• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Aslında bir şeyi yaptın mı devamı geliyor :)
Başlayana kadar her şey :)))

Evet ama başlayana kadarda nasıl zor geliyor :1: Bugün havadan heralde herkeste bi miskinlik var :31:

Hafta içi enerjik oluruz kanka havalar ısınıyormuş :27:

Ayyyy inşallahhhh çok seviyorum sıcak havayı yaaaa :52:Denizi, güneşi, kumu nasıl özledimmm insana neşe geliyor :32:

Muğla, İzmir,Manisa, İstanbul, Bursa... diye tüm şehirleri sayasım geldi :27::27:
Ben sana İzmirli diyeceğum :ssz:
İnşallah sağol canım :) Bende öyleyim hep annemin kanatları altında büyüdüm şimdi tek başıma başka şehire gezmeye bile gitmeye çekiniyorum :31:

O kadar da değil canım, gez biraz..:1:
Bursa Karacabey 'de okumuştu cook yakın bi arkadaşım ve hiç sevmiyordu.
Bursa deyince aklıma hep şey geliyor. Yüreğim Seni çok Sevdi .. Gemlik tirilye zeytin falan :27:

Benim her zaman ki miskinliğim valla :)

Ben neşeli olayım hiç üşenmem saçlarımı yıkarım, kuruturum, maşalarım,müziğimi açarım son ses hem dans eder hem makyaj yaparım :12::1:

Ben sana İzmirli diyeceğum :ssz:

O kadar da değil canım, gez biraz..:1:
Bursa Karacabey 'de okumuştu cook yakın bi arkadaşım ve hiç sevmiyordu.
Bursa deyince aklıma hep şey geliyor. Yüreğim Seni çok Sevdi .. Gemlik tirilye zeytin falan :27:

Geçen yıl 6 ay kadar fabrikada çalıştım o zaman baya açılmıştım güvenim gelmişti kendime şimdi gene gitti :31:Bursa merkez çok güzel orda yaşasa insan hiç sıkılmaz valla :)

Ben neşeli olayım hiç üşenmem saçlarımı yıkarım, kuruturum, maşalarım,müziğimi açarım son ses hem dans eder hem makyaj yaparım :12::1:

valla ben bi tek acelem olduğunda bi yere yetişiceksem hemen hazırlanıyorum :)
Yoksa zaman bolsa benden miskini yoktur :)
Ama şimdi makyajımdan başlıyorum hazırlanmaya :)

İnşallah sağol canım :) Bende öyleyim hep annemin kanatları altında büyüdüm şimdi tek başıma başka şehire gezmeye bile gitmeye çekiniyorum :31:

Canım anne candır tamam ama hep anneyle bir şeyler yapmakta olmaz ki yada anne yanından ayrılmamakta olmaz ki:)
Arkadaş ortamın varsa biraz onlarla çık gez..
Mesela ilçede oturuyormuşsunuz merkeze gidin bursanın çok güzel yerleri varmış oralara gidin...
Yazın arkadaşlarınla tatile git yakın yerlere vs...
Kendine güveni geliyor insanın...
Kapatma kendini bu kadar...

valla ben bi tek acelem olduğunda bi yere yetişiceksem hemen hazırlanıyorum :)
Yoksa zaman bolsa benden miskini yoktur :)
Ama şimdi makyajımdan başlıyorum hazırlanmaya :)

Başla bakalım fıstık üşenme giyin,süslen :12:

Canım anne candır tamam ama hep anneyle bir şeyler yapmakta olmaz ki yada anne yanından ayrılmamakta olmaz ki:)
Arkadaş ortamın varsa biraz onlarla çık gez..
Mesela ilçede oturuyormuşsunuz merkeze gidin bursanın çok güzel yerleri varmış oralara gidin...
Yazın arkadaşlarınla tatile git yakın yerlere vs...
Kendine güveni geliyor insanın...
Kapatma kendini bu kadar...

Evet canım doğru arkadaşlarım var ya ama onlarda öyle çok gezmezler sanırım bizim büyüdüğümüz yerden kaynaklı bi durum.Millet ne der diye düşünüp sıkı büyütülüyoruz.Yazın teyzemlerle yazlığa giderim gene :31:

Evet canım doğru arkadaşlarım var ya ama onlarda öyle çok gezmezler sanırım bizim büyüdüğümüz yerden kaynaklı bi durum.Millet ne der diye düşünüp sıkı büyütülüyoruz.Yazın teyzemlerle yazlığa giderim gene :31:

Ah bu millet...
Ne yaparsan yap millete yaranılmaz canım Hani bi laf vardır ya milletin ağzı torba değil ki büzesin diye...
Kötü bir şey yapmazsın arkadaşlarınla bi yerde oturursun laf olur evden çıkmazsın yine başka türlü laf ederler.
Ne yaparsan yap millet bi kusur bulur karşısındakine:)

Ah bu millet...
Ne yaparsan yap millete yaranılmaz canım Hani bi laf vardır ya milletin ağzı torba değil ki büzesin diye...
Kötü bir şey yapmazsın arkadaşlarınla bi yerde oturursun laf olur evden çıkmazsın yine başka türlü laf ederler.
Ne yaparsan yap millet bi kusur bulur karşısındakine:)

