Nasıl kaza yani araba kazası mı şimdi hastaneye mi gidiyor ki inşallah yoktur bi durum

Duygularını hemen belli eder yavrum :23:
Bende aynı şekilde karşılık veriyorum ona sonuçta hep bana hep bana olmuyor
Bende umulmadık anda sürprizler yapmaya bayılıyorum.
Pro ol tabi kanka nimetlerinden faydalan sende

Abisiyle konuştuk şimdi hastanedelermiş garajdan çıkarken başka bi araba çarpmış sürüklenmişler arabayla air back patlamış kulağım çok ağrıyo diyormuş başını da çarpmış olabilirmiş hatırlamıyo tam tomo çektireceklermiş şimdi umarım kötü bir şdurum yoktur kızlar :(

Zaten tek taraflı olduğu zaman bi süre sonra veren taraf yoruluyor gerçekten canı acımaya başlıyor(benim gibi).Bugün bi topikte balık burcu kocalarından bahsetmiş evli arkadaşlarımızdan bazıları.Yazdıkları çok dikkatimi çekti.Kocam balık burcu öyle çok ilgi sevgi gösteriyor ki onun bu büyük sevgisinin karşılığını veremeyeceksin diye korkuyosun.İlgisi çok sıkıyor gibilerinden yazmışlar.Bende böyleyim yanlış yapıyorum işte :)

Aşırı duygusallıktan ve ilgiden kaynaklı işte durum.
Dozuna göre ayarlasan hiç bir sorun olmaz.
Ama tabi balıklara az geliyor hep az geliyor daha yoğun ilgi daha yoğun sevgi vermek istiyorlar :31:
Bi yere kadar işte o da hata yaptığını fark edince ilgi bi anda soğukluğa dönüşür karşı taraf ne olduğunu bile anlamaz

Abisiyle konuştuk şimdi hastanedelermiş garajdan çıkarken başka bi araba çarpmış sürüklenmişler arabayla air back patlamış kulağım çok ağrıyo diyormuş başını da çarpmış olabilirmiş hatırlamıyo tam tomo çektireceklermiş şimdi umarım kötü bir şdurum yoktur kızlar :(

umrım kötü bişiyi yoktur canım
ALLAH yar ve yardımcısı olsun İNŞALLAH ,sağlık versin AMİN

Bence patlamanın etkisiyle kulak sarsılmış olabilir. Kazanın şokuyla da bişi hatırlamaz.
İnşallah kötü bi durum olmaz çok geçmiş olsun

umrım kötü bişiyi yoktur canım
ALLAH yar ve yardımcısı olsun İNŞALLAH ,sağlık versin AMİN

Amin atroşum inşallah sorunsuz bi şekilde arar beni sesini duyarım..

Bence patlamanın etkisiyle kulak sarsılmış olabilir. Kazanın şokuyla da bişi hatırlamaz.
İnşallah kötü bi durum olmaz çok geçmiş olsun

Belkide bilmiyorum ki.. umarım bir sorun yoktur..
İŞte şimdi yanında olmak isterdim onun :(

Kuzum çok geçmiş olsun inşallah yoktur bişeyi kötü bi kaza olmuş gene verilmiş sadakaları varmış :( Sen çok yıpratma kendini dua et

Aşırı duygusallıktan ve ilgiden kaynaklı işte durum.
Dozuna göre ayarlasan hiç bir sorun olmaz.
Ama tabi balıklara az geliyor hep az geliyor daha yoğun ilgi daha yoğun sevgi vermek istiyorlar :31:
Bi yere kadar işte o da hata yaptığını fark edince ilgi bi anda soğukluğa dönüşür karşı taraf ne olduğunu bile anlamaz

Nefret ediyorum burcumdanda karakterimden de :26: Bu arada pro üye olunca ne kadar ödedin kanka :44:

lenobia seni tanıdım shanna sayesinde:3::3::3:,,

shannacım evet balıklar gerçekten çok ilgili oluyorlar benim kuzenimin 14 yaşlarında bir oğlu var herkese karşı ailede çok ilgili bir çocuk ,her gelişinde her karşılaşmada şapur şupur öper sever durur artık sıkılıyorum ayy yeter artık diyorum içimden o hala öpmeye deevam ediyor yani
hatta o kadar ince bir çocuk ki bize her gelişinde neredeyse ben canga çikolatayı seviyorum diye alır getirir vayy diyorum bu yaşta bu romantizm senin karın çok şanslı olucak yavruş diyorum :9:

Son düzenleme:
lenobia seni tanıdım shanna sayesinde:3::3::3:,,

shannacım evet balıklar gerçekten çok ilgili oluyorlar benim kuzenimin 14 yaşlarında bir oğlu var herkese karşı ailede çok ilgili bir çocuk ,her gelişinde her karşılaşmada şapur şupur öper sever durur artık sıkılıyorum ayy yeter artık diyorum içimden o hala öpmeye deevam ediyor yani
hatta o kadar ince bir çocuk ki bize her gelişinde neredeyse ben canga çikolatayı seviyorum diye alır getirir vayy diyorum bu yaşta bu romantizm senin karın çok şanslı olucak yavruş diyorum :9:

Aynı ben işte :9: Yeter deme kız benim burçtaşıma yazık ona :1: Evet şanslı olur ama ilgiden sıkılmazsa tabiki ona onun gbi duygusal burç lazım yengeç, balık olabilir çok mutlu olurlar birbirlerini anlarlar çünkü :31:

Aynı ben işte :9: Yeter deme kız benim burçtaşıma yazık ona :1: Evet şanslı olur ama ilgiden sıkılmazsa tabiki ona onun gbi duygusal burç lazım yengeç, balık olabilir çok mutlu olurlar birbirlerini anlarlar çünkü :31:

bilmiyorum hiç balık burcunda bir sevgilim olmadı
ama oğlak burcu var mesela aaaa aşırı ilgisiz oluyor oğlakta sevdiğini söylemez,aşkım canım falan demez,hiç umursamaz,ne yapıyorsun ne haldesin diye sormaz,seni merak etmez,vs.:51:

İzleyecek film bulamıyorum ya kaldım böyle :27:

İzleyecek film bulamıyorum ya kaldım böyle :27:

Kıyamam ya :1: Çok uzun zaman önce izlediğin ama aşırı beğendiğin filmi tekrar izleyebilirsin mesela kank yaratıcı mıyım bilmem :27:

bilmiyorum hiç balık burcunda bir sevgilim olmadı
ama oğlak burcu var mesela aaaa aşırı ilgisiz oluyor oğlakta sevdiğini söylemez,aşkım canım falan demez,hiç umursamaz,ne yapıyorsun ne haldesin diye sormaz,seni merak etmez,vs.:51:

Ah kovam ah yaktın beni :1: O da öyle aşkım,bebeğim falan der ama öyle çok ilgili değil ve lafı söylerken kırılır mısın üzülür müsün düşünmez :31:

Kıyamam ya :1: Çok uzun zaman önce izlediğin ama aşırı beğendiğin filmi tekrar izleyebilirsin mesela kank yaratıcı mıyım bilmem :27:

Aynen öyle yapacağım kanka
Ben Harry Potter serisine geri döneyim en iyisi :27:

Kızlar bu arada söylemeyi unuttum sizlerede danışayım yaza saç rengimi açmak istiyorum sarı bakır tonları düşünüorum gerçi saçlarımı çok yıpratacak ama uzunlar baya kestiricem biraz tabi kaş rengimide açıcam hangi tonlar bana gider sizce :26:

Back
X