• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

merhabalar kızlar bakınırken rastladım bu topiğe
canım seninle aynı dertten muzdaripim o yüzden yazmak istedin seni çok iyi anlıyorum gel desen bir türlü, sen gitsen bir türlü, kaç yıldır birliktesin bilmiyorum ama ben 5 yıldır bu konuya bir çözüm bulabilmiş değilim maalesef. ne bitirmeye cesaretim var ne de böyle devam etmeye aslında:26:

Merhaba canım :) Biz 5 yıldır tanışıyoruz yaklaşık 2 buçuk yıldır birlikteyiz.Sizde mi uzaksınız buluşamıyorsunuz ? Konuşmayı denedin mi ? Sizin aranızda kaç saat var ? Ay çok soru sordum galiba :1:

Kızlar gözlükten sonra lens nasıl rahat geldi anlatamam :) İlk gün çok kötüydü kayma yaptı ama sonraki gün kayma durdu.Sadece akşam gözüm kanlandı anladım ki lensi eve gelir gelmez çıkarıcam kuruluk yaptı sanırım :/ Ama dışarıda çok rahattım sanki gözümde bişey yok gibi :) Kimse lens olduğunu anlamıyor gözlerimi pörtletmedi ama sanırım o göz yapısındanda kaynaklıymış biraz.Şimdi başka bi rengine daha göz diktim bunun yanı sıra şeffafta alıcam.Özellikle kendi kendime takabiliyorum ya o yüzden mutluyum :32:

Yuvarlanıp gidiyoruz kanka :27:
2 gündür ders çalışmıyorum sonum hayır ola :27::27:

Benimde hiç içimden gelmiyor ya içimde bi sıkıntı bi sıkıntı sorma gitsin abuk sabuk rüyalar görüyorum yengeç gördüm rüyamda üstüme gelmeye kalktı çok korktum :ssz:

Ön muhasebe. Tüm gün booş boş oturuyorum :51:

Tanışmadık biz ama.. :17: İyiym teşekkür ederim, sen nasılsın. :12:

Ne güzel kıymetini bil valla kendi paranı kazanıyosun ne çok isterdim düzgün bi işim olsun ama yok :(

memleket: izmiit :51:
meslek: muhasebe :ssz:

Imm..
en sevdiğim yemek diye başlarmışım :52:

Anket demedik kız :27::27:
O zaman bende diyeyim
Yaşım 24 meslek hala öğrenci okumaktan bıkmıyorum sanıyordum ama artık sıkılıyorum :27:
Memleketim ortaya karışık benim her şehirde karşına çıkabilirim :27:
3 seneyi 1 ay geçen bi ilişkim var işe girersek işte sonbahara bi nişan olacak
En sevdiğim yemek bezelye :27:
En sevdiğim müzik 80ler rock pop
En sevdiğim film türü fantastik filmler
Tuttuğum takım Galatasaray gibi gibi .... :27::27::27:

Benimde hiç içimden gelmiyor ya içimde bi sıkıntı bi sıkıntı sorma gitsin abuk sabuk rüyalar görüyorum yengeç gördüm rüyamda üstüme gelmeye kalktı çok korktum :ssz:

Benimki rehavetten kanka :27:
Saldım çayıra mevlam kayıra hesabı takılıyorum.
Neyse pazartesi günü tam takır çalışırım
Yengeç ne ola ki kötü mü oluyor

Anket demedik kız :27::27:
O zaman bende diyeyim
Yaşım 24 meslek hala öğrenci okumaktan bıkmıyorum sanıyordum ama artık sıkılıyorum :27:
Memleketim ortaya karışık benim her şehirde karşına çıkabilirim :27:
3 seneyi 1 ay geçen bi ilişkim var işe girersek işte sonbahara bi nişan olacak
En sevdiğim yemek bezelye :27:
En sevdiğim müzik 80ler rock pop
En sevdiğim film türü fantastik filmler
Tuttuğum takım Galatasaray gibi gibi .... :27::27::27:

Böyle giderse cw ye dökcez işi :27:
İzmitle alakan var mı?:27:
Hakkınıızda hayırlı olsun inşAllah.. :123:

Back
X