Aynen bende öyle düşünüyorum kızım olursa asla böyle büyütmeyeceğim zaten.Anneannem bana gezme yasağı koyardı küçükken çizgi çekerdi şurdan şuraya geçmek yok diye.Hala arkadaşıma gidicem diyorum 'annen kızmasın sonra sana ' diyo hey Allahım :31:

Merhaba canım :) Biz 5 yıldır tanışıyoruz yaklaşık 2 buçuk yıldır birlikteyiz.Sizde mi uzaksınız buluşamıyorsunuz ? Konuşmayı denedin mi ? Sizin aranızda kaç saat var ? Ay çok soru sordum galiba :1:
biz direk 5 yıldır birlikteyiz :) 10 saat var aramızda illa gel diye hiç bir zaman diretmedim 2 kez geldi o da ilk yıldaydı. ben gidiyorum ozamandan beri ama artık yorulduğumu hissediyorum. içimden gitmek gelmiyo evet onunla vakit geçirmek istiyorum fakat kendime haksızlık ettiğimi düşünüyorum artık. sevgisinden güveninden hiçbir şeyinden şikayetim yok tek sorun bu mesafeler.gel demiyorum çünkü zaten biliyo ne kadar özlediğimi gelmesini istediğimi. kafam buaralar daha bi karşık bu konuda aslında sizde nasıl??

biz direk 5 yıldır birlikteyiz :) 10 saat var aramızda illa gel diye hiç bir zaman diretmedim 2 kez geldi o da ilk yıldaydı. ben gidiyorum ozamandan beri ama artık yorulduğumu hissediyorum. içimden gitmek gelmiyo evet onunla vakit geçirmek istiyorum fakat kendime haksızlık ettiğimi düşünüyorum artık. sevgisinden güveninden hiçbir şeyinden şikayetim yok tek sorun bu mesafeler.gel demiyorum çünkü zaten biliyo ne kadar özlediğimi gelmesini istediğimi. kafam buaralar daha bi karşık bu konuda aslında sizde nasıl??

Biz senede 2-3 kere falan görüşüyoruz ne yazıkki.O geliyor genelde ben 2 kere gittim 2 buçuk yılda.Erkek onlar ya senden daha serbest devamlı senin gitmen olmaz ki.5 yılda sadece 2 kere gelmesi gerçekten tuhaf.Bence sende gitme gelmezse gelmesin özlüyorsa seni görmek istiyorsa gelir. Sizin gibi 10 saat olsa senede bi kaç kere görüşsek anlıcam hani uzak yani ama max 3 saat süren bi mesafe var aramızda o yüzden üzülüyorum ben :31:

Naber kızlar
Ay odamda avize bozuldu karanlıkta oturmak zorunda kaldım :1:
Yarın çıkıcam karanlıktan aydınlığa :27:
Bugün bi de pek bi romantikleştim yeniden sweet november izleyesim geldi :ssz:

Naber kızlar
Ay odamda avize bozuldu karanlıkta oturmak zorunda kaldım :1:
Yarın çıkıcam karanlıktan aydınlığa :27:
Bugün bi de pek bi romantikleştim yeniden sweet november izleyesim geldi :ssz:

İyi diyelim iyi olalım kanka ay bugünde bunalım style takılıyorum :27: Ben karanlığı çok severim ya izle ne güzel karanlık karanlık filmlerini :) Dün gece yabancı bi dizi önerilmiş onu izleyeyim dedim ama sevmedim ya saçma geldi bana başkalarının karnı ağrımış gülmekten tek bi sahnesine bile gülmedim dizinin adı how ı met your mother :31:

İyi diyelim iyi olalım kanka ay bugünde bunalım style takılıyorum :27: Ben karanlığı çok severim ya izle ne güzel karanlık karanlık filmlerini :) Dün gece yabancı bi dizi önerilmiş onu izleyeyim dedim ama sevmedim ya saçma geldi bana başkalarının karnı ağrımış gülmekten tek bi sahnesine bile gülmedim dizinin adı how ı met your mother :31:

Aaaa how i met çok severim ben ilk çıktığından beri takip ediyorum.
Kültürü bizimkine uymuyor ama dostluklar harika onu öyle bi bölüm ya da iki üç bölüm izleyerek anlamazsın.
8 senedir oynuyor o dizi ki bi bölümü 20 dakika izlemeye başladın mı çerez gibi gidiyor.

Aaaa how i met çok severim ben ilk çıktığından beri takip ediyorum.
Kültürü bizimkine uymuyor ama dostluklar harika onu öyle bi bölüm ya da iki üç bölüm izleyerek anlamazsın.
8 senedir oynuyor o dizi ki bi bölümü 20 dakika izlemeye başladın mı çerez gibi gidiyor.

Evet belkide izledikçe bağımlılık yapıyordur :) Herkes çok övmüş ben anlamadım heralde ya da kendimi veremedim diziye herşey moralle oluyor kanka bilirsin :1:

Evet belkide izledikçe bağımlılık yapıyordur :) Herkes çok övmüş ben anlamadım heralde ya da kendimi veremedim diziye herşey moralle oluyor kanka bilirsin :1:

Hem de ne bağımlılık diziyle birlikte yaşlandım :27:
Ya tabi herkes aynı şeyi sevecek diye bi kuralda yok ama dediğin de doğru morale bağlı bu durumlar
Bak benim regl yaklaştı duygusala bağladım aşk filmi izlicem şimdi :1:

Back
X