• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Selam canım hoş geldin napıyosun spora devam galiba topiğe yazdıklarını görüyorum:1:

hoşbuldum canım :)
Spora devam canım çok yoruluyorum bi de bugün benimkiyle piknik yaptık bol bol da yürüdük ormanda, gidip gelmeside yürüyerek oldu benim bacaklar iflas :))

Selam kızlaar ben geldim bu arada shanna bende merak saldım bu aralar lense alıcam önümüzdeki ay tam olarak netleşeyeim bi :1:

Selam kızlaar ben geldim bu arada shanna bende merak saldım bu aralar lense alıcam önümüzdeki ay tam olarak netleşeyeim bi :1:

Selam canımm hoş geldin :) Al kuzum benim rengi nasıl sence doğal mı ? Sen ne marka ve renk düşünüyosun ? Ah bide batma ve kayma yapmasa elegance lens kullananlar topiğini okumuştum hiç kayma yaptığına dair bişey okumamıştım ama gözden göze değişiyor heralde :26:

Selam canımm hoş geldin :) Al kuzum benim rengi nasıl sence doğal mı ? Sen ne marka ve renk düşünüyosun ? Ah bide batma ve kayma yapmasa elegance lens kullananlar topiğini okumuştum hiç kayma yaptığına dair bişey okumamıştım ama gözden göze değişiyor heralde :26:

Renk güzel ama senin alttan kahveler çıkmış o yüzden pek doğal durmuyor gibi balım ben solotica cor ice bunu çok beğendim ama bana gider mi bilemiyorum :26:

Renk güzel ama senin alttan kahveler çıkmış o yüzden pek doğal durmuyor gibi balım ben solotica cor ice bunu çok beğendim ama bana gider mi bilemiyorum :26:

Kahvesi görünmeyen lens ben görmedim ama insanın kendi göz rengi mutlaka çıkıyor :26: Aslında sana mel daha çok yakışır gibi geldi esmersin ya ice mavi dmi :44:

Balım özel mesaj atamıyorum ya henüz ama evet o benim bide o fotolar gölge vs falan o kadar esmer değilim bi de yazın çekilien fotolar o yüzden biz burda 40-45 derece güneşle mecbur o hala geliyoruz :1:

Balım özel mesaj atamıyorum ya henüz ama evet o benim bide o fotolar gölge vs falan o kadar esmer değilim bi de yazın çekilien fotolar o yüzden biz burda 40-45 derece güneşle mecbur o hala geliyoruz :1:

Anladım canımm evet yanmışsındır tabi ben ne zaman olduğunu bilmediğim için aklımda öyle kalmış :1:

Pahalıymıs ya . .

Evet bide ilk kez lens kullanıcam sende öyle sanırım alışabilecek miyiz, gözümüze uyacak mı vs bir sürü şey var.Lensleri çıkardım gözlerim hala yanıyor :31:

Selam kızlar ben geldim :)
Shanna tatlım lenslerin hayırlı olsun ama lens olduğu çok belli :26:
Başka fotolardan hoşuna gitmiş olabilir ama ben foto haricinde doğal olmadığı kanatindeyim canım çevreden tepkiler nasıl ?

Selam kızlar ben geldim :)
Shanna tatlım lenslerin hayırlı olsun ama lens olduğu çok belli :26:
Başka fotolardan hoşuna gitmiş olabilir ama ben foto haricinde doğal olmadığı kanatindeyim canım çevreden tepkiler nasıl ?
Selam canım hoş geldin :) Taktığımda görenler kahve gözlü olduğunu bilmesek anlamazdık dediler ama bak içime kurt düştü şimdi :26:

Back
X