- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
Ben bugün erkek arkadaşıma gitmiştim evlerine. Anneside vardı. Neyse akşam oldu ben kalktım erkek arkadaşım geçirdi beni çıktım evden. eve gidincede ders için grup olarak rapor hazırlamamız gerekiyordu. Grup arkadaşlarımdan birini aradım (kız) apartmandan çıkınca. biz konuşmaya başladık bir dakika geçmeden sevgilim aramaya başladı arkadaşımı bekletmeye alıp onunla konuştum. Kimle konuşuyorsun sen falan dedi. Anlattım kimle konuştuğumu niye aradığımı keyifli keyifli. güzel bir gün geçirmişiz ben mutluyum ya. Neyse işte sevgilim hemen evden çıkar çıkmaz mı aradın annem söylemese haberim olmıcaktı dedi. şaşırdım ne dediki annen dedim. annem sen çıkınca camdan seni görmüş. hemen çıkar çıkmaz biriyle konuşmaya başladı dedi bana dedi. Ben çok sinirlendim. çok kırıcı bu ben kiminle konuşabilirim ki. Senin yanında da konuşabilirdim ama zamanımızdan gitmesin diye çıkınca aradım dedim. Birinin evinden çıkar çıkmaz başkasını aramak ayıptır dedi. Kusura bakma düşünemedm fesat olmadığım için dedim
Böyle işte. acaba ben mi abartıyorum. annesinin hemen şikayet eder gibi söylemesi yanlış değil mi sizcede ?
Böyle işte. acaba ben mi abartıyorum. annesinin hemen şikayet eder gibi söylemesi yanlış değil mi sizcede ?